- 20 Mayıs 2016
- 3.626
- 4.801
- 63
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #1.481
Bugun ruhuna iyi gelsin diye yaptigin seyler yarin ruhunu skabilir :)Herkese merhabalar ben biraz gribim hiç bir şey yapasım yok dün dılarda balık yedik 84 TL marketten çok saçma şeyler aldım abur cubur 97tl bugün de 31tl pizza söyledik yedik öğlen. Akşama da dışarda yeme durumu olabilir. Biraz dinlenip çorba ve börek yapabilirim tamamen ruh halime bağlı. Ruhuma iyi gelsin diye 287tl ye internetten ayakkabı aldım. Ayrıca 2710tl 12 taksitle ikeadan tekli koltuk aldım iki tane. 31 aralıkta kartım internete kapanacak ve bu şekilde zorunlu olarak müsrif alışverişlerden kurtulacağım
Pırasalı böreği ben pek sevmiyorum ama Pırasalı kek süper oluyor tavsiye ederim pirasanın en güzel hali benceEvde pırasa var hiç de sevmem bozulmasın diye yapacağım
Yufka var biraz dolapta börek yapsam
Pırasalı börek yapan var mı hiç hanımlar nasıl yapıyorsunuz?
Ev hanımıyım uzunca bir süredir Bebek sahibi olmaya çalışıyorumBugun ruhuna iyi gelsin diye yaptigin seyler yarin ruhunu skabilir :)
Bosu bosuna cok para harcamissin ayakkabiya ihtiyacin yoksa almasaydin keske
Bu arada ne is yapiyorsun merak ettim senin icin sakincasi yoksa :)[/
ay evet olabilir ama cidden çok savaş verdim. 1 aralıkta aklıma girmişti burada tasarruf masarruf ben de okuyunca vazgeçmiştim ama bugün telefonu elime alıp instagramda indirimini görünce alıverdim. Bu son diyorum hep çok fena bir durum kartımın limiti yetmedi önce sonrada kendime 120 TL eft yaptım gene de aldım ikinci dememede.zaten bu son deyip alıyorum ne oluyorsa bu sonaaaaA Alya_sura88 ahh alya ahh sen benim çok değil geçen yazki halimsin.
bak gerçekten sonu kötü oluyor. bence durmalısın...
senin sorunun büyük parçalar almak değil
aslında gereksiz (sana gerekli göründüğünü biliyorum) ve küçük şeylere yüksek fiyatlar ödemen
Canim haklisin . Gecenlerde gözleme yapmistim bir iki tanesinin arasina kagit koymamistim. Yapismis ve ayirirken kirildi.pure hazel
zor olmuyor cnm .
arakdaşın dediği gibi de dene hangisi hoşuma giderse öyle yaparsın. ben birbirine yapışıp düzgün kızarmadı mi hoşuma gitmiyor
Evet yaaa. Şansa bak 158e dayandi gidip geliyor. Daha 1hafta önce 153tü.
Gereksiz hiçbir harcama yapma bence.Ev hanımıyım uzunca bir süredir Bebek sahibi olmaya çalışıyorum
ay evet olabilir ama cidden çok savaş verdim. 1 aralıkta aklıma girmişti burada tasarruf masarruf ben de okuyunca vazgeçmiştim ama bugün telefonu elime alıp instagramda indirimini görünce alıverdim. Bu son diyorum hep çok fena bir durum kartımın limiti yetmedi önce sonrada kendime 120 TL eft yaptım gene de aldım ikinci dememede.zaten bu son deyip alıyorum ne oluyorsa bu sonaaaa
ppırasalı mısır ekmeği yappp ımmmmEvde pırasa var hiç de sevmem bozulmasın diye yapacağım
Ya ben çok duyuyorum pirasali böregi ama hem hic bilmem hemde hiç tatmadim.Evde pırasa var hiç de sevmem bozulmasın diye yapacağım
Hangi marketmis o :)Bugun pek bakamadim buraya
Dersim vardi.
G
Yaziliya girmeyen ögrencileri yazili yaptim
Kagitlari okudum. Puanladim.
Oğlumla biraz gezdim.
Markete uğradim 1ekmek ve günluk süt aldim. 3 lira tuttu. Torku gunluk süt 2.10 a101de indirimdeymis.
Diger markete gectim .çaykur rize turist cayi 1kg 22.75mis. Hemen aldim. A101de bile 26 lira diye gördum
Yerel bi marketHangi marketmis o :)
Bende eristeyi yeşil mercimekli yaparim . Çorba gibi. Kesme aşi denirBugün evdeyim bi yere çıkmadım, çıkasım da yok. Yeşil mercimek yemeği yaptım. Yanına erişte yaparım belki. Bide salata tamamdır.
Evet bende içine atıyorum çok seviyorum benim ki yemek gibi yani çok sulu olmuyor.Bi çay bardağı kadarda yanında yapıcam makarna gibi.Bende eristeyi yeşil mercimekli yaparim . Çorba gibi. Kesme aşi denir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?