üstümdekiler hernekadar tam belli olmasada bu hayram kaldigim manzarayi paylasmak istedim sizlerle..
birazdanda yorumlarima gececegim
Eki Görüntüle 282315 Eki Görüntüle 282314
berencim doğumgünün kutlu olsun nice mutlu yaşlar canım
elbisen çok tatlı çok daha renkli olmuşsun yakışmış, göbek kısmı kötü durmuş ama normalde öyle durmuyor diyosun
kontescim montla eteğin duruşunu sevdim o son resimde ama gömlek hiç olmamış kumaş olarak uymamış canım. Daha dökümlü yine spor tarzda gömleklerle ya da bluzlerle dene derim bu eteği mesela yeşil dökümlü bir gömlek yine yakasında bu kolye ve aynı etek ve montla hayal ettim seni hem tarzın olur hem çok yakışırdı eminim.
selayım manzara hakkaten süpermiş sizinle de beraber tam resimlik olmuş
içinde ne olduğu belli değil tabiki ama genel olarak hoş görünüyosun
pakize çok beğendim kombini bluz botlar çok şık görünüyor
efsun canım pantolonun duruşunda bir gariplik var gibi ama genel olarak güzel bir kombin olmuş
bugün makinem beni sinir etti
bi karede gömlek kötü diğerinde etek belli değil
idare ediverin kızlar:26:
Eki Görüntüle 281893 Eki Görüntüle 281894
not : mdrecim geçen gün pembe dolap'a ekleyemediğim etek buydu tatlım
fotograf makinam kolayda yoktu gün icerisinde, bende ögle tatilinde bisey denedikten sonra apar topar cektim,göbege bakarmisiniz
bu pantolondan sogumaya basladim. ben genellikle alti genis seyleri tercih ediyoru artik ama bazi seyler de cok hosuma gidiyor bu pantolonda öyle ama bendeki durusunu pek begenmiyorum. totomu düzlestiriyo bide babetle iyi durmadi bunla da durmadi, daha önce gömlek ile giymistim bu papilerle daha iyiydi ama bugün birde siyah corap giymedim..
Eki Görüntüle 281895
berencim nice mutlu yıllara elbisen çok hoş yakışmış da
pakize gayet şık gözüküyorsun
kıslar bu da bugünden ilk kez dışarıda çektiğim fotom .değişiklik olsun dedimdi..insan montunu accuk indirir de öyle poz verir dimi ama kahkaha atmaktan anca bukadar olabildi
alel acele yaptım foto üzerine kk yazmayı unutunca böyle bişi çıktı((
Eki Görüntüle 281861
üstümdekiler hernekadar tam belli olmasada bu hayram kaldigim manzarayi paylasmak istedim sizlerle..
birazdanda yorumlarima gececegim
Eki Görüntüle 282315 Eki Görüntüle 282314
Eteği görünce hemen anladım zaten :)(Triko ve maksi)
Şimdi kontescim bence gömlek olmamış onun yerine dikdörtgen yaka dar bir buluz daha iyi giderdi diye düşünüyorum(Etek bol ve uzun gömlek bol ve uzun kollu)Herne kadar çok mini giymiyor olsamda mini-maksi,Uzun kol-askılı dengesi kurulmalı diye düşünüyorum...
Ne kadar çok konuştum
Beğenmedim mi? beğendimAma daha çok beğenebilirdim
evet manzara gerçekten çok güzel öyle bi yere gidip temiz hava almayı sakinleşmeyi çok isterdim bu aralar stresli ve gerginim oğlumda hasta bunaldım iyileşince belki böyle bi yere gitmeyi düşünebilirim çok ihtiyacım var..oğlunda sende çok tatlısınız allah nazardan saklasın ..içindekini pak anlayamadım ama montun ve çizmeni beğendim
sagolun kizlar, pek anlasilmasada manzara yorumlarina tesekkür ederim
uyumsuz rengarenk denebilirdi zaten kiyafetlerime :)
mercan rengi kisa kazagim altinda beyaz gömlek kahverengi $al , mavi jean ve kahve cizme vardi ...
umarim biran önce atlatirsin bu durumu.. oglusunada gecmis olsun tatlim..
cok hosuma gitti , begeniyorum böyle sade hos kombinleri....
gayet güzel olmuş canım
selayım kombin uyumsuz olmamış bencebu kazağını seviyorumm
bugünden fıstıklar.. mekan hela :)
hoşbulduk bebeğimm
hela pozuyla hosgeldin bebegim :)))
yine giyilmis kocaman bacagini yutan cizmeler , ah onlar o sekilde bol durmasalar cok sevecegim onlari
kiyafetlerin hos incecik vucudunda güzelde durmuslar ...
kombin şahane ama çizmeler mahvetmiş bebişim yaa:18:
daha dar bi çizme alsana:26:
sagolun kizlar, pek anlasilmasada manzara yorumlarina tesekkür ederim
uyumsuz rengarenk denebilirdi zaten kiyafetlerime :)
mercan rengi kisa kazagim altinda beyaz gömlek kahverengi $al , mavi jean ve kahve cizme vardi ...
umarim biran önce atlatirsin bu durumu.. oglusunada gecmis olsun tatlim..
cok hosuma gitti , begeniyorum böyle sade hos kombinleri....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?