- 7 Kasım 2017
- 16.723
- 40.923
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #87.401
Evet herşey pahalı. Paranın hiç değeri yok.Evet canim buraya da cok yazdim farkli ekonomi topiklerine de yazmistim
3 4 yil aradan sonra yine geleyim dedim
Ama gereckten paramiz resmen pul oldu
Ogretmen maasimla 10 adet gram alamiyorum
Igneden ipliğe birkaç gün aralıklarla değişiyor fiyatlarGünaydın hanımlar .. birikimli günler dilerim .. 2 gündür 1 adet tam altın alacam alamadımoda 2 günde 4 bin oldu param eridi markete gittim dün hersey ateş pahası 3 tane muz küçük brokoli yulaf ezmesi 300 gr mantar yarım kılo domates 3 tane kabak bir tane dereotu fıstık ezmesi çöp poşet bulaşık deterjanı kabuk tarçın 130 lira ödedim Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah .. 10 gün önce 45 TL’ye aldığım fondötenle 53 lira olmuş diyecek bişey bulamıyorum
Aynen.Altın almak memur için de hayalleşiyor artık
Simdiden iyi eglenceler pure.Kamp mi yapacaksiniz?Günaydınlar. Hafta ici gideceğiz birkaç gunluk kacamak yerimize inşallah. Hazırlıklarımi yaptım bile.
Ama önce hazırlanıp ise gitmem lazim
Yok kamp değilSimdiden iyi eglenceler pure.Kamp mi yapacaksiniz?
Ben de pazar gunu gunubirlik istiyorum ama oglum cok oksuruyor. Duruma gore bakicam. Belki karsilasiriz
Nereye gideceksiniz ozel olmazsa yazabilir misin? Cocukla rahat gidilebilit mi?Yok kamp değilbungalov.
Ama kamp yapanlar da var.
Annem de yanımızda. Ortaklaşa ilgileneceğiz o konuda rahatım. Bungalov ,aile gidiyoruz. Sadece kahvaltı var fakat restoranlar var . Isıtmada sorun yok klima var.Nereye gideceksiniz ozel olmazsa yazabilir misin? Cocukla rahat gidilebilit mi?
Anladim. Bungalov evler nasil olur bilmiyorum hic kalmadim. Tesekkurler iyi eglencelerAnnem de yanımızda. Ortaklaşa ilgileneceğiz o konuda rahatım. Bungalov ,aile gidiyoruz. Sadece kahvaltı var fakat restoranlar var . Isıtmada sorun yok klima var.
Bolu abant. Eşim ayarladı. Tam.detay istesrsn sorar yazarım telefon numarası filan
Bunlar nedir acaba?Vücut spreyi
Topuz süngeri
Tel toka
Sadece bunlar değil tabi.. Daha çok erken hesap yapmak için
Vücut spreyi
Topuz süngeri
Tel toka
Sadece bunlar değil tabi.. Daha çok erken hesap yapmak için
Pahalı bir şey değil.. 4 TL felanHayırlı olsun aldıklarınız
Topuz süngerini duymamıştım
Neymiş diye baktım
Herşeyde olduğu gibi bunda da değişik fiyatlar var