sağolasın kuşkammmEfsunn kombinin beğendimm trenchin çok yakışmış özellikle
Ruh pastamm kafandaki pek bir güzelmiş, hasta olacağına kat kat giyin bebemmtayt sana yakışıyorr
Beren elbisen çok güzelmiş,bir de mutlu yıllarr
dıptıs kırmızılarr çok hoş görünüyorr ama ayakkabuı konusunda kızlarla hemfikirim.
Ben de gaza geldim valla o çorapların turkuaz,pembe,mor,yeşilini almıştım,bi kombinliyim bakalım
teşekkürlerrrr canımmhepsini alıntı yapmışım ama yorumlar çıkmamış
kantes taytına bayıldım canım saç bantı tarzım değil sen güzel taşımızsın canım
gömleğe bittimmmm
belden oturtmalı olunca rahat edemiyorum kuşş:18:kazağın biraz daha tunik tarzı olsaydı yani birazcık daha uzun daha iyi olurdu cnm birde kemerde takabilirdin
umarım canım aslında dilek dilemedim ama yatarken her akşam dua ediyorum onlarda dilek sayılır inşallah
berencim nice mutlu yıllara elbisen çok hoş yakışmış da
pakize gayet şık gözüküyorsun
kıslar bu da bugünden ilk kez dışarıda çektiğim fotom .değişiklik olsun dedimdi..insan montunu accuk indirir de öyle poz verir dimi ama kahkaha atmaktan anca bukadar olabildi
alel acele yaptım foto üzerine kk yazmayı unutunca böyle bişi çıktı((
Eki Görüntüle 281861
kıslar bu da bugünden ilk kez dışarıda çektiğim fotom .değişiklik olsun dedimdi..insan montunu accuk indirir de öyle poz verir dimi ama kahkaha atmaktan anca bukadar olabildi
Eki Görüntüle 281861
bugün makinem beni sinir etti
bi karede gömlek kötü diğerinde etek belli değil
idare ediverin kızlar:26:
Eki Görüntüle 281893 Eki Görüntüle 281894
not : mdrecim geçen gün pembe dolap'a ekleyemediğim etek buydu tatlım
fotograf makinam kolayda yoktu gün icerisinde, bende ögle tatilinde bisey denedikten sonra apar topar cektim,göbege bakarmisiniz
bu pantolondan sogumaya basladim. ben genellikle alti genis seyleri tercih ediyoru artik ama bazi seyler de cok hosuma gidiyor bu pantolonda öyle ama bendeki durusunu pek begenmiyorum. totomu düzlestiriyo bide babetle iyi durmadi bunla da durmadi, daha önce gömlek ile giymistim bu papilerle daha iyiydi ama bugün birde siyah corap giymedim..
Eki Görüntüle 281895
Eki Görüntüle 281861
bugün makinem beni sinir etti
bi karede gömlek kötü diğerinde etek belli değil
idare ediverin kızlar:26:
Eki Görüntüle 281893 Eki Görüntüle 281894
not : mdrecim geçen gün pembe dolap'a ekleyemediğim etek buydu tatlım
evet cnm bende pantolonunu beğenmedim onun dışında güzel hırkan ve badin
bence gayet güzel görünüyor canımmfotograf makinam kolayda yoktu gün icerisinde, bende ögle tatilinde bisey denedikten sonra apar topar cektim,göbege bakarmisiniz
bu pantolondan sogumaya basladim. ben genellikle alti genis seyleri tercih ediyoru artik ama bazi seyler de cok hosuma gidiyor bu pantolonda öyle ama bendeki durusunu pek begenmiyorum. totomu düzlestiriyo bide babetle iyi durmadi bunla da durmadi, daha önce gömlek ile giymistim bu papilerle daha iyiydi ama bugün birde siyah corap giymedim..
Eki Görüntüle 281895
eteğin çok şık ama üzerine o gömlek olmamış sanki deri montunda güzel deriyi çok severim gömlek dışında güzel olmussun cnm
onun kesimini ben de beğenmiyorum son zamanlarda , alalı da baya oldu ama eskimiyor meretbi ceketini begenmedim bu kombinde. fikir güzel ama sanirim kesimle ilgili veya kumasla. gömlek kolye kismi cok cok güzel. ayni benim gecen sordugum stilde
Eki Görüntüle 281918
, bayiliyoyuum
kontesim gömlek olmamış sanki buna ya kot olmasaydı daha iyiydi sanki bence..
onun haricinde güzel olmuşsun özellikle eteğin çok hoş..
bu etekler boyu daha uzun gösteriyormuş (yanlış hatırlamıyorsam sen zaten uzundun) ben de mi alıp giysem ya
uzun etekleri beğeniyorum hep ama kendime yakıştıramıyorum bi :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?