Ben kahvaltıda çay yerine tarçınlı su içmiştim. unuttuğum da yada canım iistemediğinde de gün içinde tükettim. Evet kistlerinden kurtul, adet sancısıda yapar çünkü 
Yaa hangi sporlari yapiyosunuz ? Ben haftada en az 4 gun 45 dk yuruyus arti jillian yapiyorum. ama hastalik geregi cok yavas kilo verdigimden 15 gunde 3 kilo falan verebildim :)
Herkes kendi bünyesine uygun sporu yapıyor. Ortak noktamız squat. Beklerim.
Bende bi ay kist oldu, vücudumun alt tarafını kesiyorlar sandım felaketti. Adet ağrısı zor bişeymiş vesselam...Oyle boyle degil dehset bi agri yapiyor bikere adetimin ikinci gunu hicbiyere cikamiyorum kanama ve agridan...
Bende bi ay kist oldu, vücudumun alt tarafını kesiyorlar sandım felaketti. Adet ağrısı zor bişeymiş vesselam...
Eki Görüntüle 1543127
Yağmurlu, iç kapatıcı, karartıcı, uyku getirici bi günden merhabaaa
Teşekkür ederim :) içimin açılması için bir güneş kırıntısı yeter, güne gri gri başlamayı sevmiyorumbenim içim tam tersi bu havalarda açılır :)
bu arada sarı hırkan jean ve tshirt ün çok hoş :)
evet zaten benim gibi kapalı hava seven az :)Teşekkür ederim :) içimin açılması için bir güneş kırıntısı yeter, güne gri gri başlamayı sevmiyorum
Tesekkurler canim
Eki Görüntüle 1501426
Vavv kendimi cok beceriksiz hissettim suan
Herneyse tekrardan, bir kombinasyonda benden :))
tsk ederım themıs o senın guzellıgınteşekkürler canım 24 yaşındayım ama daha genç durduğumu söylerler makyajsız çocuk gibi oluyorum
yarışmada seni de görmüştüm çok hoş güzel birisin
Tesekkurler canim
Eki Görüntüle 1501426
Vavv kendimi cok beceriksiz hissettim suan
Herneyse tekrardan, bir kombinasyonda benden :))
teşekkürler canım çok severim bu rengiAyy turuncu pek yakismis :)
teşekkürler canım çok severim bu rengi
birde sarıyı tabi
Waoooow harikasin yaaa bayildiiim !Eşimle yemeğe katıldık dün, Eki Görüntüle 1547649 fotoğraf Hazırlık aşamasından.