Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim tatlımm opuyorumnanaktancorabının rengi cok tatlı ya cepgenlede uyumluymus yani begendim:)
Çok tşk... :kedi:Süper olmşsun xD
Hep siyah çorapla giyerdim bu eteğimi bi günde değişiklik olsun dedim.jade her zamanki gibi çok zarif olmuşsun cnm yalnız siyah çorap daha güzel olurdu
çokk çook teşekkürler ..Ne güzel sözlerr bunlar opuyorumnanaktanjade çok hoşsun..sende cennet kokulumda özendiğim annelerdensizniz..güzel ve zarif...opuyorumnanaktan
moon sensiz olmaz yaa bananeee..:umursamaz:.ben senide barbi yide görmekten çok keyif alıyorum.boshayallersmile..bizi güzelliklerinizden mahrum etmeyin nolaaamafoldumbenr
Canım teşekkürler sende çok hoşsun bayıldım renk uyumuna...jadem gayet hossun corabın boleroyla cok uyumlu
pandora tesekkur ederım arkadasım sızlerle guzel paylasımlarda bulunmak benı mutlu edıyor onun ıcın burdayım
teşekkürelr canımmmm opuyorumnanaktanKadınlar gününüzü kutlarım kızlar :)
kızlar uzun zamandır bende eklemiştim bugün bende ekeldim bugün böyleyim......
Cennetkokulum, çok hoş olmuşsun, her zamanki gibi, fakat gri yerine siyah hırka dahamı güzel olurduCADIARZU
:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:
Fahişimmmmmmmmmmmmmm amanınnnn.. akannehirakannehir
Yolda görsem tanımamm.. dermişimm kaydirigubbakcemile3
Fıstıkk olmuşsunnn nasıl zayıflamışsınnn harikasınnnnn ..Ayy sevindirik oldum seni görünceeee
karamuk cok hoş gorunuyosun
barbı moon pıreye kızıp yorgan yakmayın
Karamuk ben de bugün kırmızı siyah giyindim yalnız benim altımdaki etek
Ruh halimiz aynıymış kaydirigubbakcemile3
Çok hoş görünüyosun
bir süre biz dinlenelim tatlım
insanlarında göz raharsızlıkları sona ersin
belki sonra ekleriz
o zamana kadar yorumcunuzum bebeğim opuyorumnanaktan
jadem moru cok sevıyorum sana cok yakısmıs coraplarının guzellıgını sevsınler
cennetkokulum dogal guzellıgımsın benım sanada kızınada masallah gomlegının rengı cok yakısmıs sana herkese gıtmıyor o renk
karamuk cok kıbar sade ve zarif olmussun
barbıe nıckın gbısın sende guzellıgınden mahrum bırakma en yakın zamanda resımlerınle don aramıza
Barbie'cim, dediğim gibi lütfen sen eklemeye devam et...
jade, cennetkokulum, karamuk,
çok hoşsunuz kızlar...opuyorumnanaktan