- 17 Nisan 2009
- 2.274
- 1.644
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence giyimin fiziğin gayet güzel :) boyunun kisa cikmasini istemiyorsan seni ceken kişi biraz egilsin aşağıdan çeksin seni o zaman uzun çıkarsın :)Eki Görüntüle 1846320 Eki Görüntüle 1846322 ilk kez bir foto koyu yorum. Umarim becerebildim.Fotoda niye guduk ciktim anlamadiM 168cm boy àma topuklularla 175 oluyo ben
Elestirilere acigim
sagol canimBence giyimin fiziğin gayet güzel :) boyunun kisa cikmasini istemiyorsan seni ceken kişi biraz egilsin aşağıdan çeksin seni o zaman uzun çıkarsın :)
Canim ben malesef hep koyu giyiniyorummeliSSAnil tarz olarak begendim ama bana biraz renksiz geldi bogmus gibi ama tarz olarak klasik ve güzel
Fıstık kızın sandalyeye çıkmadan ceksin :) ama dedigim gibi fiziğin giyimin gayet güzel maşallahsagol canim
Kzim cekti 7 yasinda ve sandalyeye cikmisti
okula giderken halim
cokta ozenli degildim aslinda ama aklima geldi diye aceleyle koydum iste
Sagol canim senden duymak ayri bir guzelFıstık kızın sandalyeye çıkmadan ceksin :) ama dedigim gibi fiziğin giyimin gayet güzel maşallah
Canim ben malesef hep koyu giyiniyorum
Ve blazer cekettende vazgecemiyorum
Renklerim siyah,koyu mavi ve gri
Balim albüm yaptım akşam bak albümlere :))Sagol canim senden duymak ayri bir guzel
Ama senin gibisinide gormedim valla fistik gibisin
bana ozelden yuzunu ac kiz goreyim gul yuzunu
Baktim Valla harikasin ,o gozler lens mi? yuz hatlarinda ,fiziginde supersinBalim albüm yaptım akşam bak albümlere :))
Ya canim az renkli giyinsem inan sokaga cikmaya utaniyorum,sanki herkes bana bakicak gibime geliyorblazer benimde vazgecilmesim hatta bugünde var üstümde :) Griyi bende cok severim ama arada renk katmak fena olmuyor
Evet canım lens gözlerim kahve gibi normalde ama değişikliği sevdiğim için renk renk takılıyorum :)) tekrar teşekkürler sende çok güzelsin valla yüz hatlarin ilgi çekici maşallahBaktim Valla harikasin ,o gozler lens mi? yuz hatlarinda ,fiziginde supersin
Sana cok yakismis lenslerinEvet canım lens gözlerim kahve gibi normalde ama değişikliği sevdiğim için renk renk takılıyorum :)) tekrar teşekkürler sende çok güzelsin valla yüz hatlarin ilgi çekici maşallah
Senin de saclar siyah :)) ben siyah saçı çok seviyorum. Senin gibiyim genelde koyu renk giyinirim çok renkli giyinince kendimi palyaço gibi hissediyorum nedense :))Sana cok yakismis lenslerin
Sagol canim iltifatlarin icin
Siyah saclarina cok uyumlu olmus gozlerinin rengi
coookk guzeeeeel
Aynen ya yarışma olsun :))))@Margarikotin yeni yarısmaaa yok muu