- 7 Kasım 2017
- 16.738
- 40.959
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #1.541
Tam da maas günlerimizde yükseliyorgünaydın herkese bende bakayim yatmış mi. acil alinacaklara para ayırıp hemen gr alacağım ıns. yükselişe geçti. belli olmaz yılbaşı sonrası düşebilir de
Tam bilmiyorum ama kesinti bayaği oluyor. İşçilik adi altindaArkadaşlar mesela 4 tane çeyrek mi almak mantıklı 1 tane tam altın mı
ben bu altın işine çok yabancıyım
alış satış farkı ne kadar oluyor?
çok mu kayıp yaşanıyor?
Kuyumcuya sor . Bide internetten alım satım farklarına bak . Mesela gramı kaça alıyorsun kuyumcu kaçtan geri aliyor . Ceyrege bak tam altina bak kararini verirsin zatenArkadaşlar mesela 4 tane çeyrek mi almak mantıklı 1 tane tam altın mı
çok mu kayıp yaşanıyor?
Ben esnafla pek çalişmak istemediğim icin bankayi tercih ediyorum.Arkadaşlar mesela 4 tane çeyrek mi almak mantıklı 1 tane tam altın mı
çok mu kayıp yaşanıyor?
Ben esnafla pek çalişmak istemediğim icin bankayi tercih ediyorum.
Çünkü hepsinin fiyatlari farkli farkli.
Annem 4 kuyumcu geziyor bi ceyrek alicaksa arada çok fark var diyor
Gecenlerde bi arkadas yazmişti kuyumcu vitrininde grami 158e gordum diye . O gün 157yi bile gormemisti gram
Yatirim tavsiyesi degilMerhabalar,
Sizce uzun vadede altın mı almak, dolar mı almak daha iyi?
Ben bir ara dediğiniz gibi biraz altın, biraz dolar almıştım. Altının uzun vadede tercih edildiğini duymuş idim. Doları ise ekonomiyi takip eden arkadaşlarım önermişti.Yatirim tavsiyesi degilama
Altin ve döviz yapin. Tl yi tek yatirima bağlamayin diye okumuştum.
Benimki altinda . Aslinda döviz de yapsam iyi olacak
Benim para yatsin bende alacağim. Bozdurmayi düşünmüyorum zaten kisa vadedeBen altin alacagim ya yukselirde yukselir artik
Neye niyetlensem arkasindan pahalaniyor kismetsiz miyim neyim
Ya bnde dusunmuyorum. ama bir taraftanda yazin arabayi degistirip otomatik vites mi alsak diyorum
Simdiki arabayi surmeye cesaret edemiyorum.otomatik olursa daha rahat olur gibi
Yani yaza geri bozdurabilirim zarar cok eder miyim acaba bilemedim
baktim malesef yatmamış. bir şey soracağım maaştak kredili mevduat hesabından yani ekşi hesaptan para çekince ne kadar faiz oluyor
Rakam bilmiyorum ama hiç bulasma bence. Kesinti az degilbaktim malesef yatmamış. bir şey soracağım maaştak kredili mevduat hesabından yani ekşi hesaptan para çekince ne kadar faiz oluyor
benim iş bankasında ek hesabım var 500 TL için 1 aylık 8-9 TL gibi birşey alıyor.baktim malesef yatmamış. bir şey soracağım maaştak kredili mevduat hesabından yani ekşi hesaptan para çekince ne kadar faiz oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?