- Konu Sahibi pure hazel
-
- #1.561
Iste otomatikte ne guzel vites derdi yok depriyaj derdi yok.bas gaza gitsin bas frene dursun :)Bizimde araba manueldi
otomatik kesinlikle çok rahat
değiştirdik
şimdi araba kullanıyorum
Debriyajdan nefret ediyorumIste otomatikte ne guzel vites derdi yok depriyaj derdi yok.bas gaza gitsin bas frene dursun :)
Iste otomatikte ne guzel vites derdi yok depriyaj derdi yok.bas gaza gitsin bas frene dursun :)
Kolay gelsin size. Şimdiden afiyet olsun.Akşama misafir var eşimin arkadasi ve eşi
Mangalda et ve balik pişirecekler
Bende yesil salata ve meze hazirlarim
Bir iki kadeh de icicez biseler
Balik almaya çikti eşim . Et var .salatalik malzeme var ..
Erzak alışverişinde de A101'i tavsiye ederim. Bazı ürünleri çok kaliteli ve çoğu daha hesaplı. Toplu alışverişte diğer marketlerin birçoğundan daha ekonomik oluyor A101.Ayüzbire girdim iç çamaşırı aldım tayt ve çorap ve iki kefir aldım. 40,15tl verdim.
Aynı çamaşırlar LCW'de üçlü paket 19,90 falan ve geçen ay aldığıma pişmanım çünkü A101 de 7,5tl üçlü paket. Henüz ikisinden de alarak tasarruf etmesemde A101 e bakmadan almamayı öğrenmiş oldum.
Eve bi geldim. Çiğ köfte ve karides tava hazir.
Masayi da hazirlamis tabaklar filan
Hoşgeldin, birikimci hatunlar topiginde biz de kızlarla bırakma girişiminde bulunduk ama hala içiyoruz. Gerçi adt olarak epey azalttık ama hala birakamadikBenimde ilk gunum ilk mesajım olsun :)
Okul kantininden 2.50 bişeyler aldım. Eve gelirken A101 den 4 lü ıslak mendil 6.95
Göz kalemi 8.45 ve sigara 11 lira 29.00 lira ile günü kapattım.bendeki su sigara olmasa iyide denedim birakamadim hersey ust uste geldi neyse haydi hayırlı olsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?