ne olabilirdi canım kot yerine?
başka bir gömlek ile iş görüşmesine gider gibi oldumaşırı resmiydi
misal,uzunca bir kaban ile tesettürlü gibi olundu.
çizgimden kaymamak adına kotta karar kılmıştım.
boyum aşırı uzun değil ama kararında olduğunu düşünüyorum
boyun çok kısaysa hoş durmaz,kaç ki boyun?
bugün makinem beni sinir etti
bi karede gömlek kötü diğerinde etek belli değil
idare ediverin kızlar:26:
Eki Görüntüle 281893 Eki Görüntüle 281894
not : mdrecim geçen gün pembe dolap'a ekleyemediğim etek buydu tatlım
eteğini bende çok beğendim
ama gömleği sevemedim :26: daha klasik birşeyler olsaydı sanki daha iyi olurdu :13: yada kot değilde farklı bir renk
durusun gülüsün kiyafete baktirmiyoki anacimgömlegini özellikle cok sevdim ama bisey gözümü tirmaladi ney onu bilmiyorum :26:
fotograf makinam kolayda yoktu gün icerisinde, bende ögle tatilinde bisey denedikten sonra apar topar cektim,göbege bakarmisiniz
bu pantolondan sogumaya basladim. ben genellikle alti genis seyleri tercih ediyoru artik ama bazi seyler de cok hosuma gidiyor bu pantolonda öyle ama bendeki durusunu pek begenmiyorum. totomu düzlestiriyo bide babetle iyi durmadi bunla da durmadi, daha önce gömlek ile giymistim bu papilerle daha iyiydi ama bugün birde siyah corap giymedim..
Eki Görüntüle 281895
günlük için rahat ve ideal bi kombin olmuş cnm
Çok hoş gözüküyosun ama pantolonun farklı renkte olsa nasıl olurdu diye düşünüyorum
ama ne renk olduğuna karar veremiyorum
berencim nice mutlu yıllara elbisen çok hoş yakışmış da
pakize gayet şık gözüküyorsun
teşekkürler canım
kıslar bu da bugünden ilk kez dışarıda çektiğim fotom .değişiklik olsun dedimdi..insan montunu accuk indirir de öyle poz verir dimi ama kahkaha atmaktan anca bukadar olabildi
alel acele yaptım foto üzerine kk yazmayı unutunca böyle bişi çıktı((
Eki Görüntüle 281861
yorum yapan herkeze çok teşekkür ederimbugün makinem beni sinir etti
kontes o etek benim dolabımda da olmalı çok sık salaş beyaz gömleklerle denemelisin canım
teşekkür ederim canım taba renkle de denedim daha iyi oldu sankii
Çanta dışında günlük kombin içinde güzel
yorum yapan herkeze çok teşekkür ederim
kontes o etek benim dolabımda da olmalı çok sık salaş beyaz gömleklerle denemelisin canım
berencim nice mutlu yıllara elbisen çok hoş yakışmış da
pakize gayet şık gözüküyorsun
kıslar bu da bugünden ilk kez dışarıda çektiğim fotom .değişiklik olsun dedimdi..insan montunu accuk indirir de öyle poz verir dimi ama kahkaha atmaktan anca bukadar olabildi
alel acele yaptım foto üzerine kk yazmayı unutunca böyle bişi çıktı((
Eki Görüntüle 281861
fotograf makinam kolayda yoktu gün icerisinde, bende ögle tatilinde bisey denedikten sonra apar topar cektim,göbege bakarmisiniz
bu pantolondan sogumaya basladim. ben genellikle alti genis seyleri tercih ediyoru artik ama bazi seyler de cok hosuma gidiyor bu pantolonda öyle ama bendeki durusunu pek begenmiyorum. totomu düzlestiriyo bide babetle iyi durmadi bunla da durmadi, daha önce gömlek ile giymistim bu papilerle daha iyiydi ama bugün birde siyah corap giymedim..
Eki Görüntüle 281895
bugün makinem beni sinir etti
limangodan aldım canım 10 tl idi sanırım
sık sık bak,gelir yinee
teşekkür ediyorumm
botlarin hos görünüyor...renkler uyumlu olmus
günlük bir kombin...ceketinin rengi cok hos
canim bence pantolon sende gayet güzel duruyor benim gözüme batan birsey yok...herseyin uyumlu olmus ama ben sanki babetleri bu tarz pantolonlara daha bir yakistiriyorum
bu kombini ben begenmedim canim...aslinda etek hos duruyor ama günlük kombinler icin pek uygun degil gibi...sanki biraz fazla klasik gibi arkadaslarinda dedigi gibi beyaz bir gömlekle + bu kombinindeki kolyenle cok güzel tamamlanir... ama o sekil benim tarzimi yansitmiyor diyorsan o baska
Valla süper benim gözümden kaçarsa sen görürsen söylersin canım
Efsuncum kombinini cok begendim ben tatlim kemer disinda cok hosuma gitti...
Beren91 dogum günün kutlu olsun canim nice senelere, elbisen hos ama durusundan dolayi göbek kismi tuhaf durmus...
Pakize 85 pantalonun cok acik geldi canim bu kombin icin gözüme, yinede hos gözüküyorsun.. Gömleginde acik kahve toprak tonlarinda bir renk görüyorum vizonmu desem acaba tam secemedim oo renk bir pantalonla hayal ettim seni :) süper geldin gözüme
Konteskom etegin cok hos cokta moda bu etekler bunun üzerine bende yakistiramadim gömlegi, her nekadar tarz olsada giymezdim böyle ...sendede söyle sifon beyaz b´luzlar oluyor yaa hani kollari bollasip tam bileklerde dar oluyorlar bantli anlatabildimmikiöyle bir parcayla süper dururdun kusum.
olurdu da o şekilde düğüne filan giderdim ben anca
sağolasın kuzummm
demiaklima o geldi bebegim.. Ayrica demin yazmamisim yaka detayin cok hos..
üstümdekiler hernekadar tam belli olmasada bu hayram kaldigim manzarayi paylasmak istedim sizlerle..
birazdanda yorumlarima gececegim
Eki Görüntüle 282315 Eki Görüntüle 282314
üstümdekiler hernekadar tam belli olmasada bu hayram kaldigim manzarayi paylasmak istedim sizlerle..
birazdanda yorumlarima gececegim
Eki Görüntüle 282315 Eki Görüntüle 282314
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?