- 20 Temmuz 2016
- 842
- 1.664
- 43
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #1.441
Ben geçen sene kocanla beraber konserve yaptım misiri bu sene cigden koydum 15 tane falan . Evde kucuk misir canavari var :)Canim misirini yazdan koy. Tadi hic degismiyor.
Ben bu yil 10 poset attim buzluğa. 5er tane koydum bir poşete.
Cikariyorum atiyorum düdüklüye mis gibi ..
Direkt kocaniyla mi atıyorsunuz önceden bi işlem yapıyor musunuzCanim misirini yazdan koy. Tadi hic degismiyor.
Ya uygun olurda ben malzemwyi bol bol kattim.kasarla sucugu cok kullandim o yuzden daha pahaliya gelmis olabilir.bir dahaki sefere o kadar katmam.biraz fazla olmustu ama tadida guzeldi :)Cokkk sevindim inan. Afiyet olsun.
Dışardakine göre uygun olur bence. Insanin eliyle yaptigi gibisi yok.
Hi hic denemedim ben hazir misir konservesi alip kullaniyorum.seneye bende deneyeyimCanim misirini yazdan koy. Tadi hic degismiyor.
Canim iki sekilde denedim.Direkt kocaniyla mi atıyorsunuz önceden bi işlem yapıyor musunuz
Valla çok sevdim bu fikri hiç aklıma gelmemişti teşekkür ederim benim oğlum da çok sever hem salatalar falan da güzel olur diye düşünüyorum seneye muhakkak deneyeceğimCanim iki sekilde denedim.
Ilkini haşlayip attim . Cilarinca hic guzel olmadi
İkincisinde kabuğunu soydum kocaniyla attim posete koydum. Cikarinca buzlu buzlu düdüklüye koydum 20dk da misss gibi
Kesinlikle denemelisin. Ben ve oğlum çok seviyoruz
Kizlar kredi kartimdan 104 lira uyelik ucreti almislardi.esim isten gelince soyledim aradi odemek istemiyorum dedi.geri donecegiz dediler.sonra 3 ayda toplam 1800 lira harcama sozu verirseniz iptal ederiz dediler.biz zaten 1 ayda en az 1800 kredi borcumuz oluyor.kabul ettik.
O parayi odeseydim uzulurdum
Yalniz bu uyelik ucretini her sene oduyorsamda fark etmiyorumdur bu sene dikkat edince fark ettim.ne cakallar ya
Ama haksızlık oldu bu şimdi:))Bu arada ben misir haşliyorum
Ama haksızlık oldu bu şimdi:))
Valla kadin once hic olumlu konusmamis.odemek zorundasin demisler.sonra tekrar arayinca iptal ettiler sukur.Kapatıcam de seni kaybetmemek için puan olarak geri yüklüyolar genelde :)
Birsey soracagim. Ben genelde pogaca koyarim mikroda isitirimbugün güzel balık yoktu almadim kısır poğaça yaptim kalam poğaçalar buzlukta
Gercekten micanım sigara böreği birbirine yapışmasın diye buzdilabi poşetini kesip her böreğin arasına koyarak posetliyorum ve çözdürmeden kızartıyorum ihtiyaç olunca. harika oluyor çıtır citir
Ben hepsini bir poşete koyuyorum geceden Buzdolabı kısmına çıkarıyorum sabah kızartiyorum poşetleri zor gelir dersen eğer bu da ayrı bi fikir olsun sanaGercekten mi
Bende öyle yapayim.
Yufka aldim yarin sarayim diyorum.
Hepsini arasina piset koymak zor olmuyor mu
Çitir oluyo muBen hepsini bir poşete koyuyorum geceden Buzdolabı kısmına çıkarıyorum sabah kızartiyorum poşetleri zor gelir dersen eğer bu da ayrı bi fikir olsun sana
Yağda kizartacağim.Kimin yağda kızartıcı oluyor bi sıkıntı yaşamadım benpure hazel
:) yanlış yazmışım mesajı düzenledim hemen ama okumakta çok hızlı davranmissin:))) kızgın yağ:)Yağda kizartacağim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?