- 27 Aralık 2009
- 27.156
- 25
askıtocummm farklı bir tarzın var bugün çok güzel ve şirin olmuşsun canımcım çokta uyumlusun hele ayakkabılarına küpene ve gamzene bayıldım bitanemopuyorumnanaktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öğleden sonrada yürüyüşe gittim bu poz da ordan zemuszemus
merhaba ne zamandır resim eklemiyordum.bugün içimden geldi.cicişlerde aldım size göstertip hasetlik ve imrenim duygularıyla çatlatayım dedim sempatiksalakcinni şaka şaka hep abiye yüzünden bunlar
evet,fiyatlarınıda söylücem tam olsun.bi arkadaş merak ediyordu fiyatlarınıda ekleyin diyordu kaydirigubbakcemile2
üzerimdeki bluz 25 tl.
pantolonum 30 tlye indirttim
babetler 25 tl
dudağımdaki lipojenli ruj 25-30 arası naniknanik
reklamlar bittii aklinialirimsmile sevgiler saygılar opuyorumnanaktan
Uploaded with ImageShack.us
http://[URL=http://img222.imageshack.us/i/resim086r.jpg/][/URL]
pozunuz harika olmus cok tatlısınız
gnydınçok tatlı gorunuyorsunuz,masallahh
gnydıncımmm yine kuzusunla cok datlu olmuşsunuz bitanemmmopuyorumnanaktan
a.s. çok teşekkürler melikeemdevcimmmm herseyinle harika olmussun canımcım bayıldımmmmm :lepi: opuyorumnanaktan
mersi denmurum opuyorumnanaktanmükemmelsin emdevim babetlerin buluzun çok yakışmış güle güle giy canım :asigim::1hug:
çok sağol hehe bana benziyor azıcık o kız kaydirigubbakcemile2teşekkürler kızlarr a.s.
emdev çok beğendimmm
bluzundaki kızın dudaklarıyla senin dudaklar tam bi uyum göstermiş :)))
ayakkabılarında güzell
fizik şahanee
evet hatta daha ucuzlarıda vardı ama onlar taş gibi oluyor.elastiklerden aldım teşekkür ederim beğenmene sevindimm opuyorumnanaktanmelikecim tesekkurler canım
gnydn64 tesekkur ederimm
emdev babetlerin çok güzel,fiyatıda çok uygunmuş
çok sağol hehe bana benziyor azıcık o kız kaydirigubbakcemile2
küpelerimide ekledim şimdi. bayanssulusmile
teşekkürler kızlar yafküpelerde çok güzell
de bakalım danimarkada nerde satılıyor o ayakkabılar :)) kaydirigubbakcemile3
teşekkürler kızlar yaf
ben babeklerimi danimarkanın başkenti londradan varmıştı ordan aldım .tek üretilim başka benzertasyonuda yokmuş emilitasyonda değil orjinel sempatiksalakcinni
:)))) he ovarlaryalancıyı dokuz köyde ovarlar ona göree :)))
ayrıca tebrik koyuyorum canımm
neyse sohbete dönüştürdüm sayfayı özürrr:Saruboceq: