hankurks çok şıksın ve akr.katılıyorum ayakkabı olmamış galiba uzun burun bu elbiseye olmamış
bencede hanturks arkadasimiz cok şık olmusss:lepi:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hankurks çok şıksın ve akr.katılıyorum ayakkabı olmamış galiba uzun burun bu elbiseye olmamış
selayhuscm tuniğini ç0ok beğendm cnm çok yakışmış bileziklerinle çok uyumlu Şeniz
selam kizlar, tunigimi 2 gün önce aldim hemende paylasayim istedim .. iyi hafta sonlari
cnmmmmmmmmm sen çuval giysen ben onuda begenirimmmmm çünkü çok tatlısınaklinialirimsmileayrıca kıyafet fizikkk süperrr nediyimkisositososito
diger haımlarda çok harikalar valla hergün bakarım bu topike güzel fikirler oluyorrrr :sm_cool:
bitanecik aşkımla emirgan korusuna lale bahçesine gitmiştik ordan kareler...
Buda ben kızlar. Ayın 11'inde nişanım olmuştu. Nişan kıyafetim:kedi:
Süper :hooray:
Sen de süpersin hayatım :hooray:
Elbisen çok ama çok şık üstünde de inanılmaz güzel durmuş.
Gözlerinin içi gülüyor ne güzel :hooray:
hanturkscummm herseyinle dört dörtlük olmuşsun hatta prensesler gibi olmuşsun çok çok begendim duuu hatta bayıldım bebişimmm ya süper ötesisinnnn
hanturkcüm elbisen çok hoşmuş sana da çok yakışmış ben ayakkabının modelini beğendim ama elbisenin kemer kısmı sanırım lame , çantan ve ayakkabında lame olsaydı daha güzel olurdu bebekim ama yine de güzell taşımışsın opuyorumnanaktan
bencede hanturks arkadasimiz cok şık olmusss:lepi:
elbisen yakismis hanturks canim nerden aldin bende abiye arayisindayim kardesimin dügünü var 2 hafta sonra benim bir fikrim yok hic (
Tuti çok şıksın fizik süper.
teşekkür ederim tatlım.canım çok güzel olmuşsun
amin canım, teşekkür ederim.bencede çok güzel olmuşsun sevgili allah tamamına erdirsin
sevgili makyajın abartılı mı olmuş dedi nişanlın ohaoldumsmile makyaj yok gibim bişey ama çok güzel olmuşsun elbisende çok hoş nişanın hayırlı olsunnaniknanik
teşekkür ederim canım, özellikle bastıra bastıra az makyaj dedim hatuna:)
selayhus spor kıyafetlerinin altına ayakkabın biraz fantazi kaçmış canum Şeniz git çıbık babetlerini giy sempatiksalakcinni
ama o elbise hazırdı tatlım. onlarda olmasa belkide çok sade olurdu?sevgili sacın,makyajın,yüzün çok güzel görünüyor canım
ama ben elbiseni sevmedim taşları olmasaymıs daha guzel olabilirmiş
teşekkür ederim tatlım. taşları gzüeldi ama :Şsevgili allah tamamina erdirsin cnm senle nisanlini...
kiyafetin cok tatli taslarini bende sevmedim.. yüzün cok güzel duru masallah.
teşekkür ederim tatlım, saçlarımı da şirin yapalım dedim. kuaförüm böyle yaptı:)sevgilicimmm öncelikle hayırlı ugurlu olsun canımcım kıyafetinde cok zarif ve sana çok yakışmış tatlışım renkleride çok datluymuş sacların makyajın cok uyumlu olmus çok begendim bidenemmm
teşekkür ederim tatlım.tutişş yakıyosun yavrım:lepi:
sevgili çok güzelmiş nişan elbisen:hulya:
aslında onlar ince, ondan da ince olsa belli olmazdı sanki tatlım?tuticim çok güzel olmuşsun çok yakışmış canım kıyafetin
sevgili çok güzel olmuşsun canım hayırlı olsun elbisenin taşları daha ince olsaymış daha şık olurmuş sanki
selayhus bluzün çok şıkmış ayakkabılarla çok uyumlu olmuş canım ben olsam bi de siyahı kırmak için renkli bi kolye takardım kocaman zemuszemus
nzl.erl. çok şeker olmuşsun canım ama pantolonun beyazları biraz fazla gibi göründü gözüme
xzgi canım fotolar çok iç açıcı olmuş ya :icecream: bluzüne de bayıldım bu arada tacın da çok şirinmiş
canımsın, teşekkür ederim tatlım.çok güzelmiş elbisen ve yüzüne bayılıyorumya sevimli cadım opuyorumnanaktan
en mutlu günlerimden biriydi:)Süper :hooray:
Sen de süpersin hayatım :hooray:
Elbisen çok ama çok şık üstünde de inanılmaz güzel durmuş.
Gözlerinin içi gülüyor ne güzel :hooray: