Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Evet canim buraya da cok yazdim farkli ekonomi topiklerine de yazmistim

3 4 yil aradan sonra yine geleyim dedim
Ama gereckten paramiz resmen pul oldu
Ogretmen maasimla 10 adet gram alamiyorum
Evet herşey pahalı. Paranın hiç değeri yok.
Allahtan ev araba filan aldık. Şimdi bunlara sahip çıkma zamanı. Satıp yeriz diye korkuyorum artik5 litre yağ olmuş 85 lira.

Günaydın hanımlar .. birikimli günler dilerim .. 2 gündür 1 adet tam altın alacam alamadım oda 2 günde 4 bin oldu param eridi markete gittim dün hersey ateş pahası 3 tane muz küçük brokoli yulaf ezmesi 300 gr mantar yarım kılo domates 3 tane kabak bir tane dereotu fıstık ezmesi çöp poşet bulaşık deterjanı kabuk tarçın 130 lira ödedim Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah .. 10 gün önce 45 TL’ye aldığım fondötenle 53 lira olmuş diyecek bişey bulamıyorum

Igneden ipliğe birkaç gün aralıklarla değişiyor fiyatlar
Ama altında dövizde fena yükseliş var.

Selam kızlar. Tatil öncesi son gun. 3 saat dersim var. Birazdan cikicam okula. Aksama corbam var ,yanina pizza yapicam geldigimde.
Bir ara oturup detayli hesap yapip biraz dikkatli harcamam gerekiyor yaza kadar. Eksi hesabim var kapatmam.lazim. Az az da olsa altin almak istiyorum. Tabi bu gidisle anca yarim gram alirim her ay.

Günaydınlar. Hafta ici gideceğiz birkaç gunluk kacamak yerimize inşallah. Hazırlıklarımi yaptım bile.

Ama önce hazırlanıp ise gitmem lazim
Simdiden iyi eglenceler pure.Kamp mi yapacaksiniz?
Ben de pazar gunu gunubirlik istiyorum ama oglum cok oksuruyor. Duruma gore bakicam. Belki karsilasiriz

Nereye gideceksiniz ozel olmazsa yazabilir misin? Cocukla rahat gidilebilit mi?
Annem de yanımızda. Ortaklaşa ilgileneceğiz o konuda rahatım. Bungalov ,aile gidiyoruz. Sadece kahvaltı var fakat restoranlar var . Isıtmada sorun yok klima var.
Bolu abant. Eşim ayarladı. Tam.detay istesrsn sorar yazarım telefon numarası filan

Anladim. Bungalov evler nasil olur bilmiyorum hic kalmadim. Tesekkurler iyi eglenceler

Marketler gramajları nasıl da düşürmüş öyle nesquik in gofretleri vardı çok severdim ama bayadır almamıştım. Bugün markete girince gözüme çarptı alayım dedim bi baktım ince çubuk çikolatalara dönmüş o gofret !!! Bildiğimiz kare gofret yok olmuş ! Fiyatlar yükselmesi bir yana bir de ciddi ciddi gramajları düşürüyorlar çok üzüldüm

Vücut spreyi
Topuz süngeri
Tel toka

Sadece bunlar değil tabi.. Daha çok erken hesap yapmak için

Hanımlar merhaba nasılsınız. Kaç gündür ilçeden ata alacaktım geçen hafta sordum 3900 dedi.
İlçede daha pahalı merkezden alayım derken bu seferde altın yükseldi.

Bir öğrencinin annesinden köy yoğurdu alıyorum. Sağolsun ufak bir şişede sütte gondemis cantamdaydi.
Eve gelince çanta düşünce süt avilmis telefona süt girmiş
120 lira verdim yaptırmak için ama adam satın dedi çünkü ses falan gelmiyor telefonda konuşurken.

Şimdide telefon almak gerekcek.

3700 lira hesaptan para çekmiştim ata alayım diye ama alamicam
Telefona gidecek gibi duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…