Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bugun pek bakamadim buraya
Dersim vardi.
G
Yaziliya girmeyen ögrencileri yazili yaptim
Kagitlari okudum. Puanladim.
Oğlumla biraz gezdim.
Markete uğradim 1ekmek ve günluk süt aldim. 3 lira tuttu. Torku gunluk süt 2.10 a101de indirimdeymis.
Diger markete gectim .çaykur rize turist cayi 1kg 22.75mis. Hemen aldim. A101de bile 26 lira diye gördum
torku sütün tadı nasıl bende alayim yarın a101 de kaldiysa

aslında indirime girince yufka alsam ıyi olur. sigara böreği tepsi böreği falan yapıp dolaba koyabilirim anı bir durumda hazır ıyi oluyor. böreği neli yapıyorsunuz. ben lor peyniri sevmiyorum

aslında indirime girince yufka alsam ıyi olur. sigara böreği tepsi böreği falan yapıp dolaba koyabilirim anı bir durumda hazır ıyi oluyor. böreği neli yapıyorsunuz. ben lor peyniri sevmiyorum
Lor peynirli yaptim bugün
Patatesli de yapiyorum.
Favorim beyaz peynirli

yarın 1 kg yufka fazladan sut ve böreklik peynir alayim. yebu yul da her sey daha da zamlanacak deniliyor. sonumuz hayir olsun

Ben lor peynire beyaz, kasar karıştırıyorum. Maydanoz,dereotu, kekik ve kırmızı biber de ekleyip yapıyorum. Lezzetli oluyor.

Back