teşekkürler canım.. bende sevdim bu tonu.. bluzu moda dan bir butikten almıştım. iyikide almışım.Çok güzel olmuş saçların canım çok beğendim yakışmış hemen dikkatimi çekti,üstündeki bluz tam benlikmis ,ben de çok severim bu tarz şeyleri,ayrıca kilo vermende gözümden kaçmadı,valla gençlere taş çıkartırsın
Okyyy o kolye mj ya ne kadar güzel nerden aldin onuubu arada dünki aksesuarlarımıda ekleyeyim.
Eki Görüntüle 1579082 Eki Görüntüle 1579083
sırt çantam kolye ve bilekliklerim
canım o kolye müthiş değilmi.Okyyy o kolye mj ya ne kadar güzel nerden aldin onuu
yazabiliriz tabiiMarka yazabiliyor muyuz
canım çok beğendim.sende çok güzel taşımışsın.dirim ipekyoldan almıştım canım.
Ya ne güzel butikler var... ben hiç rastgelmiyorum böyle orjinal şeylerecanım o kolye müthiş değilmi.
bak 2ci el o.. 2ci el satan kadıköyden bir butikten aldım. sanırım çok çok eski. vintage .
modayla bahariye arasında , arasokaklara gireceksin. çok değişik butikler mağazalar var.Ya ne güzel butikler var... ben hiç rastgelmiyorum böyle orjinal şeylere
Ben hiç istanbula gelmiyorumkiimodayla kadıköy arasında , arasokaklara gireceksin. çok değişik butikler mağazalar var.
modadan bahariyeye doğru giderken....
aa ben seni istanbuda sandım. yokmu sizin şehirde bu tarz butiklerBen hiç istanbula gelmiyorumkii((((
Canım ben gaziantepte yim :) yani böyle otantik tarz şeyler var ama senin kolyen gibi görmedim hiç daha önceaa ben seni istanbuda sandım. yokmu sizin şehirde bu tarz butikler
anladım canım. . istanbul tabii daha seçenek çok olan bir yerCanım ben gaziantepte yim :) yani böyle otantik tarz şeyler var ama senin kolyen gibi görmedim hiç daha önce
Aynen daha büyük daha çeşitli her şey var.. gelirim inşallah bi gunn:)))anladım canım. . istanbul tabii daha seçenek çok olan bir yer
gel gel. sen gel ben seni o mağazalara götürürüm:)Aynen daha büyük daha çeşitli her şey var.. gelirim inşallah bi gunn:)))
Ayy ne güzel olurr insallahhh:)))gel gel. sen gel ben seni o mağazalara götürürüm:)
Bende istanbul à gitsem bile hiç öyle şeyler bulamıyorum, arkalarada da giriyorum ı -ııhh bence beyinde ayrı bi lobu bununBen hiç istanbula gelmiyorumkii((((
Yani bilmiyorum aslında ama kışlık galiba çünkü baharda indirimden aldım. Kalın bide kalıp gibi üzerime oturdu aslında elbise beni taşıdıcanım çok beğendim.sende çok güzel taşımışsın.
almıştım derken şuanda kalmamıştır sanırım önceden mi almıştın?
Aynen baksak da göremeyiz Belki bizBende istanbul à gitsem bile hiç öyle şeyler bulamıyorum, arkalarada da giriyorum ı -ııhh bence beyinde ayrı bi lobu bunun