Bugün ne aldin kaç tl harcadin

1.84 falan iş bankasının faizi
internetten hesaplattım

100 tl çeksen ayda 1.84 bi de vergisi oluyo 0.37 kuruş

Bizde bir ara eksi hesaptan cekiyoduk .esim cok etkilemez 10 lira falan oynar diyordu ama ben tam bilmiyorum

Iste otomatikte ne guzel vites derdi yok depriyaj derdi yok.bas gaza gitsin bas frene dursun :)

Aynen
Bir de istanbul'dayım ben
Deli gibi araba kullanıyorlar
ve de çok sabırsız sürücüler
bende heyecanlanıp arabayı istop ediyordum

Zaten bunu sürünce ahkam kesmeye başladım
Otomatiği var niye kendimi yorayım diyorum herkese

Ayüzbire girdim iç çamaşırı aldım tayt ve çorap ve iki kefir aldım. 40,15tl verdim.
Aynı çamaşırlar LCW'de üçlü paket 19,90 falan ve geçen ay aldığıma pişmanım çünkü A101 de 7,5tl üçlü paket. Henüz ikisinden de alarak tasarruf etmesemde A101 e bakmadan almamayı öğrenmiş oldum.

Bugün su istedim 9tl. Marketten ekmek un maya filan aldım 8 tlye yakın birşey tuttu. Dünden yeşil mercimeğim var biraz. Yanına ne yapsam bilmiyorum :S bulgur pilavı mı yapsam. Başka bilemedim?

Öğlearasında 10 TL yılbaşı çiçeğine, 45 TL çorap çamaşıra, 8.25 TL de yemeğe harcadım. Çarşıya giderken yürümüştüm, dönüşte 2,75 tl de dolmuş param tuttu. Yani 66 TL öğlen gitti. Sabah da 15 TL harcamıştım. Toplamda 81 TL oldu.
Akşama yemeğim var. Marketten bir ihtiyacım yok. Bakalım hayırlısı

Erzak alışverişinde de A101'i tavsiye ederim. Bazı ürünleri çok kaliteli ve çoğu daha hesaplı. Toplu alışverişte diğer marketlerin birçoğundan daha ekonomik oluyor A101.
Temizlik ürünleri iyi (Çiçeğim), Yoğurtları çok güzel (Birşah), peynirleri çok iyi, siyah zeytinini öneririm, bir de patatesli ve ıspanaklı/peynirli minik börekleri var. Onları tavsiye ederim. Annem fırında patateslisini yapmıştı dün, yedim, mükemmel.
Cep kitapları oluyor uygun fiyata veya haftalık ürünlerden de hoşuma gidenleri alıyorum. Mesela detoks matarası çok güzel çıktı.

Otobus kartimi doldurttum 50 tl
Kizima lcw den pantolon kazak 55 tl
Kitap 26 tl
3 ceyrek 770 tl
Elime alip alip biraktigim cok sey oldu ben bu birikim isini ogrendim sanirim

Benimde ilk gunum ilk mesajım olsun :)
Okul kantininden 2.50 bişeyler aldım. Eve gelirken A101 den 4 lü ıslak mendil 6.95
Göz kalemi 8.45 ve sigara 11 lira 29.00 lira ile günü kapattım.bendeki su sigara olmasa iyide denedim birakamadim hersey ust uste geldi neyse haydi hayırlı olsun:)

Hoşgeldin, birikimci hatunlar topiginde biz de kızlarla bırakma girişiminde bulunduk ama hala içiyoruz. Gerçi adt olarak epey azalttık ama hala birakamadik

pure hazel cnm torku süt a101 de 4 tl idi. hiç kilosu 4.5 tl altında yufka yok almadim
okul dönüşü fiyatlara bakmıştım çocuğu kreşten alacağım diye alışveriş yapmamıştım. eşime gözüme kestirdiğim ihtiyaçları dediğim yerden aldırdım. biraz peynir şehriye un bulgur kek kalıbı kahve sut aldırdım. 30 tl tutmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…