- 1 Mayıs 2007
- 10.363
- 31
bende dusundum ama nerede satılır bunlar bılmıyorum bırde mat duruyor sanırım ablacım:bbo:
oNları genelde parfümeriler satıyor ablacığım
Bir ara bende kullanmıştım
saçımın uzun olan tarafının ucuna sıkıyordum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende dusundum ama nerede satılır bunlar bılmıyorum bırde mat duruyor sanırım ablacım:bbo:
wuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
selayhusum şu pantolon sana çok yakışıyor yaa harikasın anacım fizik güzel tabe...maaşallah canıma..
demothyyy yawrum seninde pantolonun çok yakışmış ...hani nerde göbek bende göremiyorum...
kkontess cnm sende çok şirinsin...
rockerx sende çok şirinsin cnm...
.
senin kaşına gözüne bayılıyorum aklinialirimsmile
tütütütütttüüüüüüü maşallahhhh
hepiniz harikasınız süslü hatunlarr
kontess senin küpe detayında çok hoşş
demotthy senin şu çıtıpıtılığında gözümü okşuyor valla
rockers sende pek hoşsun ama ayakkabıların biraz dahamı convers tarzı yada spor bi babetmi olsaymış sanki
demothy pantolunun çok güzelmiş
sanada çok yakışmış
nerden aldın canım
demoty tesekkur edrerım moralım duzeldı vallaha cok pısman olmustum sende sac konusunda cesursun takıp edıyorum ama renk konusunda cesursun sen o konuda ben pek cesaretlı degılım bakır ıstıyorum ama cok yıpratır oda aynı rofle gıbı sen bugday tenlımısın bıtanem
bu arada pantolonun ve sacların harıka gorunuyor bu pantolonlar cok super jım key de bır model var harıka ama bana pahalı geldı aldım gerı degıstırdım 60 tl ıdı sanırım
çok teşekkür ederim fıstık Şenizdemoty harikasın canım fiziğin süper 41 kere maşallah
tatlı dillim çok sağol Şenizdemoşummm yine harika görünüyosun tatlışımmmmmmmopuyorumnanaktan
yok canım keten değil kanvas gibi ama esnek bi kumaş değişik yani oturuyo cuk diye vucuda yapışmıoda yerimseniben çok teşekkür ederim Şenizdemoty canim yine cok begendim kiyafetlerini tabayla siyahi cok yakistiriyorum .. siyah zaten kendi basinada bir asillik cokta güzel olmus .. pantalon ketenmi ??
sağol canım benim teşekkür ederim Şenizbu arada demothy cok hossun yaa....
ablaların en tatlısı teşekkür ederim ŞenizDEMOTY her zamanki gibi harika görünüyorsun:lepi:
Sağol canım teşekkür ederim :jeyyar:senin kaşına gözüne bayılıyorum aklinialirimsmile
tütütütütttüüüüüüü maşallahhhh
hepiniz harikasınız süslü hatunlarr
kontess senin küpe detayında çok hoşş
demotthy senin şu çıtıpıtılığında gözümü okşuyor valla
rockers sende pek hoşsun ama ayakkabıların biraz dahamı convers tarzı yada spor bi babetmi olsaymış sanki
tam bankacı göbeği var bende sadece bel bölgemde bakmayın öyle durduuğuna sempatiksalakcinni çok sağol kuzucum Şenizkontess çok güzel olmuşsun makyaj falan zemuszemus
demoty sende çok şıksın canım hiç göbek falan yok sende valla lmaz: pantolonda çok güzel oturmuş :ecrin_bebek:
cennetkokulum çok beğendim yine seni opuyorumnanaktan kızında aynı sen ya kara kaş kara göz maşallahh tü tüüü saçlarının kesimi güzel olmuş yakışmış sana ahh bende bir cesaret etsem istiyorum böle kısa bişeylerde benim adam izin vermiyoo kestirmemeeee :sinifsinif:
wuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
selayhusum şu pantolon sana çok yakışıyor yaa harikasın anacım fizik güzel tabe...maaşallah canıma..
demothyyy yawrum seninde pantolonun çok yakışmış ...hani nerde göbek bende göremiyorum...
.
kizlar cok sekersiniz yine..
selayim yeni mekan seni dinamik göstermis...
bugün ben..
Uploaded with ImageShack.us
kuzu tugba de bana yav cennet deme adım cennetmıs gıbı hıssedıyorum :)
bak cok sevındırdın benı dunden berrı morelım bozuk cok yonttu kuafor azcık sac kaldı kafamda erkek gıbı sadece onler uzun hangı renk attırım onu bılmıyorum kuşum varmı bır fıkrınopuyorumnanaktan
sağol bebeğimm beğenmene sevindim hehe işyerinde çekildm bugün kız oda ne fişiyse bilemedim şimdik :)eyvahedigeldismileaşkito kırmızı çok yakışmış
gözlerinde çok güzel maşallah canımm
twetty çoookkk beğendimmm sülün gibisin kız
yalnız hafazanallah tehlikeli bölgelerde foto çekilme (ilk foto :)))
aşkitooooooo çok şık olmuşsun canım o ufaklığı ve şapkasını yeyim bennnn...
tweety sende çok tatlısın bugün canm...ne işin var burda maçı izle anacım
sırnaşık şey
sağol bebeğimm beğenmene sevindim hehe işyerinde çekildm bugün kız oda ne fişiyse bilemedim şimdik :)eyvahedigeldismile
sağol tutişş Şeniz kız digi açık izliyorumda işte anlaaa artık iddamız kalmadı asıl fb maçını izle kız pazar günü ankaragücü basacak fbye o maçı bekliyorum delikafadulden:1closedeyes:
kontes küpen çok şık çok beğendim:)
wuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
.
kizlar cok sekersiniz yine..
selayim yeni mekan seni dinamik göstermis...
bugün ben..
Uploaded with ImageShack.us
yorum yapan arkadaslar tsk ederim hepinize..
askitom yakiyorsun ortaligi gözlerine bittim yaa .... o icindeki kirmizi badiyide giyinmeseydin tam olacakmis. oglusunun sapkasi cok güzel h&m veya c&a da görmüstüm sanirim.
twettycim sendinde tayt-kotun cok hos olmus fizigine ... sende ayri bir köse secmisin bebegim kizim sana söylüyorum gelinim sen isit gibi olmus... gerci köseler hep bizim :):dance: :dance: