ayy çok yakışmışşşEşimle yemeğe katıldık dün, Eki Görüntüle 1547649 fotoğraf Hazırlık aşamasından.
On Numara nickinin hakkını veriyosunnEki Görüntüle 1547928 Kızlar ilk attığım resimde saçlarım ıslaktı bu kurumuş hali :)
Eki Görüntüle 1547928 Kızlar ilk attığım resimde saçlarım ıslaktı bu kurumuş hali :)
Çok tatlısın canım, Sende çok güzelsin fotoğrafların gözümden kaçmadıOn Numara nickinin hakkını veriyosunn
Teşekkürler prensess:)))Çok tatlısın canım, Sende çok güzelsin fotoğrafların gözümden kaçmadı
Senin kadar güzel olamasamdaVuhuu tam bi tas prenses
Gercekten senin fotonmuş yafake sanmistim kusura bakma
Senin kadar güzel olamasamda
Hayır canım hiçte göze batan bir fazlan yok gayet güzel yüzün var o yeter ayrıca çok güzelsinBen de atcam gaza geldim
Altina deri tayt giymistim ama kac kez cektim belli olmuyor diye ben de boyle atim dedim :)
Hayır canım hiçte göze batan bir fazlan yok gayet güzel yüzün var o yeter ayrıca çok güzelsin
Kiyafet zaten guzel de ama sen de cok iyisin inceciksin yaabi kiskanc smiley de koysalar keske bu topiklerde ihtiyacim oldu
Ya canım ben 45 kiloyum 5 kilo alıyım diyorum olmuyor.. Bir kilo bile almıyorum ama inanırmısın kahvaltıda akşam yemeğinde falan toplasan 1 ekmem yiyorumdur abartısız :) İnşallah ilerleyen zamanlarda bu yediklerimin acısı çıkmazyaaa öyle mi sahiden :) ama işte boyumun avantajı bu galiba yoksa tartıda tam 70 kg geliyorumsağlık için vermeliyim ama güzellik bi yana da en azından bi 5 6 kilo sağlığım için vermem şart :)
çok teşekkür ederim o senin güzel bakan gözlerin güzelliği
Aman ince olmak o kadarda iyi değil çocuk reonlarından giyiniyorum çoğunluklaKiyafet zaten guzel de ama sen de cok iyisin inceciksin yaabi kiskanc smiley de koysalar keske bu topiklerde ihtiyacim oldu
Ya canım ben 45 kiloyum 5 kilo alıyım diyorum olmuyor.. Bir kilo bile almıyorum ama inanırmısın kahvaltıda akşam yemeğinde falan toplasan 1 ekmem yiyorumdur abartısız :) İnşallah ilerleyen zamanlarda bu yediklerimin acısı çıkmaz
Amanınnnn korktum şimdi bende de var mı ki o dediğin şeydenben de öyleydim 58 kiloydum hep ama boyum 177 öğlen aralarında 2 dürüm yerdim akşamları bi ekmeği götürürdüm bi gr alamıyordum. sonra polikistik over diye bi hastalık çıktı hooop 30 kiloya yakın aldım . 15ini verdim işte 3ünü de 21 gündür dikkat ediyorum o zaman verdim daha var vercek kilom :)