Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Cokkk sevindim inan. Afiyet olsun.
Dışardakine göre uygun olur bence. Insanin eliyle yaptigi gibisi yok.
Ya uygun olurda ben malzemwyi bol bol kattim.kasarla sucugu cok kullandim o yuzden daha pahaliya gelmis olabilir.bir dahaki sefere o kadar katmam.biraz fazla olmustu ama tadida guzeldi :)

Canim misirini yazdan koy. Tadi hic degismiyor.
Ben bu yil 10 poset attim buzluğa. 5er tane koydum bir poşete.
Cikariyorum atiyorum düdüklüye mis gibi ..
Hi hic denemedim ben hazir misir konservesi alip kullaniyorum.seneye bende deneyeyim

Direkt kocaniyla mi atıyorsunuz önceden bi işlem yapıyor musunuz
Canim iki sekilde denedim.
Ilkini haşlayip attim . Cilarinca hic guzel olmadi
İkincisinde kabuğunu soydum kocaniyla attim posete koydum. Cikarinca buzlu buzlu düdüklüye koydum 20dk da misss gibi
Kesinlikle denemelisin. Ben ve oğlum çok seviyoruz

Kizlar kredi kartimdan 104 lira uyelik ucreti almislardi.esim isten gelince soyledim aradi odemek istemiyorum dedi.geri donecegiz dediler.sonra 3 ayda toplam 1800 lira harcama sozu verirseniz iptal ederiz dediler.biz zaten 1 ayda en az 1800 kredi borcumuz oluyor.kabul ettik.
O parayi odeseydim uzulurdum
Yalniz bu uyelik ucretini her sene oduyorsamda fark etmiyorumdur bu sene dikkat edince fark ettim.ne cakallar ya

Valla çok sevdim bu fikri hiç aklıma gelmemişti teşekkür ederim benim oğlum da çok sever hem salatalar falan da güzel olur diye düşünüyorum seneye muhakkak deneyeceğim

Kapatıcam de seni kaybetmemek için puan olarak geri yüklüyolar genelde :)

Kapatıcam de seni kaybetmemek için puan olarak geri yüklüyolar genelde :)
Valla kadin once hic olumlu konusmamis.odemek zorundasin demisler.sonra tekrar arayinca iptal ettiler sukur.
Bizim kart gold mus. eko olanda iade varmis bunda yok demis bizde karti ekoya cevirttirdik

canım sigara böreği birbirine yapışmasın diye buzdilabi poşetini kesip her böreğin arasına koyarak posetliyorum ve çözdürmeden kızartıyorum ihtiyaç olunca. harika oluyor çıtır citir

canım sigara böreği birbirine yapışmasın diye buzdilabi poşetini kesip her böreğin arasına koyarak posetliyorum ve çözdürmeden kızartıyorum ihtiyaç olunca. harika oluyor çıtır citir
Gercekten mi
Bende öyle yapayim.
Yufka aldim yarin sarayim diyorum.
Hepsini arasina piset koymak zor olmuyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…