goles..ayagındakiler cok seker durmus kıyafet cok uyumlu olmus sevdimgecmis olsun bu arada
teşekkür ederim hayatım :)
hayyal : canım fiziğin çok güzel elbisende çok yakışmış maşallah
mlky : kırmızı elbisen çok yakışmış ayakkabılarında çok güzel canım
seramikmoziak : canım maşallah boy pos endam var sende pantolonunda çok güzel çok yakışmış
surrender : canım ben pantolonu beğenmedim ama kazagın çok hoş olmuş
mumder: ev halini beğendim gömleğin spor ve güzel olmuş cnm
gvencoper : canım tüylü çizmelerin pantolonun çok yakışmış fiziğinde harika
hadi bakalım bide ben ekleyim. sanırım ilk ve son olcak.iş yerindeki halimEki Görüntüle 590482
Eki Görüntüle 590483 Eki Görüntüle 590485 Eki Görüntüle 590486 Eki Görüntüle 590487 Eki Görüntüle 590488
Eki Görüntüle 590489
Teşekkür ederim ama ben çok zayıf değilim ki.bk95 küpeler hariç kombin şahane
mumder elbisenin üzerinden kazağını mı giyindin yoksa parça parça mı , kazağın çok şeker içinden beyaz bady giyinirsen göze karışık gelmez ama ev halim yazmışşın no problem
hayyal kombinlerini beğendim , ben çok zayıf sevmiyorum ama
berencimmm seni gördüm mutlu oldum şu geçen seneden eklediğin fotoğrafını hatırladım desem inanır mısın yorumumu yapmışımdır o ara
en son eklediğinde de etek kilolu mu göstermis kuzu
bir de rahatsızlığı olup salaş giyinen arkadaş vardı öncelikle geçmiş olsun ; çizmelerdeki püsküller gözümü yorsa da salaşlık yakışmış
bk95 küpeler hariç kombin şahane
mumder elbisenin üzerinden kazağını mı giyindin yoksa parça parça mı , kazağın çok şeker içinden beyaz bady giyinirsen göze karışık gelmez ama ev halim yazmışşın no problem
berencimmm seni gördüm mutlu oldum şu geçen seneden eklediğin fotoğrafını hatırladım desem inanır mısın yorumumu yapmışımdır o ara
bir de rahatsızlığı olup salaş giyinen arkadaş vardı öncelikle geçmiş olsun ; çizmelerdeki püsküller gözümü yorsa da salaşlık yakışmış
bk95 küpeler hariç kombin şahane
Vücut ebatlarını konuşmuyoruz ki...Kilolu ya da zayıf sevmem diyelim.............:44:
ya fiziğin harika diye yorum yapılınca kimse vücut ebatlarını konuşmuyoruz demiyor ama
ben de çok zayıf sevmiyorum dedim hepsi buu:44: