Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günaydın

Kafam-karisik Kafam-karisik eşimin kartına da 102 lira aidat ücreti kesmişler
Aradı kartı iptal ettiriyorum dedi
Bayağı uzun uzun konuştu
karşı taraf sürekli teklifler sunmuş
Sonunda iade aldı
karşılığında harcama sözü falan da vermedi

Kararlı olunca mecburen razı oluyorlar

Günaydın

Bayağı uzun uzun konuştu
Sonunda iade aldı

Hi esimde o zaman kartimi iptal ettiriyorum demis tamm diyip iptal etmisler.sonra odemek istemiyorum diye diretince teklif sundular.3 ay icinde 1800 lira harcamamiz gerekmis. Esimde her turlu harciyoruz diye kabul etti. Bankalarin tuzaklari iste

Herkese günaydın, :KK5:
Gününüz güzel geçsin.
Sabah 25 TL'lik ve 17 TL'lik iki harcamam oldu. İhtiyacım olan birkaç mutfak malzemesini aldım. Bir de iki tane kalın mus çorap aldım. İşyerimizin yakınındaki seyyar satıcılardan aldığım için nakit ödedim.
Bugün başka harcama yapmamaya kararlıyım. Öğlen işyerimin yemekhanesinde yiyeceğim. Bir sonraki ayın maaşından toplu kesiyorlar yemek ücretlerimizi. Akşam da yemeğim hazır. En son ekonomik durum budur :KK66:
Bol tasarruflu bir gün dilerim.:kahve::KK54::KK200:

Günaydın

Bayağı uzun uzun konuştu
Sonunda iade aldı

Kapattirin karti bis yere borç tuzağı ya

Herkese merhabalar ben biraz gribim hiç bir şey yapasım yok dün dılarda balık yedik 84 TL marketten çok saçma şeyler aldım abur cubur 97tl bugün de 31tl pizza söyledik yedik öğlen. Akşama da dışarda yeme durumu olabilir. Biraz dinlenip çorba ve börek yapabilirim tamamen ruh halime bağlı. Ruhuma iyi gelsin diye 287tl ye internetten ayakkabı aldım. Ayrıca 2710tl 12 taksitle ikeadan tekli koltuk aldım iki tane. 31 aralıkta kartım internete kapanacak ve bu şekilde zorunlu olarak müsrif alışverişlerden kurtulacağım

Günaydın

Bayağı uzun uzun konuştu
Sonunda iade aldı

kartı sık kullanıyorsanız kaçırmak istemiyorlar.

Herkese merhabalar ben biraz gribim hiç bir şey yapasım yok dün dılarda balık yedik 84 TL marketten çok saçma şeyler aldım abur cubur 97tl bugün de 31tl pizza söyledik yedik öğlen. Akşama da dışarda yeme durumu olabilir. Biraz dinlenip çorba ve börek yapabilirim tamamen ruh halime bağlı. Ruhuma iyi gelsin diye 287tl ye internetten ayakkabı aldım. Ayrıca 2710tl 12 taksitle ikeadan tekli koltuk aldım iki tane. 31 aralıkta kartım internete kapanacak ve bu şekilde zorunlu olarak müsrif alışverişlerden kurtulacağım

kız biz topu atarız her gün böyle yesek :)

Bugun 3 lira yol 1 lira not parasi verdim
Kizlae aksama mantar var evde normal beyaz manrar.
Esim kavurmasini yap dedi
Siz mantarlari nasil yaparsinizz.
Derin dondurucuya atar misiniz temizleyip

valla dünyaları almışsın

A Alya_sura88 ahh alya ahh sen benim çok değil geçen yazki halimsin.
bak gerçekten sonu kötü oluyor. bence durmalısın...
senin sorunun büyük parçalar almak değil
aslında gereksiz (sana gerekli göründüğünü biliyorum) ve küçük şeylere yüksek fiyatlar ödemen

Back