• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne giydin? Çek görelim..

efsun elbisen çok hoş ama tunik olmak için fazla uzun geldi bana - ki sanırım öyle kullanmışsın altına skinny giydiğine göre ayakkabıların hoş ama ben onu tamamlayacak bişey görmek isterdim üzerinde mesela fuların olabilirdi o yüzden ayakkabılar olmamış..

$adsız.JPG $adsız1.JPG

bende birkaç kombin kızlar

efsun tuniği kalın muz siyah çoraplada görmek istiyorum canım

efsuncum elbise altına pantol mu giyilir kız:20::38:
papiler çok garip değil ama bir atkı yada eldiven tarzı şeyle daha uyumlu olurdu

cok iyi ettin. cok yakisiyorsunuz birbirinize, Allah bir yastikta kocatsin sizi :123:
Güzel giyiniyorsun özellikle ilk resimdeki bluza bayildim

Tweetycim ayakkabilarin uyum acisindan rengi disinda tatli bir kombin olmus...

bu da benden. sabah hangi akla hizmet bu ayakkabilarin o bluza/elbiseye uyabilecegini düsünmüsüm bilemiyorum aklim nerdeyse :)

Eki Görüntüle 292067 Eki Görüntüle 292068 Eki Görüntüle 292069

pantolon degilde corap daha iyi giderdi bence...ayakkablarinda siyah olsaydi cok güzel olurdu

Eki Görüntüle 292418 Eki Görüntüle 292419

ilk kombindeki bluzun cok seker...cok güzel olmussun

Eki Görüntüle 292418 Eki Görüntüle 292419

ilk kombindeki kalpli bluz pek seker, cok yakismis snaa. onunla hardal rengi etek hic aklima gelmezdi ama güzel olmus.2. kombinde tek rahatsiz eden sey ikiside kendince iddiali parcalar, ya üstü yada alti daha sade tek renkle giysen daha güzel dururdu ama bu haliyle de güzel.

cnm muz corap mi anlamadim onu

efsun elbisen çok hoş ama tunik olmak için fazla uzun geldi bana - ki sanırım öyle kullanmışsın altına skinny giydiğine göre ayakkabıların hoş ama ben onu tamamlayacak bişey görmek isterdim üzerinde mesela fuların olabilirdi o yüzden ayakkabılar olmamış..

efsuncum elbise altına pantol mu giyilir kız:20::38:
papiler çok garip değil ama bir atkı yada eldiven tarzı şeyle daha uyumlu olurdu

pantolon degilde corap daha iyi giderdi bence...ayakkablarinda siyah olsaydi cok güzel olurdu

aslinda elbise ama ben tunik diye giydim :1:, elbise olarak kisa bana göre. yani ben dizime degmedikce giymiyorum pek. belkide denemem lazim.. 3ünüz de öyle diyorsaniz aslinda gercekten denemem lazim :25:cnm fularim var aslinda. bi dahaki sefere belki renklerle kombinlerim ve elbise olarak giyerim bakam :)

bana yorum yapan herkese çok teşekkür ederim
yine sıradan bir kombin..

kombin kimin umurunda ben seni çok özlemişim ablacığım buarada ayağındakileri çok beğendim
EFSUN Ayakkabıların hariç kombinin çok güzel
Fazla geriye bakamadığım için sadece 2nizeyorum yapabildim kızlar

kombin kimin umurunda ben seni çok özlemişim ablacığım buarada ayağındakileri çok beğendim
EFSUN Ayakkabıların hariç kombinin çok güzel
Fazla geriye bakamadığım için sadece 2nizeyorum yapabildim kızlar

Ablacığımmmmmmm :16: :16: bende seni çok özledimmm çok teşekkür ederim seni ve tash fiziğini çokk özledim :48: :48: yine en yakın zamanda burda görmek istiyorum seni :32:

kizlarr bunlarda benden:34:
bunu yazin giysmistim $Gölbasi (10).jpg
bunuda gecenlerde bi davetiye gitmistim $DSC09131.jpg
buda bi dugunde giymistim (yabanci bi dugundu) kiyafetim cok belli degil ama icindeki siyah ve beyaz kalin cizgiliydi $P1010073.jpg
bu en son da askimla beraber disarda yuruyus yapiyoduk $DSC09179.jpg

kizlarr bunlarda benden:34:
bunu yazin giysmistimEki Görüntüle 292923
bunuda gecenlerde bi davetiye gitmistimEki Görüntüle 292925
buda bi dugunde giymistim (yabanci bi dugundu) kiyafetim cok belli degil ama icindeki siyah ve beyaz kalin cizgiliydiEki Görüntüle 292924
bu en son da askimla beraber disarda yuruyus yapiyodukEki Görüntüle 292926

bende kombinlerini çok beğendim davetteki ayakkabılarını uzun zamandır almayı düşünüyorum çok yakışmış canım

Back