Bugün ne giydin? Çek görelim..

aslında sonradan bakınca da uyumlu buldum
158im ya ben kısayım :26:

durusun gülüsün kiyafete baktirmiyoki anacim gömlegini özellikle cok sevdim ama bisey gözümü tirmaladi ney onu bilmiyorum :26:

yerim seni ben

Kombini çok beğendim tam tarzım

günlük için rahat ve ideal bi kombin olmuş cnm

Çok hoş gözüküyosun ama pantolonun farklı renkte olsa nasıl olurdu diye düşünüyorum
ama ne renk olduğuna karar veremiyorum

teşekkür ederim canım taba renkle de denedim daha iyi oldu sankii

Çanta dışında günlük kombin içinde güzel

yorum yapan herkeze çok teşekkür ederim

teşekkür ederim canım taba renkle de denedim daha iyi oldu sankii

Çanta dışında günlük kombin içinde güzel

yorum yapan herkeze çok teşekkür ederim

kontes o etek benim dolabımda da olmalı çok sık salaş beyaz gömleklerle denemelisin canım

Eki Görüntüle 281672

tel çekim kötü ama idare edin arkadaslar

botlarin hos görünüyor...renkler uyumlu olmus

günlük bir kombin...ceketinin rengi cok hos

canim bence pantolon sende gayet güzel duruyor benim gözüme batan birsey yok...herseyin uyumlu olmus ama ben sanki babetleri bu tarz pantolonlara daha bir yakistiriyorum

bu kombini ben begenmedim canim...aslinda etek hos duruyor ama günlük kombinler icin pek uygun degil gibi...sanki biraz fazla klasik gibi arkadaslarinda dedigi gibi beyaz bir gömlekle + bu kombinindeki kolyenle cok güzel tamamlanir... ama o sekil benim tarzimi yansitmiyor diyorsan o baska

Valla süper benim gözümden kaçarsa sen görürsen söylersin canım

yok o kadar klasik giyemem ben tatlım10
teşekkür ediyorum

haber veririm pakizecimm

üstümdekiler hernekadar tam belli olmasada bu hayram kaldigim manzarayi paylasmak istedim sizlerle..
birazdanda yorumlarima gececegim

Son düzenleme:
Efsuncum kombinini cok begendim ben tatlim kemer disinda cok hosuma gitti...
Beren91 dogum günün kutlu olsun canim nice senelere, elbisen hos ama durusundan dolayi göbek kismi tuhaf durmus...
Pakize 85 pantalonun cok acik geldi canim bu kombin icin gözüme, yinede hos gözüküyorsun.. Gömleginde acik kahve toprak tonlarinda bir renk görüyorum vizonmu desem acaba tam secemedim oo renk bir pantalonla hayal ettim seni :) süper geldin gözüme
Bnnu rahat bir kombin pozlarin seker olmus... mont biraz siritmis canim ya cizme ve canta siyah olunca..
Konteskom etegin cok hos cokta moda bu etekler bunun üzerine bende yakistiramadim gömlegi, her nekadar tarz olsada giymezdim böyle ...sendede söyle sifon beyaz b´luzlar oluyor yaa hani kollari bollasip tam bileklerde dar oluyorlar bantli anlatabildimmiki öyle bir parcayla süper dururdun kusum.

Son düzenleme:

olurdu da o şekilde düğüne filan giderdim ben anca
sağolasın kuzummm

pakize bnnu efsun beğendim şekerler
selaycım çok beğendim çok hoş olmuşsun
kontes canım ben eteği modada olsa beğenmedim
gömlekte olmamış bence
kesimi itibariyle dökümlü beyaz bir bluz veya gömlek iyi olurdu
yarasa kol, düşük kol bluzlar çok moda çok da klasik görüntü vermiyorlar

üstümdekiler hernekadar tam belli olmasada bu hayram kaldigim manzarayi paylasmak istedim sizlerle..
birazdanda yorumlarima gececegim
Eki Görüntüle 282315 Eki Görüntüle 282314

evet manzara gerçekten çok güzel öyle bi yere gidip temzi hava almayı sakinleşmeyi çok isterdim bu aralar stresli ve gerginim oğlumda hasta bunaldım iyileşince belki böyle bi yere gitmeyi düşünebilirim çok ihtiyacım var..oğlunda sende çok tatlısınız allah nazardan saklasın..içindakini pak anlayamadım ama montun ve çizmeni beğendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…