- 9 Ekim 2009
- 9.108
- 26
selayhusummm yine tütmüşün kuzusummmm boleronda çok yakışmış tatlışım güle güle güzel günlerde kullanman dilegitle canımın içiopuyorumnanaktan
sagol canim tatli yorumun icin:lepi: forever peace :lepi:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selayhusummm yine tütmüşün kuzusummmm boleronda çok yakışmış tatlışım güle güle güzel günlerde kullanman dilegitle canımın içiopuyorumnanaktan
derincim süpersin hayatımmmmmm
merhaba bugünde böyleyim.
http://kızlar saclarımı kestırdım hala gozum alısmadı rengı aten sade bırde kısa olunca sankı cok sonuk kaldım ıcıne bır tutam kırmızı dusunuyodum ama cok soluyomus bakır nasıl olur sıce one bır tutam
derinn pek hanim olmussun :)
Tşk ederim Aşkitom
cennetkokulum kisa sac sana cok yakismis rengini tam secemedim ama bicim itibariyle süper duruyor
derin cnm sende hanim hanimcik olmusun tatlida bir yüzün var.. ayakkabilarda siyah olsaymis dahami iyi olurmus ne ?
Canımcım elbise siyah gibi çıkmış ama mor gibi lacivertin tatlı bir renk tonu gibi bende rengi tam olarak anlayamadım.
derincimmm bugün süpersin canımcımmmopuyorumnanaktan
Canımmmmm çok sağol
sağol ablacığımŞenizselayhusumm burdan başka köşede çektirirsen poz bakamam sana,seni orayla bağdaşlaştırdım
istediğin yerde çek canım,bizi ilgilendiren tek şey kıyafetin.boleron guzelmiş,gayet uyumlusu canım.
gnydınçok tatlı gorunuyorsunuz,masallahh
tiryandifilawoww çok güzel görünüyorsun
barcman ablacımgüle güle kullan hediyeni,herzamanki gibi çok şıksın
umarım unuttugum kımse yoktur
Wooww alkisalkisalkis
Herşeyiyle uyum ben buna derim işte...
Ojelerinden tut yüzüğe kadar dört dörtlüksün bebem :1hug:
sağol ablacığımŞeniz
Bende senin yırtık pırtık kotunu pek beğendim
ENDEV her zamanki gibi çok hoşsun
DERİNciğim çok hoş hanım hanımcık bir kıyafet olmuş
CENNETKOKULUM bende sana ne çok saçlarınla oynuyorsun yazacaktım