- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.771
- 60
Sensin squat guzeliiiiiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sensin squat guzeliiiiiii
mutlaka git. hatta bir ara orada buluşalım. çok güzel bir avm. ancak yemek bölümüünde çeşit yok
Anam, ne güzel kombinlerle canlandırmışsınız konuyuuuuu :) oky, çok tatlısın ve bomba bi sarışınsıınnnnnn... Hayal, fiziğine de saçlarına da bayıldımm! Ezgi, kazağını çok beğendim ben de. Tatlısın her zamanki gibi
Tam kombin ekledim, yazdığını gördüm :)Çok teşekkür ederim :)
Senden de bekliyoruz kombinler...
Kombin bakmayı eleştirmeyi, yeni şeyler kazanmayı severim...
Bu bölüm yeniden canlansın sohbetler tavan yapsın :)
tamam canım. bahar geldi. gerçekten bir gün bunu yapalım. ortaköyüde özledim. annemin semti:)HanimKelesimiGetir Abla muhakkak buluşuyoruz o zaman, ayrıca 2. görüşmeyi de midye ve ortaköy olarak yapacağız öyle konuştuk biliyorsunuz :)
Oky unutma :)
oo. spor şıklık tam. çok hoş bir kombin. evet. nerede hareket orada bereket. süpersin.bugün evden çıkmadım, pijamalıyım, ama dünden kalma fotoğrafımı ekleyeyim, madem konuyu hareketlendiriyoruz :))))
Okula giderken..
Eki Görüntüle 1439199
Annenin semti sana küstü küsecektamam canım. bahar geldi. gerçekten bir gün bunu yapalım. ortaköyüde özledim. annemin semti:)
Oyyy, çok teşekkür ederim Sarı Şeker, utandımoo. spor şıklık tam. çok hoş bir kombin. evet. nerede hareket orada bereket. süpersin.
Aynen öyle, ben de çok seviyorum :) Sonbahar-Kış giyimi daha çok hoşuma gidiyor benim. :)Masmavi_ kombinin güzel...
Ben de böyle giyinmeyi çok severim. Hele kışları çizmeyi kotun içine sokmak gibisi yok :)
Bilekliğin de çok hoşmuş.
Bize eşlik ettiğin için teşekkür ederiz :)
Yazların tadı da ayrı ama :)Aynen öyle, ben de çok seviyorum :) Sonbahar-Kış giyimi daha çok hoşuma gidiyor benim. :)
Ben teşekkür ederim. :)
Yazı sevmeyen bi ben miyim yaYazların tadı da ayrı ama :)
Bahar gelsin yaz gelsin
bende sevmem. ilkbahar ve sonbaharı severim. sıcak çok sevmem. ılık olacakYazı sevmeyen bi ben miyim ya
Sonunda benim gibi düşünen birini buldum sıcak geriyor beni, vıcık vıcık. Hele İstanbul sıcağı hiç çekilmiyorbende sevmem. ilkbahar ve sonbaharı severim. sıcak çok sevmem. ılık olacak
birde antalyayı görsen. bir süre orada yaşadım. sıcakları nefes aldırmıyordu. feciydiSonunda benim gibi düşünen birini buldum sıcak geriyor beni, vıcık vıcık. Hele İstanbul sıcağı hiç çekilmiyor
Normal sıcaklar iyidir oky :)birde antalyayı görsen. bir süre orada yaşadım. sıcakları nefes aldırmıyordu. feciydi
inan antalyadan sonra sıcaktan nefret ediyorum. geberiyordum resmen.Normal sıcaklar iyidir oky :)
Deniz yaz güneş :)
Limonata... Ah ah