Bugün ne giydin? Çek görelim..

hmm.. teşekkür ederim:nazar:
fakat renk uyumsuzluğundan uyumu seviyorum.yine de teşekkürler.

bence renk için dememiştir, bence daha zarif bir çizme ya da ayakkabı olabilirdi, elbise çok şık cünkü, çizme spor kaçmış... ama fizik çok iyi. boy kilo alalım lütfen:KK1:

bence renk için dememiştir, bence daha zarif bir çizme ya da ayakkabı olabilirdi, elbise çok şık cünkü, çizme spor kaçmış... ama fizik çok iyi. boy kilo alalım lütfen:KK1:

evet o da olabilir. ama şıktan kasıt topukluysa ben kullanmıyorum :)
kilo? yıllardır beceremiyorum almayı ne yazık ki..:2:

evet kastım oydu.
çizme kaba kaçmış.
daha zarif bi çizme harika olurmuş.
illa topuklu olmasınada gerek yok.
düz çok hoş çizmeler var.
elbise ve fizik harcanmış :KK37:
ah ah öle bacaklar bende olacadı :KK43:

kizlar aylardir ilk defa giriyorum ve hemen buraya girmek istedim. kombinlerinizi merakla bekliyorum firsat buldukca bakicam yine. belki motive olur ben de eklerim biseyler :) öpüyorum sizi :KK16:

İlk defa foto paylaşacağımmm

Bugün siyah kumaş pantolon (ipekyol), siyah beyaz çizgili saten ipek gömlek (adil ışık) ve siyah takım ceketi (adil ışık) giydim :KK16:

$857996_10151456827255318_589633264_o.jpg

Gerçekten artık buranın aksiyonsuz geçen ender günleri var :çok üzgünüm:
Umarım artık başlığa ve kk kadınlarına yakışır şekilde kıyafetler görür ve paylaşımlar okuruz..
Herkesin kadınlar günü kutlu olsun...Diyorum vee bugün ne giydimi ekliyorum umarım beğenirsiniz opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

gayet güzel bir kombin. Süperrr

X