• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne giydin? Çek görelim..

güzel yorumlariniz icin tesekkür ederim kizlar

link e tikladim acilmadi , ama tahmin ediyorum hangi kombini dedigini , bir ara sadece kirmizi takiliyordum , adim ' kirmizili ' ya cikmisti:)

kahveli kombini görmedim ama bu cok güzel olmus

90 kilodan 67 ye düstüm canim 6 ayda , yemeden kistim sadece , iki bebeyle pek spor aktivitem olmadi . aslinda daha fazla verebilirdim amatoplamda 2 ay falan saldim cayira:27:

süper , ama dantelli bluz is yeri icin biraz abartili geldi, yinede tercih meselesi tabii

canım önü kapalı gayet boyunlu falan ne bileyim :))) kötü mü olmuş :(

sadece birkaç sayfa bakabildim Herkes çok şık görünüyor
Hepinizin bayramını kutluyorum:16:

kknın fıstıkları hepiniz çok güzel görünüyosunuz tabi kusursuz dediklerimde var ..
hepinize hayırlı bayramlar diliyorum daha nice güzel bayramlara ulaştırsın RABBİM bizleri sevdiklerimizle mutlu sağlıklı...

:nazar::emir_bebek:Kuzularim ve ben ..:emir_bebek::nazar:
$aa.jpg
$aaa.jpg

herkese iyi bayramlaaaaaaarrrrr

aşkito çok şıksın çorap ten rengi olsaymış elbiseyi daha mı çok gösterirmiş ... bebişlerine de maşallah Allah analı babalı büyütsün çok şekersiniz.:nazar:

selayy :16: yelekli kombini çok sevdimmmm ,saçlarında hoş olmuş:32:
burcu 2. kombine bayıldım hem tarzı olan bi kıyafet hem yakışmış ne diyim maşşllh :1::nazar:

dün bu elbiseyi giymistim, herkesi cektim sonra farkettim beni kimse cekmemis bende kendim cektim anca böyle bisey cikti
$P1030400.jpg

bugünse normal moddaydim
$P1030293.jpg

aşkitom Kuzucuklarında sende muhteşem görünüyorsunuz maşallah size
Efsun elbisençok yakışmış Fizikte çok güzel maşallah sanada

Back