Bugün ne giydin? Çek görelim..

BURCUCUMM ne kadar hos bir kombin olmus cok begendim tatlim.. boyuno posuna edanada masallah :nazar::nazar:

Diptisdiptis, renkli ic acici olmusun, kirmizi ve renkli coraplar cesaret istiyorlar tebrik ederim seni , digerlerini bende merak ettim :16::16:
Ayakkabi konusunda bende siyah topuklu hayal ettim.. Gecmis olsun dileklerimide iletiyorum..

Kontesim gecenlerde ekledigin buna benzer birtane vardi o cok hosuma gitmisti canim, böyle asiri kat olmus... Yine takmisin bas agrisi bandini :)) dün sana örnekleri gösterirken bir türlü alisamadigimi söylemeyi unutmusum :1: .. hep basin agriyorda o yüzden takiyor havasi katiyor bana.. ama onlarda alisacagim bu azimle :60: :60: :60:

benim de genelde başım ağrır zaten :60:
o değil de bugün ben de kendimle alay ettim,elime bi flüt bi de yanıma yılan isterim diyeee:60:

alışmak mıı?
bi kaç aya senin başında da bunlardan görmeyi ümit ediyorum :27:

month, tesekkur ederim canim, ama ne zayiflamasi yahu, kilo aldim :(((

diptisdiptisdiptis cok tatli olmussun, ama altina converse ler gitmemis sanki..

Efsun: kombini cok begendim ozellikle badin cko hosuma gitti.

Diger kizlara cok tesekkur ederim guzel iltifatlari icinn xx:16:

ankh0feys[/COLOR] iki resimde de gayet hoş görünüyosun ikincideki gömleğin rengine bayıldım.:nazar: bence tam kadınsı giyinmeyi isticek yaşlardasın zaten canım çok normal ben de senin yaşlarında atmaya başlamıştım salaş kıyafetlerimi tabi arada insanın canı yine öyle giyinmek istiyo :9: topuklu konusunda da çok canını sıkma çünkü insanın ayağı zaten giydikçe alışıyor hemen alışman tabiki zor olur. [/B]

aynen öyle =) bakalım başladık bi yerlerden devamı gelecektir. teşekkürler fikir için :54:

iki kombinin de çok güsel vücudun gayet kadınsı ayakkabıların da şık ve erkeksi :nazar: devam :52:

:16: çoook teşekkürler. =)

ankh0feyskombinasyonunu, ozelikle gomlegini cok begendim, rengi cok hos :)

Bende bugun boyleydim kizlar, bir gelip sonra uzun bir ara kayboluyorum, zamanim oldukca bakmaya calisiyorum :(
Untitled-1-3.jpg

teşekkür ederim Burcucumm, senin de kombin mükemmel, herşey çok hoş durmuş üzerinde. Tarzını sevdim :34:

Ben birinciyi daha çok beğendim :34:

teşekkürlerrrr... :16:

RuhPastasi çoook güzel olmuşsun, kombinasyonunu yine çok beğendim.

DIPTISDIPTIS elbisenize bayıldım çok hoş, ama kemer olayını sevmedim :26: onun dışında gayet uyumlu güzel olmuşsunuz. =)

Son düzenleme:
oo sen baya bi dalmışsın renk kartelasına :1:
hadi bakalım kombinlerini bekliyoruz o zman , özellikle sarı çoraplısını merak etmedim değil :28:

sarıyıda ilerleyen günlerde koyarım sanırım:27:
onun için daha fena kombinasyonlar düşünüyorum aklımda :27:

mor ve pembe bende de var.lise yıllarımdan kalma ( o dönem meşhur olmuşlardı yine)
ikisi de cırt :1:
lakin giyecek cesaretim hiç olmadı
hala daha yok:18:

açıkcası bir süreye kadar bende böyle düşünüyordum :9:
taki baktım 30a 3 var :24: dedim damla şimdi giydin giydin bir daha zor cesaret edersin :52:
ne kadar deli renk varsa topladım pentiden :27:

ayni tarzda siyah bir short ve daha kisa bi siyah shirt olsaydi cok daha iyi dururdu bence..

evet onu sarı yada pembe çorapla düşünüyorum :27:
ama dediğin gibi kırmızıylada güzel olabilir :28:
siyah şort yada etek, siyah tshirt ve siyah ayakkabı :40:

Diptisdiptis, renkli ic acici olmusun, kirmizi ve renkli coraplar cesaret istiyorlar tebrik ederim seni , digerlerini bende merak ettim :16::16:
Ayakkabi konusunda bende siyah topuklu hayal ettim.. Gecmis olsun dileklerimide iletiyorum..

teşekkür ederim selayhus :24:
şu ayağım bir iyileşsin neler neler giyicem ama şu aralar converse olayına çakıldım mecburiyetten :50:

Bu kırmızı çoraba çok ısınamadım malesef opak olmasından kaynaklanıyor:50:
onun dışında beğendim

teşekkür ederim :27:
başda bende garipsedim ama hoşumada gitti :9:
kışın metanetinden sıyrılmak istedim sanırım bu sene :17:

diptisdiptisdiptis cok tatli olmussun, ama altina converse ler gitmemis sanki...

teşekkür ederim ayağımda geçici sakatlıkdan mecburen converselere talim :27:

DIPTISDIPTIS elbisenize bayıldım çok hoş, ama kemer olayını sevmedim :26: onun dışında gayet uyumlu güzel olmuşsunuz. =)

teşekkür ederim :24:
kemeri mecburen taktım çünkü elbise çok bol, ben zaten biraz kiloluyum :27:
biraz ince göstersin diye doladım belime :9:

telefonumdaki bir uygulama var tlfla ancak onunla kendim cekebiliyorum o da net cikarmiyor malesef. bizde de havalar sogudu iyice ama kuru soguk, cizmelerimden daha gecen giydim ilk defa, hatta giydiklerimi de ekliym:

Eki Görüntüle 280444 Eki Görüntüle 280445

bu arada bu trikoyu cok sevmiyorum iri yari duruyorum dimi ?

bence gayet güzel hic iri yari durmuyorsun...cizmelerinde hosmus benzeri bendede var :34:

Herkes çok güzeeeeeeellllllll :46:

Ruhpastam o kafana doladığın şeyi nasıl yaptığını ne vakit anlatıcan hala bekliyorrum :27:

Ben de kafama şu oyalı ince şeyleri sarmayı çok seviyorum, zaten etnik görünümlü herşeyin hastasıyım da şuan bulunduğum şehirde hiç etnikçi yok çok mutsuzum.:26:
Ama senin bağlama tarzını öğrenmek istiyorum yav
:40:

siradanligini sevsinler :1: .. biliyorum ben o siradanliklari bebegim..
hos bir kombin olmus, kokos cizmelerin kokos :1: ... onun disinda uzun birisinin cekmesi bile hicbirsey degistirmemis :)

ben taslanmis kot disinda begendim güzelim ...

senin gösterdigin yerlerden aldim bebegim bunu, istedigim havuc pantalonu onuda kombinlemis eklemistim gecenlerde tabi sen yogunsun görmedin :37:... cok tesekkür ederim güzel yorumun icin ...

teşekkür ederim canım:49:

çok hoş olmussun cnm fizikde güzel olunca :nazar:

ay ay ay ben seni yerim :49: o senin fiziğinin güzelliği kız:51:

biraz rock havasi var bu kombinde, güzeel

birazcıkta tarz değiştiriyim dedim canım:27:

barbicim nerelerdesin özlettin kendini, her zamanki gibi çok şıksın tam sonbahar renkleri olmuş eteğini de beğendim:nazar:

berencim kombinin yakışmış :nazar:çok siyah olmuşsun yine ama accık renkli giyin kız

efsun canım ben de böyle tuniklerle kendimi daha kalın bulurum ama resimde öyle görünmüyosun gayet uyumlu ve hoşsun :nazar:

ankh0feys
iki resimde de gayet hoş görünüyosun ikincideki gömleğin rengine bayıldım.:nazar: bence tam kadınsı giyinmeyi isticek yaşlardasın zaten canım çok normal ben de senin yaşlarında atmaya başlamıştım salaş kıyafetlerimi tabi arada insanın canı yine öyle giyinmek istiyo :9: topuklu konusunda da çok canını sıkma çünkü insanın ayağı zaten giydikçe alışıyor hemen alışman tabiki zor olur.

bnnu kazağın çok yakışmış :nazar: ama kazağın pastel renklerde pantolonun canlı bir renkte olduğu için kombinin kesilmiş yani bütünleşmemiş canım üst kısma da pantolonun renginde bir aksesuar ya da çanta kullanırsan daha bütünlük sağlayabilirsin bence

birazdan bir kombin eklicem canım bak bakalım renklere:49:

baya bi sayfa dolmuş hepsini okudum ama kalabalık olmasın diye ayrı ayrı alıntı yapamadım hepinize yorum tavsiyeleriniz için çooooooooookkkk teşekkür ettim kıslar anladım tunik güsel pantolonla uymamış :60:

berencim efsun muydu rock tarzı görüyorum dien ona tamamen katılıyorum gözüme çok güsel geldin harika :54:

iki kombinin de çok güsel vücudun gayet kadınsı ayakkabıların da şık ve erkeksi :nazar: devam :52:

barbieveken çizmelerin hariç çok güzell bende böyle bir etek arıyorum süper olmuş :52:

müdüree ben ilk kombinini daha çok sevdim kemerini de sevdim çok şık :nazar:

efsun canım ilk kombinini anlayamadım kusura bakma:17: ikincisi de gayet güsel trençkot mu giyindiğin onunla çizmeler yakışmış :nazar:

unuttuğum varsa affola :42:

çok teşekkür ederim canım:49:

efsun : canım ne iri yarı durması yaa niye böyle düşündün bilmiyorum ama hiç te öyle durmuyosun canım:30:
burcucum : canım varya aynı ingiliz mankenler varya onlara benziyosun süper fizik ya
dıptıs : ya ben senin kombinine bittim bide bende öyle cesaret olsa kırmızı çorap giysem daha ne isterim ya
kontes : canım yaa o taytın altına giydiğin ayakkbılarını nerden aldın banada söylermisin:(

Son düzenleme:
Herkes çok güzeeeeeeellllllll :46:

Ruhpastam o kafana doladığın şeyi nasıl yaptığını ne vakit anlatıcan hala bekliyorrum :27:

Ben de kafama şu oyalı ince şeyleri sarmayı çok seviyorum, zaten etnik görünümlü herşeyin hastasıyım da şuan bulunduğum şehirde hiç etnikçi yok çok mutsuzum.:26:
Ama senin bağlama tarzını öğrenmek istiyorum yav
:40:
kuzum topik açtım ben bunlarla ilgili ama bu son bağlamayı eklemedim henüzz
efsun : canım ne iri yarı durması yaa niye böyle düşündün bilmiyorum ama hiç te öyle durmuyosun canım:30:
burcucum : canım varya aynı ingiliz mankenler varya onlara benziyosun süper fizik ya
dıptıs : ya ben senin kombinine bittim bide bende öyle cesaret olsa kırmızı çorap giysem daha ne isterim ya
kontes : canım yaa o taytın altına giydiğin ayakkbılarını nerden aldın banada söylermisin:(
bambiden aldım canımm
kızlar doğum günümden bir kare:49:

Eki Görüntüle 281195
gayet hoş bir kombin olmuşş
elbiseye bayıldım

bence gayet güzel hic iri yari durmuyorsun...cizmelerinde hosmus benzeri bendede var :34:

gercekten öyle düsünüyorum ama sizlerden öyle durmadigini duymak cok güzel :31:

Efsunn kombinin beğendimm trenchin çok yakışmış özellikle:nazar:

Ruh pastamm kafandaki pek bir güzelmiş, hasta olacağına kat kat giyin bebemm:nazar:tayt sana yakışıyorr:nazar:

Beren elbisen çok güzelmiş,bir de mutlu yıllarr:38:

dıptıs kırmızılarr çok hoş görünüyorr ama ayakkabuı konusunda kızlarla hemfikirim.

Ben de gaza geldim valla o çorapların turkuaz,pembe,mor,yeşilini almıştım,bi kombinliyim bakalım:1:

Back