Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahh bunun altına siyah platform bir bootie giyseydinnn mükemmeeelll olurdu![]()
bende bende bende
biraz renkli deli deli giyinmeyi severim
kırmızı minik tokam, kemerim ve converse giyerek hareketlendirdim
dün bir konsere gittim akşam böyle çıktım
Eki Görüntüle 280667
barbitom havalar buzzz:18: bi de kafamdakine uysun istedimdimerci bebemmm
ay kemere bayıldım
kırmızı çorabı bende çok severimmm1 kere giymişliğim var, senden gördüm bende bu aralar birdaha giyiyim bari
![]()
valla hayatım kırmızı, sarı, safir, mor ve cırt pembe aldım
bu sene iyice kayışı kopardım ben![]()
![]()
merci bebişşş :78:hmm o bakımdan şeyettinbana kat kat daral geldiği için
kafanıda yine güzel sarmışssın öyle yavrucum
![]()
valla hayatım kırmızı, sarı, safir, mor ve cırt pembe aldım
bu sene iyice kayışı kopardım ben![]()
![]()
neden kuzum?yani nasıl olsa daha iyi olurdu,fikirlere açığımm
canım park bravoya bak, ben ordan almıştım geçen sene, ama ilk defa giydim eteği o ayrı![]()
canım gri tuniğinin belden oturtmalı olsa mıydıdiye düşündüm bacaklar gayet seksü gözüküo da üst kısmı da çok salaş olmuş ya da salaş olamaını çok seviyorum dersen hırkan olmadan tuniğie ince kemer kullanıp bel hatlarını da çıkarabilirsin . bir de tunik tayt kombinlerine uzun kolyeleri çok yakıştırıyorum senin pek çok uzun kolyen vardı hatırladığım onları da gözüm aradı açıkçası
ilk fırsatta bakcam teşekkür ettim ... daha sık kullanmalısın çok yakışmış![]()
bence gömlek üstü kolye kullanmış , bende son zamanlarda uyguluyorum bunu
http://4.bp.blogspot.com/-KAYfcdYxlA8/Tp59a7bSVxI/AAAAAAAABiE/SPdtNvxDJJo/s640/model5.jpg
kemer aklıma geldi ama çok şişko oldum öyle
anladım canım demek istediklerini,teşekkür ediyorummaklımda bulunsunlar
![]()
ankh0feyskombinasyonunu, ozelikle gomlegini cok begendim, rengi cok hos :)
Bende bugun boyleydim kizlar, bir gelip sonra uzun bir ara kayboluyorum, zamanim oldukca bakmaya calisiyorum
![]()
bende trikonu beğendim çokta güzel kombinlemişsin çok yakışmış evet daha dolgun durmuşssun göğüslerin felan çok güzel olmussun![]()
efsun canım ben de böyle tuniklerle kendimi daha kalın bulurum ama resimde öyle görünmüyosun gayet uyumlu ve hoşsun![]()
efsun canım ilk kombinini anlayamadım kusura bakmaikincisi de gayet güsel trençkot mu giyindiğin onunla çizmeler yakışmış
![]()
bende bende bende
Eki Görüntüle 280667
su sacina sal baglamana hayranim. tayt deri degil dimi ? olsa süper olurdu kanimca, yoksa gözlerim mi yaniliyo ?
deri kuzumm
teşekkür ediyorummm![]()
telefonumdaki bir uygulama var tlfla ancak onunla kendim cekebiliyorum o da net cikarmiyor malesef. bizde de havalar sogudu iyice ama kuru soguk, cizmelerimden daha gecen giydim ilk defa, hatta giydiklerimi de ekliym:
Eki Görüntüle 280444 Eki Görüntüle 280445
bu arada bu trikoyu cok sevmiyorum iri yari duruyorum dimi ?
ilk kombini daha çok beğendim canım papilerinede bayıldım![]()
sıradan bir kombindi, hazır resim çekilmişken ekliyim dedim ama resimler devasa boyda bir adam tarafından çekildiği için pek bi bacaksız çıkmışım yeni farkettim![]()
Eki Görüntüle 280299
müdire ilk kombinini çok beğendim , evlimisin bekarmısın bilmiyorum ama senin evin english home tarzı ourmuş gibime geliyor floral ve country desenli mobilyalar falan
:
kızlar ben de fotoğraf koymaya karar verdim. hep uzaktan takipteydim fotoğraf eklemek istiyordum ama eklemiyordum. şimdi yavaştan tarz değiştirmeye meyillendim sizlerin de fikirlerini almak isterim. 22 yaşındayım bu şekilde, buna yakın giyinsem nasıl olur. hem rahat hem şık hem erkeksi hem kadınsı olmak istiyorum. bu zamana kdr hep kot converse giye giye artık bana gına geldi. neyse çok uzattım. fotoğraf ekliyorum =)
ikisi de ard arda, deneme amaçlı çekildi. fikirlerinizi istiyorum.
Eki Görüntüle 280362 Eki Görüntüle 280363
Bende bugun boyleydim kizlar, bir gelip sonra uzun bir ara kayboluyorum, zamanim oldukca bakmaya calisiyorum
![]()
bende bende bende
Eki Görüntüle 280667