Bugün ne giydin? Çek görelim..

$Fotoğraf3348.jpg
hava guzelkeneeeee bugun :KK53:

Son düzenleme:
Kızlar bi sorum var önemmli:26:
Matraş'ın internet sitesinde şöyle bi mont var $8680301046482_1_org_thumb.jpg $8680301046482_4_org.jpg
Daha önce bu başlıkta bi kombinde gördüğümü hatırlıyorum ama bulamıyorum, paylaşan kişi veya herhangi bilen birine sorum Matraş'ta bedenlere güvenebilir miyimm yani kalıpları nasıldır sipariş verme konusunda ikileme düştüm

Kızlar bi sorum var önemmli:26:
Matraş'ın internet sitesinde şöyle bi mont varEki Görüntüle 643085 Eki Görüntüle 643086
Daha önce bu başlıkta bi kombinde gördüğümü hatırlıyorum ama bulamıyorum, paylaşan kişi veya herhangi bilen birine sorum Matraş'ta bedenlere güvenebilir miyimm yani kalıpları nasıldır sipariş verme konusunda ikileme düştüm
canım matraşı bilmem ama bu tip montlarda kalıp dar oluyo mesela ben de netten 38 alıcaktım
ama bi mağazada aynısını bulunca ordan aldım ve 40almak zorunda kaldım
eğer sende omuzluysan omuzların genişse 1 büyüğünü düşün derim

canım matraşı bilmem ama bu tip montlarda kalıp dar oluyo mesela ben de netten 38 alıcaktım
ama bi mağazada aynısını bulunca ordan aldım ve 40almak zorunda kaldım
eğer sende omuzluysan omuzların genişse 1 büyüğünü düşün derim

Öyle mi benim omuzlarım da tam tersi dar, hiç hoşlanmıyorum internetten sipariş ver olmadı mail at kargoya git değiştir bla bla bla ama sanırım öyle yaparım artık emin olamıyorum çünkü

fiziğin çok güzel..bakarken dayanamadım sorayım dedim merak ettim boyun ve kilon kaç acaba bir mahsuru yoksa....çok hoş fiziğin var da merak ettim...

tesekkur ederim cok incesin :KK16: 173 boyum kilomda sanırım 51 genelde 50 ve 53 civarlarında oluyorum:26:

Ben 1.72 boy-54 kilo ile senin yarın kadarım bu nasıl olabilir nasıll:26::KK9:
*just sayin'*:116:

aynen katılıyorum o boya o kilo daha zayıf olması lazım daha balık etli duruyor ama hakkaten fiziği güzel arkadaşın..fahriye evcenin fiziğine benzettim onun fiziğini de çok beğenirim gerçi onun heryerini çok beğeniyorum çok güzel kız ya :))

aynen katılıyorum o boya o kilo daha zayıf olması lazım daha balık etli duruyor ama hakkaten fiziği güzel arkadaşın..fahriye evcenin fiziğine benzettim onun fiziğini de çok beğenirim gerçi onun heryerini çok beğeniyorum çok güzel kız ya :))

Bence de gayet güzel =) Yalnızca rakamlar biraz yanlış bence:KK9:
Fahriye Evcen'e ben de bayılıyorumm çok hoş

Bence de gayet güzel =) Yalnızca rakamlar biraz yanlış bence:KK9:
Fahriye Evcen'e ben de bayılıyorumm çok hoş

bende 57-58 kiloyum demeyi isterdim olsamda desem :KK1: ben bunu fiziksel yapıya baglıyorum kemik yapısı vucudun sekli etken oluyor sanırım kilo daglımında benim omuzlarım falanda dardır vucut olarakda oyleyimdir belki ondan daha toplu gozukuyorumdur ama sevindim son zamanlarda kilo almaya calısıyordum bende almıyım bari:KK9:

bende 57-58 kiloyum demeyi isterdim olsamda desem :KK1: ben bunu fiziksel yapıya baglıyorum kemik yapısı vucudun sekli etken oluyor sanırım kilo daglımında benim omuzlarım falanda dardır vucut olarakda oyleyimdir belki ondan daha toplu gozukuyorumdur ama sevindim son zamanlarda kilo almaya calısıyordum bende almıyım bari:KK9:

Öyleyse boyda bi yanlışlık var.Her neyse konuyu uzatmıyorumm kilo almamalısın bence simmdi ideal=)

bence de gayet iyi kilon hiç almana gerek yok :) belki resimlerde de toplu çıkıyo olabilirsin o da var...aman boşver ya fizik güzel olsun her türlü hoş duruyo insan bence abartı olmadıkça tabii:)

Eki Görüntüle 616954

havalar guzelken giydigim kombinim:KK16:

Eki Görüntüle 614257 Eki Görüntüle 614260

toparlandım ve attım kendimi dısarıya:)) ah su bebek arabası bozdu goruntuyu :KK9:

mavi kıyafet biraz toplu göstermiş.Ama önceki resimlerinizden sizin
çok zayıf olduğunuzu bildiğim için :KK17:
özellikle önceki resimlerinizi de arkadaşlar için bulup copy ledim.
çok zayıfsınız ama yine de kilo almak için uğraşmayın bence.
böyle gayet muntazam görünüyorsunuz.

Son düzenleme:
mavi kıyafet biraz toplu göstermiş.Ama önceki resimlerinizden sizin
çok zayıf olduğunuzu bildiğim için :KK17:
özellikle önceki resimlerinizi de arkadaşlar için bulup copy ledim.
çok zayıfsınız ama yine de kilo almak için uğraşmayın bence.
böyle gayet muntazam görünüyorsunuz.
İnanmıyorumm siyah senin rengin kesinlikle gwencooper =):KK17:
Sözlerimi geri alıyorumm, all-dım.

X