ay saçlar elime koluma dolanıyor sinir oluyorum barbimkontesim tarz olarak çok hoşsun uyum renkler var çok iyiama ne yazık ki hem kazak hemde pantulun seni toplu göstermiş nasıl diyimmmm :26: bu kombine o rapunzel saçlarını salık bırakırsan daha albenili olacağını düşündüm açıkçası
kızlar dün kuzenimin düğününde bunu giydim gerçi hava soğuktu sonradan pişman oldum ama neyse yorumlarınızı alayım :)
http://img254.imageshack.us/img254/1620/73287111923086.jpg
dün....... :) :)
Kontescan barbie ye katılıyorum bende renkler çok uyumlu rahat bi kombin ama olduğundan kilolu gözükmüşsünKIzma ama tamam mı
kızlar dün kuzenimin düğününde bunu giydim gerçi hava soğuktu sonradan pişman oldum ama neyse yorumlarınızı alayım :)
http://img254.imageshack.us/img254/1620/73287111923086.jpg
kontes renkler güzel ama kombini sevmedim canım :26:
efsun : şifon çek severim beğendim ama yine elbisenin altına tay mı giydin yoksa :26:
kontes renkler güzel ama kombini sevmedim canım :26:
efsun : şifon çek severim beğendim ama yine elbisenin altına tay mı giydin yoksa :26:
bugün bunlari giydim Eki Görüntüle 299314
ben sadece uzaktan takipçiyim :) ama bu sefer yorumcu olarak katılıym dedim..
kıyafetini çok beğendim canım genel olarak tarzını beğendikleimden birisin zaten.
haha evet :) ama canim bu elbise sayilmaz, alt kismi tamamen seffaf. bluz / tunik diye giyiyorum corapla düsünemiyorum
o zaman başka canım
renk uyumunu çok iyi tututturosun gerçekten tüm kombinlerinde aslında sen çok zevkli bir bayansın ama mesela bu kombinin çok sıradan erkeksi ve kaba şöyle söyliyim bu tarz senin tarzın değil kesinlikle farkında değilsin muhtemelen rahat ve salaş kombinlerle çok haşır neşirsin ama sana uygun bir tarz değil fiziğin çok güzel ama bu tarz belkide senin fiziğine gitmiyor bilemiyorum ayrıca üzerine yapışan kazağı bence bir daha giyme bile şimdi bana kızabilirsin ama gerçekten yakıştıramıyorm başka bir tarzla kendini daha ön plana çıkarabilirsin çünkü gözlemlediğim kadarıyla zevk sahibi bir bayansın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?