Bugün ne giydin? Çek görelim..

benim de genelde başım ağrır zaten
o değil de bugün ben de kendimle alay ettim,elime bi flüt bi de yanıma yılan isterim diyeee

alışmak mıı?
bi kaç aya senin başında da bunlardan görmeyi ümit ediyorum

month, tesekkur ederim canim, ama ne zayiflamasi yahu, kilo aldim ((

diptisdiptisdiptis cok tatli olmussun, ama altina converse ler gitmemis sanki..

Efsun: kombini cok begendim ozellikle badin cko hosuma gitti.

Diger kizlara cok tesekkur ederim guzel iltifatlari icinn xx

aynen öyle =) bakalım başladık bi yerlerden devamı gelecektir. teşekkürler fikir için

iki kombinin de çok güsel vücudun gayet kadınsı ayakkabıların da şık ve erkeksi devam

çoook teşekkürler. =)

ankh0feyskombinasyonunu, ozelikle gomlegini cok begendim, rengi cok hos :)

Bende bugun boyleydim kizlar, bir gelip sonra uzun bir ara kayboluyorum, zamanim oldukca bakmaya calisiyorum

teşekkür ederim Burcucumm, senin de kombin mükemmel, herşey çok hoş durmuş üzerinde. Tarzını sevdim

Ben birinciyi daha çok beğendim

teşekkürlerrrr...

RuhPastasi çoook güzel olmuşsun, kombinasyonunu yine çok beğendim.

DIPTISDIPTIS elbisenize bayıldım çok hoş, ama kemer olayını sevmedim :26: onun dışında gayet uyumlu güzel olmuşsunuz. =)

Son düzenleme:
oo sen baya bi dalmışsın renk kartelasına
hadi bakalım kombinlerini bekliyoruz o zman , özellikle sarı çoraplısını merak etmedim değil

sarıyıda ilerleyen günlerde koyarım sanırım
onun için daha fena kombinasyonlar düşünüyorum aklımda

mor ve pembe bende de var.lise yıllarımdan kalma ( o dönem meşhur olmuşlardı yine)
ikisi de cırt
lakin giyecek cesaretim hiç olmadı
hala daha yok:18:

açıkcası bir süreye kadar bende böyle düşünüyordum
taki baktım 30a 3 var dedim damla şimdi giydin giydin bir daha zor cesaret edersin
ne kadar deli renk varsa topladım pentiden

ayni tarzda siyah bir short ve daha kisa bi siyah shirt olsaydi cok daha iyi dururdu bence..

evet onu sarı yada pembe çorapla düşünüyorum
ama dediğin gibi kırmızıylada güzel olabilir
siyah şort yada etek, siyah tshirt ve siyah ayakkabı

Diptisdiptis, renkli ic acici olmusun, kirmizi ve renkli coraplar cesaret istiyorlar tebrik ederim seni , digerlerini bende merak ettim
Ayakkabi konusunda bende siyah topuklu hayal ettim.. Gecmis olsun dileklerimide iletiyorum..

teşekkür ederim selayhus
şu ayağım bir iyileşsin neler neler giyicem ama şu aralar converse olayına çakıldım mecburiyetten

Bu kırmızı çoraba çok ısınamadım malesef opak olmasından kaynaklanıyor
onun dışında beğendim

teşekkür ederim
başda bende garipsedim ama hoşumada gitti
kışın metanetinden sıyrılmak istedim sanırım bu sene

diptisdiptisdiptis cok tatli olmussun, ama altina converse ler gitmemis sanki...

teşekkür ederim ayağımda geçici sakatlıkdan mecburen converselere talim

DIPTISDIPTIS elbisenize bayıldım çok hoş, ama kemer olayını sevmedim :26: onun dışında gayet uyumlu güzel olmuşsunuz. =)

teşekkür ederim
kemeri mecburen taktım çünkü elbise çok bol, ben zaten biraz kiloluyum
biraz ince göstersin diye doladım belime

bence gayet güzel hic iri yari durmuyorsun...cizmelerinde hosmus benzeri bendede var

Herkes çok güzeeeeeeellllllll

Ruhpastam o kafana doladığın şeyi nasıl yaptığını ne vakit anlatıcan hala bekliyorrum

Ben de kafama şu oyalı ince şeyleri sarmayı çok seviyorum, zaten etnik görünümlü herşeyin hastasıyım da şuan bulunduğum şehirde hiç etnikçi yok çok mutsuzum.:26:
Ama senin bağlama tarzını öğrenmek istiyorum yav

teşekkür ederim canım

çok hoş olmussun cnm fizikde güzel olunca

ay ay ay ben seni yerim o senin fiziğinin güzelliği kız

biraz rock havasi var bu kombinde, güzeel

birazcıkta tarz değiştiriyim dedim canım

birazdan bir kombin eklicem canım bak bakalım renklere

çok teşekkür ederim canım

efsun : canım ne iri yarı durması yaa niye böyle düşündün bilmiyorum ama hiç te öyle durmuyosun canım
burcucum : canım varya aynı ingiliz mankenler varya onlara benziyosun süper fizik ya
dıptıs : ya ben senin kombinine bittim bide bende öyle cesaret olsa kırmızı çorap giysem daha ne isterim ya
kontes : canım yaa o taytın altına giydiğin ayakkbılarını nerden aldın banada söylermisin

Son düzenleme:
kuzum topik açtım ben bunlarla ilgili ama bu son bağlamayı eklemedim henüzz
bambiden aldım canımm
kızlar doğum günümden bir kare

Eki Görüntüle 281195
gayet hoş bir kombin olmuşş
elbiseye bayıldım

bence gayet güzel hic iri yari durmuyorsun...cizmelerinde hosmus benzeri bendede var

gercekten öyle düsünüyorum ama sizlerden öyle durmadigini duymak cok güzel

Efsunn kombinin beğendimm trenchin çok yakışmış özellikle

Ruh pastamm kafandaki pek bir güzelmiş, hasta olacağına kat kat giyin bebemmtayt sana yakışıyorr

Beren elbisen çok güzelmiş,bir de mutlu yıllarr

dıptıs kırmızılarr çok hoş görünüyorr ama ayakkabuı konusunda kızlarla hemfikirim.

Ben de gaza geldim valla o çorapların turkuaz,pembe,mor,yeşilini almıştım,bi kombinliyim bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…