- 7 Kasım 2017
- 16.738
- 40.959
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #1.501
Canim onlar kan. Kaşikla topla ve çöpe atKizlar ben tavuk suyu yapmak ixin kemik ayirmistim
Onu haslayim dedim
Ustunde kahverengi kopukler olustu.
Onları dondururken cope mi ataym yoksa icinde mi kalsin
kocaelideyim cnm iş dönüşü marketin önünden gectim 4.bucuktu mandalina soka girdimhadi ya 1 tlik de vardı ben pahalısından aldım kalite yiyelim diye
nerede yaşıyorsun
büyük ihtimal cuma yatar. 160 i görmeden alsak biraz bariEvet yaaa. Şansa bak 158e dayandi gidip geliyor. Daha 1hafta önce 153tü.
Bugun de baktim yatmamiş.
Cuma aksam mi yatar acaba
torku sütün tadı nasıl bende alayim yarın a101 de kaldiysaBugun pek bakamadim buraya
Dersim vardi.
G
Yaziliya girmeyen ögrencileri yazili yaptim
Kagitlari okudum. Puanladim.
Oğlumla biraz gezdim.
Markete uğradim 1ekmek ve günluk süt aldim. 3 lira tuttu. Torku gunluk süt 2.10 a101de indirimdeymis.
Diger markete gectim .çaykur rize turist cayi 1kg 22.75mis. Hemen aldim. A101de bile 26 lira diye gördum
Gayet güzel.torku sütün tadı nasıl bende alayim yarın a101 de kaldiysa
Lor peynirli yaptim bugünaslında indirime girince yufka alsam ıyi olur. sigara böreği tepsi böreği falan yapıp dolaba koyabilirim anı bir durumda hazır ıyi oluyor. böreği neli yapıyorsunuz. ben lor peyniri sevmiyorum
Görmez diye düsünüyordum ama bugün o kadar tirmaninca korktum.büyük ihtimal cuma yatar. 160 i görmeden alsak biraz bari
153 lerdeydi 160 a dayansa. 6 gr da yaklaşık tl. az degilGörmez diye düsünüyordum ama bugün o kadar tirmaninca korktum.
Fazla birşey aldiğimdan değil de 15-20lira fark eder yine de
Suyun metreküpü 28 kuruştan 32kuruşa yükselmisyarın 1 kg yufka fazladan sut ve böreklik peynir alayim. yebu yul da her sey daha da zamlanacak deniliyor. sonumuz hayir olsun
Ben lor peynire beyaz, kasar karıştırıyorum. Maydanoz,dereotu, kekik ve kırmızı biber de ekleyip yapıyorum. Lezzetli oluyor.aslında indirime girince yufka alsam ıyi olur. sigara böreği tepsi böreği falan yapıp dolaba koyabilirim anı bir durumda hazır ıyi oluyor. böreği neli yapıyorsunuz. ben lor peyniri sevmiyorum
Himm lezzetli olurBen lor peynire beyaz, kasar karıştırıyorum. Maydanoz,dereotu, kekik ve kırmızı biber de ekleyip yapıyorum. Lezzetli oluyor.
Aklima şimdi orta direk şaban geldi.Suyun metreküpü 28 kuruştan 32kuruşa yükselmis
Gelsin yüksek faturalar
Fatura demeyin bana bi suyum az geliyordu o da çok gelirse yandikSuyun metreküpü 28 kuruştan 32kuruşa yükselmis
Gelsin yüksek faturalar
Zamlanmayan bir o kalmıştıSuyun metreküpü 28 kuruştan 32kuruşa yükselmis
Gelsin yüksek faturalar
kocaelideyim cnm iş dönüşü marketin önünden gectim 4.bucuktu mandalina soka girdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?