• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne giydin? Çek görelim..

Efsunn kombinin beğendimm trenchin çok yakışmış özellikle:nazar:

Ruh pastamm kafandaki pek bir güzelmiş, hasta olacağına kat kat giyin bebemm:nazar:tayt sana yakışıyorr:nazar:

Beren elbisen çok güzelmiş,bir de mutlu yıllarr:38:

dıptıs kırmızılarr çok hoş görünüyorr ama ayakkabuı konusunda kızlarla hemfikirim.

Ben de gaza geldim valla o çorapların turkuaz,pembe,mor,yeşilini almıştım,bi kombinliyim bakalım:1:
sağolasın kuşkammm
hepsini alıntı yapmışım ama yorumlar çıkmamış :14:

kantes taytına bayıldım canım saç bantı tarzım değil sen güzel taşımızsın canım
teşekkürlerrrr canımm
Eki Görüntüle 281672

tel çekim kötü ama idare edin arkadaslar :16:
gömleğe bittimmmm
kazağın biraz daha tunik tarzı olsaydı yani birazcık daha uzun daha iyi olurdu cnm birde kemerde takabilirdin
belden oturtmalı olunca rahat edemiyorum kuşş:18:

berencim nice mutlu yıllara elbisen çok hoş yakışmış da :nazar:
pakize gayet şık gözüküyorsun

kıslar bu da bugünden ilk kez dışarıda çektiğim fotom .değişiklik olsun dedimdi:1:..insan montunu accuk indirir de öyle poz verir dimi :60: ama kahkaha atmaktan anca bukadar olabildi :60:

alel acele yaptım foto üzerine kk yazmayı unutunca böyle bişi çıktı :(((

Eki Görüntüle 281861

Son düzenleme:
..................pardon mesaj tekrarı......................

Son düzenleme:
bugün makinem beni sinir etti :47:
bi karede gömlek kötü diğerinde etek belli değil:19:
idare ediverin kızlar:26::29:

$CIMG33391-horz.jpg $CIMG33311-horz.jpg

not : mdrecim geçen gün pembe dolap'a ekleyemediğim etek buydu tatlım:29:

kıslar bu da bugünden ilk kez dışarıda çektiğim fotom .değişiklik olsun dedimdi:1:..insan montunu accuk indirir de öyle poz verir dimi :60: ama kahkaha atmaktan anca bukadar olabildi :60:

Eki Görüntüle 281861

bu,geçen gün bordo ile giydiğin kazak mı kuş?
bu pantol ile daha iyi olmuş eğer oysa:38:
ama mont-çanta olayını sevemedim:18:

fotograf makinam kolayda yoktu gün icerisinde, bende ögle tatilinde bisey denedikten sonra apar topar cektim,göbege bakarmisiniz :1:
bu pantolondan sogumaya basladim. ben genellikle alti genis seyleri tercih ediyoru artik ama bazi seyler de cok hosuma gidiyor bu pantolonda öyle ama bendeki durusunu pek begenmiyorum. totomu düzlestiriyo bide babetle iyi durmadi bunla da durmadi, daha önce gömlek ile giymistim bu papilerle daha iyiydi ama bugün birde siyah corap giymedim..

$download.jpg

Eki Görüntüle 281861

günlük için rahat ve ideal bi kombin olmuş cnm

fotograf makinam kolayda yoktu gün icerisinde, bende ögle tatilinde bisey denedikten sonra apar topar cektim,göbege bakarmisiniz :1:
bu pantolondan sogumaya basladim. ben genellikle alti genis seyleri tercih ediyoru artik ama bazi seyler de cok hosuma gidiyor bu pantolonda öyle ama bendeki durusunu pek begenmiyorum. totomu düzlestiriyo bide babetle iyi durmadi bunla da durmadi, daha önce gömlek ile giymistim bu papilerle daha iyiydi ama bugün birde siyah corap giymedim..

Eki Görüntüle 281895

evet cnm bende pantolonunu beğenmedim onun dışında güzel hırkan ve badin

Eki Görüntüle 281861

oh cok rahat gözüküyor kombinin. disari pozlar genellikle daha güzel oluyorsa insan ayni sekilde rahat olmuyo bide kendi cekemiyor :39:

Eki Görüntüle 281895
bence gayet güzel görünüyor canımm
:26:

bi ceketini begenmedim bu kombinde. fikir güzel ama sanirim kesimle ilgili veya kumasla. gömlek kolye kismi cok cok güzel. ayni benim gecen sordugum stilde

Eki Görüntüle 281918

, bayiliyoyuum
onun kesimini ben de beğenmiyorum son zamanlarda , alalı da baya oldu ama eskimiyor meret :1:
o yüzden yenisini alamıyorum:18:

evet eklediğine benzemiş
kolyeyi alalı 4-5 ay olmuştur ama anca sıra geldi :1:
bi model daha var,henüz dolap bekçisi

kontesim gömlek olmamış sanki buna ya kot olmasaydı daha iyiydi sanki bence..
onun haricinde güzel olmuşsun özellikle eteğin çok hoş..
bu etekler boyu daha uzun gösteriyormuş (yanlış hatırlamıyorsam sen zaten uzundun) ben de mi alıp giysem ya
uzun etekleri beğeniyorum hep ama kendime yakıştıramıyorum bi :26:

kontesim gömlek olmamış sanki buna ya kot olmasaydı daha iyiydi sanki bence..
onun haricinde güzel olmuşsun özellikle eteğin çok hoş..
bu etekler boyu daha uzun gösteriyormuş (yanlış hatırlamıyorsam sen zaten uzundun) ben de mi alıp giysem ya
uzun etekleri beğeniyorum hep ama kendime yakıştıramıyorum bi :26:

ne olabilirdi canım kot yerine?
başka bir gömlek ile iş görüşmesine gider gibi oldum:1: aşırı resmiydi
misal,uzunca bir kaban ile tesettürlü gibi olundu.
çizgimden kaymamak adına kotta karar kılmıştım.

boyum aşırı uzun değil ama kararında olduğunu düşünüyorum:1:
boyun çok kısaysa hoş durmaz,kaç ki boyun?

Back