Guzel yorumlariniz icin tesekkurler kizlar :)
Selayhus tekrarlamadan gecemeyecegim, fizigin super, bacaklarin ne guzel incecik :)) Kombinasyonun cok hos olmus, yelegin cok hos, ama ayakkabilarini begenmedim
MDRee Salini begendimm <3, ve ikinci kombinasyonun, mavi hirkali, cok gzuel olmus:)
Bende bugun boyleydim, biraz punk tarzi oldu bugun ama neyse, kafamda sapka var resimde fazla belli degil
Bende vasat hallerimi ekleyim bari bu aralar tipik memur şeklinde geziyorum etek-gömlek
Eki Görüntüle 284836
Hele şu saks mavisi çorap giydiğim gün kahretti beni
Memur adam hiç saks mavisi çorap giyip işe gider mi ?
Bu da bana ders oldu
Eki Görüntüle 284837
month a yazdin sanirim bunu degilmi burucucum ???
egerki banaysada cook coook tsekkür ederim cok ince düsüncelisin...
ben yurt disindayim online yapabiliyorum hemde cok yakinimda vero moda ve h&m var orayada SIK SIK gidiyorum..
month sen tr de nerdesin canim ?? ankara ve istanbulda magazalari var ...
birde her ikisinide face den takip edebiliyorsun türkce faceleri var diye biliyorum ..
manken gibisin masallahkilon kaç cnm
tesekkur ederim tatlim, kilom 53 :)
bi de öyle denicem bakalim. cok tesekkür ederim.efsun bir de ince bir kemerle denesen sanırım daha hoş olur .. cidden zayıf güsel görüküon
daha iyi dimi, tesekkür ederim cnmBak işte efsuncum şimdi oldu..... Çok çok çok beğendim bu kombinini.... Biz seni işte böyle görmek istiyoruz
tesekkür ederim tatlimefsuncum alıntıda gördüğüm kombinin çok hoşş,bence de bu tarza yönelmelisinn
çok hoş olmussun ayakkabıların çok güzelmiş
Bende vasat hallerimi ekleyim bari bu aralar tipik memur şeklinde geziyorum etek-gömlek
Eki Görüntüle 284836
Bu da bana ders oldu
Eki Görüntüle 284837
gecen yil aldim 2 sefer giyindim efsuncum
sana h&m ve vero modanin online satis sitelerini tavsiye ediyorum , cok güzel parcalar oluyor... tamda modaya uygun diye düsünüyorum..
Bende bugun boyleydim, biraz punk tarzi oldu bugun ama neyse, kafamda sapka var resimde fazla belli degil
Selayhus tekrarlamadan gecemeyecegim, fizigin super, bacaklarin ne guzel incecik :)) Kombinasyonun cok hos olmus, yelegin cok hos, ama ayakkabilarini begenmedim
MDRee Salini begendimm <3, ve ikinci kombinasyonun, mavi hirkali, cok gzuel olmus:)
aşkito yine tarzını konuşturmuşsun söze gerek yok ..
kendine özgü kıyafetine aksesuarlarına birşeyler katman çok hoşuma gidiyor ..
sana düz siyah ve kırmızı çok yakışıyor haberin olsun daha önce görmüştüm de
mesela şu tonlar tam senin tonun bence çok yakışıyor
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-hamami/352802-bugun-giydin-cek-gorelim-2761.html#post21218150
gezme kombini.
bu yelegimi kahve ile denemistim , birde siyahla olsun dedim....
Eki Görüntüle 284596
woowww ne kadar çok zayıflamıssın kız sen bu kadar kısa zamanda nasıl verdin o kiloları bakiyim neler yaptınkaç kilodan kaç kiloya düştün.....çok güzel olmussun çok beğendim kombinini rengarenk olmussun çok hoşsun
Ne diyim ki burcucum yine çok iyisin fazlasıyla iyi ama bişey soracam
Sen modellik yapıyo musun ?(Bence yapıyo olmalısın)[/COLOR]
Burcucumm hayranlikla izliyorum seni canim , ama kahverengi cizme uymamis, tabii rengi farkli cikmis olabilir fotoda
puantiyeli çorabın çok güsel ya pentiden miBende vasat hallerimi ekleyim bari bu aralar tipik memur şeklinde geziyorum etek-gömlek
Eki Görüntüle 284836
Bu da bana ders oldu
Eki Görüntüle 284837
shik bir kombin olmus ama bunlari böyle isyerinde mi giydin ?
puantiyeli çorabın çok güsel ya pentiden mi
benim hayatta giyinmeyeceğim tarz ama sen süper taşımışsın çok yakışmışacayip seksü
çok şık olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?