- 25 Nisan 2018
- 1.393
- 4.844
- 39
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #87.441
Geçmiş olsun canımSelamlar, kiz hasta, gece de cok uyandi yavrum. Kotulesirse doktora gotururuz. Oglan ilk doz asisini oldu, hicbir semptom gostermedi.
Turkiye kumbarama yine basliyorum, 40$ attim icine, hayirlisiyla tatilde harcariz.
Haftaya Persembe ve Cuma Sukran gunu dolayisiyla tatil, belki Carsamba da evden calisirim, cocuklari da grip asisina goturecegim zaten o gun.
Dolar altin ne olmus oyle, Allah kolaylik versin herkese.
Pahalı bir şey değil.. 4 TL felan
Sagol canimGeçmiş olsun canım
Hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanMerhaba kizlar. Nasilsiniz? Ben dun kredi kartina taksitle bilezik aldim 10 gram. 2022 yili.birikimi diyelim. Zaten taksiti nerdeyse yil.sonuna kadar surecek. Baska da birsey alamam sanirim yil icinde. Insaallah paramizin biraz da olsa deger kazandigi, saglikli ve mutlu bir yil geciririz.
Çok güzel güle güle kullan .. kaç gr kaça aldın ? Tüm öğretmenlerin öğretmenler günü kutu olsunMerhaba kizlar. Nasilsiniz? Ben dun kredi kartina taksitle bilezik aldim 10 gram. 2022 yili.birikimi diyelim. Zaten taksiti nerdeyse yil.sonuna kadar surecek. Baska da birsey alamam sanirim yil icinde. Insaallah paramizin biraz da olsa deger kazandigi, saglikli ve mutlu bir yil geciririz.
Gecmis olsun Allah sifa versin. Tesekkur ederim daha iyisi sizin olsun. 10 gram 6500 e aldim dun.Çok güzel güle güle kullan .. kaç gr kaça aldın ? Tüm öğretmenlerin öğretmenler günü kutu olsunBen ve kızım hastayız sabahı sabah ettik ilaç ve muayene ücreti 140 TL ödedim başka harcamam olmadı
Teşekkürler sevgi daha coklari senin olsun insHayırlı olsun. Güzel günlerde kullan
Sorma Püre okulda küçücük çocuklar bile her gün piyasa hakkında konuşuyor. Her evde hissediliyor maalesef durum. İnsanlar şimdi almazlarsa sonra hiç alamayacaklarini düşünüp borç harç alışveriş yapıyorlar mecburKızlar selam. Kaçamağı yaptık geldik.
Ertesi günü evi temizlettim.. duvarlar camlar vs silindi,diğer gün misafirlaerim geldi şehir dışından.onlar gitti 2 günlüğüne görümcem geldi.
Piyasa fena oldu.herseye sürekli zam geliyor.herseden kıssak bile boğazdan kisilmiyor.
Fotosunu atar mısınız
En ufak bir fikrim yok,gündeme göre sekilleniyor bazen bizim piyasa.Hanımlar bir alacağım vardı onu aldim altın almak istiyorum ama kararsız kaldım. Birkaç gün daha beklesem mi acaba düşer mi sizce
Ben fiyatina bakmadan aliyorum canim elime gecince. Kisa surede bozmayacaksan her türlü kar edersin bence. Yatirim tavsiyesi degildir.Hanımlar bir alacağım vardı onu aldim altın almak istiyorum ama kararsız kaldım. Birkaç gün daha beklesem mi acaba düşer mi sizce