Bugün ne giydin? Çek görelim..

KK `NIN bayanlari hele hele bu topigin masallah hepsi manken gibi ......tarzini sevdim anladigim kadariyla sende degisik giyinmeyi sevenlerdensin...yakisiyorda sana zaten

canim ben mavili kombini daha cok sevdim..bana daha bir canli geldi

evet cnm kontese yazdım marmara forumda varmış..teşekkür ederim cnm

efsun bir de ince bir kemerle denesen sanırım daha hoş olur .. cidden zayıf güsel görüküon
bi de öyle denicem bakalim. cok tesekkür ederim.

Bak işte efsuncum şimdi oldu..... Çok çok çok beğendim bu kombinini.... Biz seni işte böyle görmek istiyoruz
daha iyi dimi, tesekkür ederim cnm

efsuncum alıntıda gördüğüm kombinin çok hoşş,bence de bu tarza yönelmelisinn
tesekkür ederim tatlim

çok hoş olmussun ayakkabıların çok güzelmiş

begendigine sevindim cnm, ayakkabilarim deichmanndaki ilk cindy crawford koleksiyonundandi, yani bayagi eski

giyer cnm niye giymesin. her zamankine göre daha az cici ama gayet güzel özellikle ilk kombindeki coraplar hareket katmis.

gecen yil aldim 2 sefer giyindim efsuncum
sana h&m ve vero modanin online satis sitelerini tavsiye ediyorum , cok güzel parcalar oluyor... tamda modaya uygun diye düsünüyorum..

cnm zaten h&m ve vero moda en cok alisveris yaptigim magazalardan. benim asil sordugum su: sekil olarak hangi tarz ve parcalar bana, vücut yapima gider sizce ?

Aklımda kalan kombinleri yorumlayayaım çok birikmiş

Selayımm bütün kombinlerini beğendim özellikle muhteşem manzara ve iki sevimli insanı görünce içim erdii zaten.Trencine aşığımmmsaçının rengini beğendim yüzünle de hayal edince ortaya güzel bir şey çıkıyo

kontesimmm etekli kombini hiç sevmedim,kot gömlekten hoşlanmam hiç zaten oldum olası bir de etek çok garip göründü gözüme yaa

Aşkitommm harika olmuşssun her şeyin çok hoş olmuş,acaip de zayıflamışssın tebrik ediyorum seni

gnydnn meslektaşımmm çoraplarla ayakkbı uyumu olmamış malesef

burcucum kombinne baaa-yılll-dımmm... acaip tarz olmussun fiziğind e çok güzelmiş

MDree mavili kombinini çok beğendim gerçekten,diğeri de güzel ama maviler hem yakışmış hem de çok cici görünmüş

Tibitimm bol çizme ve botlardan uzak dur lütfenn

Hepinize yorumlarınızdan dolayı çok çok çok teşekkür ediyorum kızlar

Ne diyim ki burcucum yine çok iyisin fazlasıyla iyi ama bişey soracam

Sen modellik yapıyo musun ?(Bence yapıyo olmalısın )

süpersin burcu boy pos fizik kusur yok

güzel yorumlariniz icin tesekkür ederim kizlar

link e tikladim acilmadi , ama tahmin ediyorum hangi kombini dedigini , bir ara sadece kirmizi takiliyordum , adim ' kirmizili ' ya cikmisti:)

gezme kombini.
bu yelegimi kahve ile denemistim , birde siyahla olsun dedim....
Eki Görüntüle 284596

kahveli kombini görmedim ama bu cok güzel olmus

90 kilodan 67 ye düstüm canim 6 ayda , yemeden kistim sadece , iki bebeyle pek spor aktivitem olmadi . aslinda daha fazla verebilirdim amatoplamda 2 ay falan saldim cayira

kızlar bayram öncesi son iş günü böyleydi:

süper , ama dantelli bluz is yeri icin biraz abartili geldi, yinede tercih meselesi tabii

Tesekkur ederim kizlar :)

Efsun, evet canim bendeyurtdisinda yasiyorum, hollanda da :)

Ne diyim ki burcucum yine çok iyisin fazlasıyla iyi ama bişey soracam

Sen modellik yapıyo musun ?(Bence yapıyo olmalısın )[/COLOR]

Gecmiste yaptim, ama artik fazla ugrasmiyorum eskisi kadar :)

Burcucumm hayranlikla izliyorum seni canim , ama kahverengi cizme uymamis, tabii rengi farkli cikmis olabilir fotoda

Tesekkur ederim askito, cizmelerim siyah deri, ceketim gibi, resimde farkli cikmis :)

puantiyeli çorabın çok güsel ya pentiden mi

benim hayatta giyinmeyeceğim tarz ama sen süper taşımışsın çok yakışmış acayip seksü

kızlar bayram öncesi son iş günü böyleydi:

çok şık olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…