mutlaka git. hatta bir ara orada buluşalım. çok güzel bir avm. ancak yemek bölümüünde çeşit yokAkasya'da yakın bana,ama hiç gitmedim oraya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mutlaka git. hatta bir ara orada buluşalım. çok güzel bir avm. ancak yemek bölümüünde çeşit yokAkasya'da yakın bana,ama hiç gitmedim oraya
mutlaka git. hatta bir ara orada buluşalım. çok güzel bir avm. ancak yemek bölümüünde çeşit yok
aynen. önemli olan buluşmak. @HayyaL de gelirKısmet olmadı hiç gitmek,ayarlayalım da buluşalım orada,yemek önemli değil ne varsa yeriz artık.
aynen. önemli olan buluşmak. @HayyaL de gelir
tamamdır. çok iyi olur yapalım mutlakaAkasya olabilir yani,ayarlayalım bir gün gidelim,kızımda merak ediyordu orayı..
tamamdır. çok iyi olur yapalım mutlaka
akasya çok güzel diyorlar içine girmedimAkasya'da yakın bana,ama hiç gitmedim oraya
akasya çok güzel diyorlar içine girmedim
Sende gelsene buluşuruz hep berabercene hemde gidişimizi kutlarız
inşallah ablam
ben avmlerde bunalıyorum biraz klastrafobim var çok gidemiyorum
inşallah ablam
ben avmlerde bunalıyorum biraz klastrafobim var çok gidemiyorum
gel bencede. biz korkunu giderririz. sen onu hiç düşünme. bende avm gezmeye bayılırım.
ya abla avm güzelde kalabalık olunca fena oluyorumOlsun sen yine gel bence,hep beraber olunca alırız klasrafobini
Bende bende,ama en çok oğtimum hoşuma gidiyor,içide ferah sıkılmıyorsun h,ç dolaşmaktan ..
ya abla avm güzelde kalabalık olunca fena oluyorum
avm kapatan ablamSenin için boşalttırırız ogün,rahat rahat gezersin sende
avm kapatan ablam
Millet sinema kapatıyor ayol,ben avm kapattırmışım çok mu yani feda olsun sana
çok teşekkürler. canlansın dedik konu. hareket olur hepimiz için :)Anam, ne güzel kombinlerle canlandırmışsınız konuyuuuuu :) oky, çok tatlısın ve bomba bi sarışınsıınnnnnn... Hayal, fiziğine de saçlarına da bayıldımm! Ezgi, kazağını çok beğendim ben de. Tatlısın her zamanki gibi
Maşallah çok şekersin yine
Sensin squat guzeliiiiiiioyşş yine kırmızı koltuk seksisi geldi
yerim
squat güzeliiiiiiiiii
antep fıstığı