Bugün ne giydin? Çek görelim..

Bu arada benim popom neden bu kadar büyük yaa !! hayvan gibi popom var tatlibikiz kader arkadaşıyız canım :)) basenlerle savaşıyoruz .. :) basenlerim aldı başını gidiyor

Eki Görüntüle 1583416 bu da benden ama kimse aaaa ne kilolu demesin lütfen yeni doğum yaptığım zamandan....
bebişin hayırlı olsun canımm
doğum yapan bi bayana gore gayet ıyısın
Canım nereden gözüküyor yaa ? nereden gördün ziyaretçi birinin baktığını ?? ayy korkmaya başladım umarım erkek değildir, ve umarım fotoğraflarımız çalınmaz.
bebegmm ben pro uyeyımmm bırak da göriym yanıı havamı da attım

Hımmm o zaman daha dikkat edecez artık dekolte koymayalım
Ben koydum dekoltemi yaa ://. ayy napsam fotoğrafımı kaldırsam mı ? birde şu internet ortamında fotoğraf hırsızlığı diye saçmalık, sahtekarlık var. ya bizim fotoğraflarımızda çalınırsa ?

Hımmm o zaman daha dikkat edecez artık dekolte koymayalım
aynen canm nolur nolmaz kötü niyetli ziyaretçiler olabilir
Tam bnm tarzım :)
tesekkr ederımm:)
Bu arada benim popom neden bu kadar büyük yaa !! hayvan gibi popom var tatlibikiz kader arkadaşıyız canım :)) basenlerle savaşıyoruz .. :) basenlerim aldı başını gidiyor
bebegm ben memnunum ya ve sana da cok yakısıyor emın ol

aynen canm nolur nolmaz kötü niyetli ziyaretçiler olabilir

tesekkr ederımm:)

bebegm ben memnunum ya ve sana da cok yakısıyor emın ol
Aslında her bayana yakışıyor tabii. kadınlığın, dişiliğin bir göstergesidir o da, ama ne bileyim yaa :) erimiyor işte ne yapalım dimi. :)

yüzün görünmüyo ama tatlm
Doğru yüzüm görünmüyor, iyi ki de karalamışım. ama vücudumu çalarlar ? geçmiş sayfaları da okudum bugün, bir bayan da gitmiş, brezilyalı mı ne bir bayanın fotoğrafını çalmış kafasını kesmiş, bu da benim diye bizi yemeye çaılışıyor, ama deşifre edildi. ne malum ama başka sitelere bizim fotoğraflarımızı çalıp yayınlamamaları ? ben korktum biraz yaa ://

2 doğum
maşallah ya
allah bagıslasınn
niye beyazlamak istiyorsun ki bronz halde açık renkler daha çok yakışıyor

çok yakışmış beyaz
cok yandım kız kışın ortasına dogru beyazlarım anca çok tesekkr ederım canm
canım ne desem bılemedım sımdı kendı tercıhın

Aslında her bayana yakışıyor tabii. kadınlığın, dişiliğin bir göstergesidir o da, ama ne bileyim yaa :) erimiyor işte ne yapalım dimi. :)
Basen bilmem ama bence dişiliğin en önemli göstergesi göğüsler :) bu arada fotoların ultra ultra süpersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…