- 5 Ocak 2014
- 10.254
- 7.410
tayt mı ay çok şık ama çorap gibi yirimçok sağol canım.
yasaklar delinmek içindir..:))
ama tayt var bak . çok usturupluyumdıur:)
teşekkürler..:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tayt mı ay çok şık ama çorap gibi yirimçok sağol canım.
yasaklar delinmek içindir..:))
ama tayt var bak . çok usturupluyumdıur:)
teşekkürler..:)
üstümdeki tunik. alttaki tayt. tunik içli dışlı. tek parça aslında ama 2 kat. alttaki bej etek gibi duruyor. üst kısmı bol siyah.tayt mı ay çok şık ama çorap gibi yirim
zarif bir genç kız gördüm burada. incecik ve çok hoş.Bende bir foto koyayım fazla sportifim Dün İKEA da alış verişe gittik yarım çekmiş fotoyu Güneş var ama ısırdı soğuk
Resmi silmişim yanlışlakla tekrardan merhaba :=)
Teşekkür ederim okypetezarif bir genç kız gördüm burada. incecik ve çok hoş.
üstümdeki tunik. alttaki tayt. tunik içli dışlı. tek parça aslında ama 2 kat. alttaki bej etek gibi duruyor. üst kısmı bol siyah.
tayt çorap gibi duruyor. haklısın tatlım
zaten tarzım öyle. salaş,bohem elbiseler takılar. vücut yapıma en yakışan bu sanırım. sağol norveçlimüstündeki seylere bayılıyorum ya salaş altta da dar şey olunca bayılıyorum kesinlikle etek gibi harika duruyor.
tarzsın okycim
oky bahar kombınıne katıl sende :)zaten tarzım öyle. salaş,bohem elbiseler takılar. vücut yapıma en yakışan bu sanırım. sağol norveçlim
yok aman,ben sonuncu olurum:)oky bahar kombınıne katıl sende :)
Aman olsun nolcak hem nıye olcaksın gayet sıksın :) Saç yarısmasını kazanamadıkta noldu haın hayyal topladı butun oyları Oky kazen tarza katılanlara yemege katılanlara pro vermıs bıze nıye vermedıyok aman,ben sonuncu olurum:)
bundan sonra sadece birincilere proluk verecektti. öyle hatırlıyorum ben.Aman olsun nolcak hem nıye olcaksın gayet sıksın :) Saç yarısmasını kazanamadıkta noldu haın hayyal topladı butun oyları Oky kazen tarza katılanlara yemege katılanlara pro vermıs bıze nıye vermedı
bundan sonra sadece birincilere proluk verecektti. öyle hatırlıyorum ben.
bu arada teşekkürler. .
ha bundan sonra sıra makyajda:)
yeleğine bayıldım. tam bohem. onu bana verrr:).Ayak kısmını görmeyin
Eki Görüntüle 1470046
Ayyy, kıyamam oky, al senin olsun :) :*yeleğine bayıldım. tam bohem. onu bana verrr:).
canım. sağol. gülegüle giy. çok hoş. sende öyle.Ayyy, kıyamam oky, al senin olsun :) :*
Çok sağol sarı şeker senin gibi güzel bi hatundan bunu duymak çok hoşcanım. sağol. gülegüle giy. çok hoş. sende öyle.
Oky'in evi bile bohem tarzı kokayiiEki Görüntüle 1462199 Eki Görüntüle 1462197
ben akasya ya doğru arkadaşlarla bluşmaya giderkenn. byeeee:)
Margaaa bahar kombinine ornek vercekmisin bide ne zaman baslickti hayatim o katilip katilmamakta kararsizim:)Oky'in evi bile bohem tarzı kokayii
Maşallah :)
1 nisanda başlıyor canım..Margaaa bahar kombinine ornek vercekmisin bide ne zaman baslickti hayatim o katilip katilmamakta kararsizim:)
Biraz dusuniyim bakalim ne giyebilrm ona gore bakarm hayatim duruma:)1 nisanda başlıyor canım..
1 nisanda yarışma topiğinde gerekli açıklamaların ve kuralların altında örnekler vereceğim az kaldı sen hazırlıklara başla şekerim