Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
xzgim çizgim bende istiyorum o model kotlardan bulursan yada bulursam haberdar edelim birbirimizi okeytooo ????
tsk ederim canim o senin fitligin zemuszemusdüs, demothy, Selayhus sizlerde cok hos görünüyorsunuz
Selayhus bir anne olarak cok fit görünüyorsun canim
selayhusum yawrimmm seni ilk kez spor ayakkabıyla görüyorum çok tatlı olmuşsun sporlarla
gel canim hemen gel yakantopta oynariz naniknanikselayhusummm benide alın gülen suratla çift kale maç yapalım:)
hem genç hem sportif annem benim,kim inanır çocuğunun olduguna:))
yok canım ya benim benim 157 ben sendende kısayım:)bu arada teşekkür ederim a.s.düş resmın cok guzel cıkmıs boyun uzun sanırım kılon tuhaf durmuyor benım boy 160 spor ayakkabı gıymek bana hıc yakısmıyor sende cok hos
Işılay'cım çok güzelsin ve tarzın harika... :lepi:
Düş'cüm, bence çok güzelsin...Kilo almana da sevindim zira çok zayıflamıştın...
Çok hoş görünüyorsun canım... opuyorumnanaktan
demotycim ben aldımmı her yerime alıyorum kiloyu :) kol bacak yüz popo tamamda göbeğede geldimi kötü oluyor :))Düş kilo yakışmış canım opuyorumnanaktan 8 kilo fazlası olan biri gibi durmuyosun demek ki çok zayıftın akannehir , önemli olan bel bölgesi benim öyle bi sıkıntım var kilo aldımı direk göbekim fırtlıyo sempatiksalakcinni resimde de görüldüğü gibi :gitme:
Mersi mavicim a.s.Wooww alkisalkisalkis
Herşeyiyle uyum ben buna derim işte...
Ojelerinden tut yüzüğe kadar dört dörtlüksün bebem :1hug:
opuyorumnanaktana.s.tesekkür ederim arkadaslar o sizin güzelliginiz :)
düs, demothy, Selayhus sizlerde cok hos görünüyorsunuz
Selayhus bir anne olarak cok fit görünüyorsun canim
düşşş tek kelimeyle süpersinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım bayıldımmm
hiç duymadım canım o markayı,bakırkoyden nerden alabilirim ki?
çok güzel modeli..neden kazık yedım dedın ne kadara aldın kı?
ilk defa bi kombinini çok beğendim.sürekli durduğun köşeye bile takılmadı gözüm.
bu arada hantürk ü atlamışım cnm çok şık olmuşsun...
Allah allah, afet-i devranlar doldurmuş buraları :dance:
Düş, demothy, ışılay, selayhus hepiniz ayrı ayrı süpersiniz :dance:
Düşcüm şortuna bayıldım, muz çoraplar spor ayakkabılarla da süper olmuş, sanırım ayakkabılarının aynısından bende de var :)
Çok severek giydiğim her renkle yakışan bir şey oluyor.
merciilk defa bi kombinini çok beğendim.sürekli durduğun köşeye bile takılmadı gözüm.
sonunda koltuk degneklerimi attım.kaç zamandır dışarı çıkamıyordum,bugün hem hava almak için hemde yürüyüş yapmak için çıktım hihoyyyt
güneşte saçlarıma bir haller olmuş:)
papatyalardan yaptığım tacım
bu da kelebekli nazar boncuklu kolyem
Selam kızlar...
Nezamandır eklemiyodum resim unutmadan ekliyeyim bugün dedim ... resmin her yerini karaladım kusra kalmayın oda dağınıktı da (= birde duvardaki resimlerin filan üstlerini kapattım guclubacismile
Uploaded with ImageShack.us
bitanecik aşkımla emirgan korusuna lale bahçesine gitmiştik ordan kareler...
ilk defa bi kombinini çok beğendim.sürekli durduğun köşeye bile takılmadı gözüm.
Çok teşekkür ederimm canımm ... opuyorumnanaktanJade delikafadulden
Kızın çok ama çok tatlı gözleri çok güzel.
Senin de gözlerin renkli mi onunkisi gibi
Kıyafetin de güzel ama sen daha güzelsin ve de kızın...:1hug:
Beğendinmi canım bende çok severek giydim bu elbiseyi çok beğeniyorum çok sevindimm bu güzel sözlerinee...jadecim cok sık ve kibar olmussun
kızına hayranım ya bız senın kızın bırde
selayhusun oglu bayılıyorumm onlara
ne guzel gıyınmıs kendı mı secıyor gıyınceklerını?
hele pozları cok cok sırınn
masallahhh binlerce kezz
Çok teşekkür ederimm canımm ... opuyorumnanaktan
Benimde eşiminde renkli değil gözlerimiz... :1no2:
Eşimin halalarına çekti a.s
Beğendinmi canım bende çok severek giydim bu elbiseyi çok beğeniyorum çok sevindimm bu güzel sözlerinee...
Cimcimeme bu elbiseyi o yokken aldım canım ama genelde onun kararıda oluyor...
Çok kötü olmadığı sürece alıyorum istediklerini bazen çok zevksiz giyinmeye kalkışıyo da alakasız kaydirigubbakcemile3
ikna ediyorumm :asigim: