• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne giydin? Çek görelim..

öncelikle herkesin bayramini kutluyorum , nice güzel bayramlara arkadaslar...
ve bana yorumda bulunanlara tesekkür ederim

cok sekersin, elbisen cok güzel durmus üstünde azmine birkez daha hayran kaldim, dua et benimde öyle bir kizim olsun yaa masallah..

dün bu elbiseyi giymistim, herkesi cektim sonra farkettim beni kimse cekmemis bende kendim cektim anca böyle bisey cikti
Eki Görüntüle 285501

bugünse normal moddaydim
Eki Görüntüle 285519
cok tatli bir elbiseye benziyor
keske boydan olsaymis foto efsuncugum, renki canli civil civil, kesin güzel durmustur tamamida ...
sanki kumasi ipekimsi bir kumas bütün herseyi belli ediyor demi bu kumaslar :27:
ikinci kombin günlük benimde sIK kullandigim hallerden birtanesi :)

aşkitom Kuzucuklarında sende muhteşem görünüyorsunuz maşallah size
Efsun elbisençok yakışmış Fizikte çok güzel maşallah sanada

Tesekkür ederim :16:

keske boydan olsaymis foto efsuncugum, renki canli civil civil, kesin güzel durmustur tamamida ...
sanki kumasi ipekimsi bir kumas bütün herseyi belli ediyor demi bu kumaslar :27:

Tesekkür ederim canim. Türkiyeden aldim tatile gittigimde abiye ararken (bulamadim) bu elbiseyi gördüm rengini cok sevince bayrama süper olur dedim aldim. boydan da cekinirim bi daha giyindigimde. kumasi ipeksi evet, ince degil cok ama biraz kaygan bisey dolayisiyla herseyi belli ediyor.

efsuncum ben beğendim yani elbisenin kumaşından çok sendeki duruşuna yakışıp yakışmadığına bakıyorum bence gayet güsel taşımışsın :nazar:

KK'nın fıstık hatunları uzun bi aradan sonra gözattım da bıraktığım gibi bombasınız he :27::nazar:

efsuncum elbiseni ben beğenemedim ne yazık ki :18:
modeli güzel ama renk ve saten kumaştan dolayı sevemedim:18:

canin sagolsun canim, parlakligi beni de düsündürmüstü alirken hatta annem yanimdaydi kro damatlar gibi durmuyo dimi diye sormustum :1:
ama renk ve kesimi beni al dedi bende dinledim

efsuncum ben beğendim yani elbisenin kumaşından çok sendeki duruşuna yakışıp yakışmadığına bakıyorum bence gayet güsel taşımışsın :nazar:

tesekkür ederim tatlim :17:

ben de bugün böyleydim :)
$mnlr (1).jpg
$mnlr.jpg

Bayram sekerleri sizi, ne tatli olmus kuzular :nazar::nazar: anneye de anne demezsin ha, fistik gibisin :nazar: ayrica cantani özellikle cok begendim

cok tesekkür ederimm:21:

herkese iyi bayramlaaaaaaarrrrr

aşkito çok şıksın çorap ten rengi olsaymış elbiseyi daha mı çok gösterirmiş ... bebişlerine de maşallah Allah analı babalı büyütsün çok şekersiniz.:nazar:
ten rengi yasak canim:27: ama izin olsaydi bile giyemezdim , hem fazla kiloluyum böyle bir mini icin hemde asla rahat edemezdim iki cocukla, egil kalk:emir_bebek:
tesekkürler..

aşkitom şu güne kadar en beğendiğim kombinin desem yeridir:nazar::nazar::nazar:
iltifatmi ediyon, hakaretmi bilemedim :))) tskler canim
masallllllaaah :nazar::nazar::nazar:
cok sekersiniz.....cok güzel olmussun ayakkablarini cok begendim
tesekkür ederim canim

aşkito kusura bakma ben kızına yorum yapıcam oyy oyyy o nasıl bir tatlılıktır nasılda tatlı giyinmiş yaaaaaaaaaaaaaaa:nazar::nazar::nazar:
sagol teyzesi:nazar:
dün bu elbiseyi giymistim, herkesi cektim sonra farkettim beni kimse cekmemis bende kendim cektim anca böyle bisey cikti
Eki Görüntüle 285501

bugünse normal moddaydim
Eki Görüntüle 285519

elbisen cok seker:nazar::nazar:

aşkitom Kuzucuklarında sende muhteşem görünüyorsunuz maşallah size
Efsun elbisençok yakışmış Fizikte çok güzel maşallah sanada
sagol ablacim:21:
Süper görünüyorsun :nazar:
Elbiseni ve ayakkabini nerden aldigini ögrenebilirmiyim :12:
canim elbise Primark tan ama ayakkabiyi hatirlamiyorum , 2 ay falan oldu alali..

cok sekersin, elbisen cok güzel durmus üstünde azmine birkez daha hayran kaldim, dua et benimde öyle bir kizim olsun yaa masallah..

insallah canimm insallah , dualarim seninle..
tesekkür ederim yorumun icin

kızlar ilk gün arkadaşlarımla buluştum dışarı çıktık o günün fotosunu ekliyorum :) soldak ikinci benim bakalım beğenecek misiniz?

http://img834.imageshack.us/img834/2273/5526418713534.jpg

gayet uyumlu ve $iksin..:nazar:

aaşşşşşkkkiiiittooooooommmmmmmm:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Ku$uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmm:48::48::48:

Eki Görüntüle 285501

bugünse normal moddaydim
Eki Görüntüle 285519

efsuncum elbisen cok hos rengide cok seker..keske boydan cekinseydin..sadece elbisenin kollari hosuma gitmedi biraz daha kisa olsaydi daha hos olurdu sanki..ama gayet güzel olmussun :nazar:

bu kombinin daha güzelmis...sizin oralarda havalar güzel galiba :34:

efsun 2. kombini çok beğendimm
aşkito pek hoş olmuşsun canım kuzularınla birlikte
mırınkırın çok tatlı görünüyorsun ben beğendim canımm

öncelikle herkeizn geçmiş bayramı kutlu olsun ..

Atamızıda saygı rahmet ve özlemle anıyoruz :72:

bebişleri yerim ben tek kelime ile süpersiniz :nazar::nazar:

Eki Görüntüle 285501

bugünse normal moddaydim
Eki Görüntüle 285519

elbiseni beğendim canım

profil resmindeki oğlunmu çok dadluuu yaaa bayıldım.hamıleyım inşallah benım bebısımde bu kadar dadlu olur.Allah bağışlasın

Back