Bugün ne giydin? Çek görelim..

bende bende bende :27:
biraz renkli deli deli giyinmeyi severim :27:
kırmızı minik tokam, kemerim ve converse giyerek hareketlendirdim :27:
dün bir konsere gittim akşam böyle çıktım :17:

Eki Görüntüle 280667

ay kemere bayıldım :52:
kırmızı çorabı bende çok severimmm :16: 1 kere giymişliğim var, senden gördüm bende bu aralar birdaha giyiyim bari :27:

hmm o bakımdan şeyettin :21: bana kat kat daral geldiği için :1: kafanıda yine güzel sarmışssın öyle yavrucum :7:
merci bebişşş :78:
:27::27: valla hayatım kırmızı, sarı, safir, mor ve cırt pembe aldım :27:
bu sene iyice kayışı kopardım ben :27: :52::52:

mor ve pembe bende de var.lise yıllarımdan kalma ( o dönem meşhur olmuşlardı yine)
ikisi de cırt :1:
lakin giyecek cesaretim hiç olmadı
hala daha yok:18:

neden kuzum?yani nasıl olsa daha iyi olurdu,fikirlere açığımm

canım gri tuniğinin belden oturtmalı olsa mıydıdiye düşündüm bacaklar gayet seksü gözüküo da üst kısmı da çok salaş olmuş ya da salaş olamaını çok seviyorum dersen hırkan olmadan tuniğie ince kemer kullanıp bel hatlarını da çıkarabilirsin . bir de tunik tayt kombinlerine uzun kolyeleri çok yakıştırıyorum senin pek çok uzun kolyen vardı hatırladığım onları da gözüm aradı açıkçası :16:
taytım barbie'min hediyesi canım:72:teşekkürlerr

canım park bravoya bak, ben ordan almıştım geçen sene, ama ilk defa giydim eteği o ayrı :27:

ilk fırsatta bakcam teşekkür ettim ... daha sık kullanmalısın çok yakışmış :nazar:

Son düzenleme:
canım gri tuniğinin belden oturtmalı olsa mıydıdiye düşündüm bacaklar gayet seksü gözüküo da üst kısmı da çok salaş olmuş ya da salaş olamaını çok seviyorum dersen hırkan olmadan tuniğie ince kemer kullanıp bel hatlarını da çıkarabilirsin . bir de tunik tayt kombinlerine uzun kolyeleri çok yakıştırıyorum senin pek çok uzun kolyen vardı hatırladığım onları da gözüm aradı açıkçası :16:

ilk fırsatta bakcam teşekkür ettim ... daha sık kullanmalısın çok yakışmış :nazar:

kemer aklıma geldi ama çok şişko oldum öyle :1:
anladım canım demek istediklerini,teşekkür ediyorumm:nazar:aklımda bulunsunlar:39:

ankh0feyskombinasyonunu, ozelikle gomlegini cok begendim, rengi cok hos :)

Bende bugun boyleydim kizlar, bir gelip sonra uzun bir ara kayboluyorum, zamanim oldukca bakmaya calisiyorum :(
Untitled-1-3.jpg

shahane :16::31: ne giysen yakisiyo haa:nazar:

bende trikonu beğendim çokta güzel kombinlemişsin çok yakışmış evet daha dolgun durmuşssun göğüslerin felan çok güzel olmussun :1:

efsun canım ben de böyle tuniklerle kendimi daha kalın bulurum ama resimde öyle görünmüyosun gayet uyumlu ve hoşsun :nazar:

tesekkür ederim, ben begenmezken böyle olumlu yorumlar almak ne güzel

efsun canım ilk kombinini anlayamadım kusura bakma:17: ikincisi de gayet güsel trençkot mu giyindiğin onunla çizmeler yakışmış :nazar:

tesekkür ederim canim. trench degil, fermuarli ama kesim biraz öyle, tesekkür ederim.

BURCUCUMM ne kadar hos bir kombin olmus cok begendim tatlim.. boyuno posuna edanada masallah :nazar::nazar:

Diptisdiptis, renkli ic acici olmusun, kirmizi ve renkli coraplar cesaret istiyorlar tebrik ederim seni , digerlerini bende merak ettim :16::16:
Ayakkabi konusunda bende siyah topuklu hayal ettim.. Gecmis olsun dileklerimide iletiyorum..

Kontesim gecenlerde ekledigin buna benzer birtane vardi o cok hosuma gitmisti canim, böyle asiri kat olmus... Yine takmisin bas agrisi bandini :)) dün sana örnekleri gösterirken bir türlü alisamadigimi söylemeyi unutmusum :1: .. hep basin agriyorda o yüzden takiyor havasi katiyor bana.. ama onlarda alisacagim bu azimle :60: :60: :60:

telefonumdaki bir uygulama var tlfla ancak onunla kendim cekebiliyorum o da net cikarmiyor malesef. bizde de havalar sogudu iyice ama kuru soguk, cizmelerimden daha gecen giydim ilk defa, hatta giydiklerimi de ekliym:

Eki Görüntüle 280444 Eki Görüntüle 280445

bu arada bu trikoyu cok sevmiyorum iri yari duruyorum dimi ?

Bu kombinleri daha çok sevdim efsuncum :)

ilk kombini daha çok beğendim canım papilerinede bayıldım :16:

Teşekkür ederim pakizecim :)

Çok hoş görünüyorsun beren ;)

sıradan bir kombindi, hazır resim çekilmişken ekliyim dedim ama resimler devasa boyda bir adam tarafından çekildiği için pek bi bacaksız çıkmışım yeni farkettim:27: :1:

Eki Görüntüle 280299

Barbie çok hoşsun valla bence kokoş bi halinde yok oldukça yerinde olmuş her bir parça

müdire ilk kombinini çok beğendim , evlimisin bekarmısın bilmiyorum ama senin evin english home tarzı ourmuş gibime geliyor floral ve country desenli mobilyalar falan:28:
:

Daha evli değilim tatlım ama hazırlık yapıyorum ve evimin bir odası oyle olcak gibi o minderlerimi yeni diktirdim :16::31:

kızlar ben de fotoğraf koymaya karar verdim. hep uzaktan takipteydim fotoğraf eklemek istiyordum ama eklemiyordum. şimdi yavaştan tarz değiştirmeye meyillendim sizlerin de fikirlerini almak isterim. 22 yaşındayım bu şekilde, buna yakın giyinsem nasıl olur. hem rahat hem şık hem erkeksi hem kadınsı olmak istiyorum. bu zamana kdr hep kot converse giye giye artık bana gına geldi. neyse çok uzattım. fotoğraf ekliyorum =)

ikisi de ard arda, deneme amaçlı çekildi. fikirlerinizi istiyorum.
Eki Görüntüle 280362 Eki Görüntüle 280363

Ben birinciyi daha çok beğendim :34:

Bende bugun boyleydim kizlar, bir gelip sonra uzun bir ara kayboluyorum, zamanim oldukca bakmaya calisiyorum :(
Untitled-1-3.jpg

Ne diceğimi bilemedim :37:
Çook beğendim sende çok güzelsin gözlükler felan :16:
Tebrik ediyorum
:34:

benzerini önceden eklemiştim, bugün 1-2 değişiklik yaptım

Eki Görüntüle 280657

Ahhh o saçındaki şallll :)
Bende bir dilemma yaratmıştı..:37:
Alım....
Almayım.....
Yok alım .....