Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bakalim bir hesaplatalim yaparsak bu isi ocakta yapacagiz ve ben 5 6 aydir bunu planliyorum hayirlisi ise olsun. Evet 1 sene oldu alali yani 2 senede krediyi bitirmis olacagiz eger boyle yaparsak Allahin izniyle.

Merhaba kizlar
Beyqz peynir ve kasar peyniri almam gerekiyor
Evde cocuklarda var önume geleni alamiyorum. hem hesapli hemde iyi marka olarak hangi marketten ve hangi marka aliyorsunuz?
Migros’larda satılan Onsüt marka Balıjesir yöresi sütlerden yapılan bir kaşar peyniri var. Taze kaşar. Tostlarda yemeklerde vs uzun süredir kullanıyorum. Tadını cok beğeniyoruz biz. Üstelik fiyatın da diğerlerine göre uygun daha bugün aldım 29.90’a büyük boyunu.

Dogum gunun kutlu olsun zeynep. Allah saglikli mutlu ve uzun omurler versin.

Bakayim tesekkurler

Bizde de çok gidiyor taze kaşar. Bende bakayım ona. Genelde Muratbey alıyorum.

Selamlar
Dolar 10 lirayı geçti
Bugün lcw kargolar geldi. Makineye attım nevresimi.
Dünden yemeğimiz.
Bitcoin borsasına tekrar giriş yaptım. Al sat yaparak kendime harçlık çıkarıyorum
Lcw elbise siparişi verdim kargo ücreti ile beraber 100 ödedim. Başka bişey almama gerek kalmadı.

Ben bu aksam planladigim yemekleri yapamayacagim okulda isim cikti
Eve gidonce cocuklara bir corba yaparim onlara dunden kalanlar yeter
Biz esimle tostla gecistirip spora gidecegiz
68le 2 ay once diyete basladim
2 ay 1 hafta icinde tam 6 kilo vererek 62ye dustum :)
Suanda 62yim ama hala bacak ve basenlerimdeki incelmeyi hissetmedim o sebeple sporla destekleyecegim

Yeterli birikim varsa direk nakit neden almadınız ?

Kilodansa önemli olan, kas ve yağ oranı ..
Bakıyor musunuz hangisinden verdiğinize

Daha önceden tanıdık bir üye misin Beth18

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…