- 7 Kasım 2017
- 16.738
- 40.959
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #1.521
Adana da okudum ben ünv. On numara bir sehir.Aboo sıkıntı ya biz adana da hala güneş var olmasindan herseyi uyguna aliyoruz. Domates marul felan nasil fiyatlar.
Univeristesi de on numara yarim ada uzerinde. Faaliyetleri çok.kampuste film gosterimleri bile var. Yemyesil orman. Kutuphanesi kocaaaamaaan tam kampusun ortasinda.Adana da okudum ben ünv. On numara bir sehir.
Hersey bol bol
Ve ucuz.
Cok güzeldi.Univeristesi de on numara yarim ada uzerinde. Faaliyetleri çok.kampuste film gosterimleri bile var. Yemyesil orman. Kutuphanesi kocaaaamaaan tam kampusun ortasinda.
Cok güzeldi.
Lezzetleri harika..
Geceleri yedoğimiz şirdanlar bumbarlar..
Sabahlari ciğer kebap
Tam manasiylaOh tadini çikarmissin adananin o zaman :)
Artık istesemde yapamam kartı ayakkabı ile sonuna kadar kullandım.31 aralıkta da yasal olarak internet alışverişine kapanacak onay vermedim çünkü. Bu şekilde 2018 E ekonomi yaparak girmeyi planlıyorum .Gereksiz hiçbir harcama yapma bence.
Artık istesemde yapamam kartı ayakkabı ile sonuna kadar kullandım.31 aralıkta da yasal olarak internet alışverişine kapanacak onay vermedim çünkü. Bu şekilde 2018 E ekonomi yaparak girmeyi planlıyorum .
Bakalim bugün harcamamiz olacak mi
Eşim nöbetten gelir birazdan bebişe bakar
Benim de dersim yoğun bugün ve yarin .
Sonrasin da 3 gün tatil
Kapattirin karti bis yere borç tuzağı ya
Bol breketli olsunKizlar ek dersim yatmis + sinav paramda yatmis +kizimin dogum parasi(300tl)da var
Genel harcamayi ayirirsam geriye 900 lira gibi bir para kaliyor onada 3 cayrek+1gr almayi planliyorum
Bekletirsem dogum parasi ve sinav parasi arada carcur olur gider. o yuzden bugun almak istiyorum
Kismet bakalim
Hiç yatar mi. En sona birakirlar yineBol breketli olsun
Bende bakayim yatmis mi
Eninde sonunda yatacak bu kadar bekletmenin mantigi ne acaba?Hiç yatar mi. En sona birakirlar yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?