Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
twetty canim resimlerde ne hikmetse uzun cikiyor bacaklarim uzun heralde ondan olsa gerek diye düsünüyorum 1.68 boyum uzun degilim orta hallikaydirigubbakcemile3
kıslarr hepinizde harikasınnnız maşallahhh
off off sizi gördükçe kötü oluyorummmm
:roflol:çenebaz tek kelimeyle mikemmmellllllllsin bitanem şuan içim haset ve imrenim duygularıyla doldu kaydirigubbakcemile3
herbişeyine anamm ŞenizNeden kötü olasın hayatım, sen de fıstıksındır eminim Şeniz
Kuzu o senin mikemmeliyetin sempatiksalakcinni
Neme haset imrenim sergiledin kız, bileyim de haberim olsun bari Şeniz
cenebaz civilcivilsin yine canimcim.. sana bir sarki hediye ediyorum
pembe giyerim pembe , pembe yakisir gence ,insan bir hos oluyor cenebazi görünce :dance:
demoşş pek yakışmış canım saç rengin ne bu bayanssulusmile
demothy cok hos görünüyorsun canim saclarinda yakismis..bende 2 hafta önce röfleden karamel bakir rengine döndüm seninkine yakin bir ton, bu sene karamel tonlari cok moda seninki de karamel rengine yakin bir renk olmus
sonunda koltuk degneklerimi attım.kaç zamandır dışarı çıkamıyordum,bugün hem hava almak için hemde yürüyüş yapmak için çıktım hihoyyyt
güneşte saçlarıma bir haller olmuş:)
papatyalardan yaptığım tacım
bu da kelebekli nazar boncuklu kolyem
Naber hanımlar, gördüğüm kadarıyla yine herkesler bomba gibi :lepi:
xgicim aksesuarlarını atmana çok sevindim, geçmiş olsun tatlım opuyorumnanaktan
Size bir 23 Nisan Çenebazı sempatiksalakcinni
Malum bugün benim bayramımdı hihoyyyt o yüzden arkadaşlarımla gezmeye gittik bugün opuyorumnanaktan bu arada yeni saç rengimi bğenicekmisinz diye merakımdan koydum 2. fotoyuu boshayallersmile
,