- 12 Nisan 2019
- 2.548
- 7.428
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #87.421
Merhaba canımHanımlar merhaba nasılsınız. Kaç gündür ilçeden ata alacaktım geçen hafta sordum 3900 dedi.
İlçede daha pahalı merkezden alayım derken bu seferde altın yükseldi.
Bir öğrencinin annesinden köy yoğurdu alıyorum. Sağolsun ufak bir şişede sütte gondemis cantamdaydi.
Eve gelince çanta düşünce süt avilmis telefona süt girmiş
120 lira verdim yaptırmak için ama adam satın dedi çünkü ses falan gelmiyor telefonda konuşurken.
Şimdide telefon almak gerekcek.
3700 lira hesaptan para çekmiştim ata alayım diye ama alamicam
Telefona gidecek gibi duruyor.
Oyle demeyinDakika 1 gol 1..
Sabah işe gidiyorum 30 TL gitti
Anladım ki benden bir cacık olmayacak
KahvaltıOyle demeyin
ne aldiniz?
Eger kahvaltilik peynir falansa yine ucuz atlatmissinizKahvaltı
Zeynepcim kan değerlerine baktırdın mı? Benim demir ve b12 düşünce çok dökülüyordu.Selamlar, ogluma okuma kitaplari siparis ettim 30$, market 80$, esim babamla kombinin oldugu bolume surgulu kapi tatilar, malzemeler 60$. Evde usta olmasi cok iyi, sagolsun tamir ediyor, boyuyor babam, ustune bahceye de bakti, cimlerimiz buyuyor.
Her hafta ne pisirecegiz derdi cok yoruyor, bu haftanin yemekleri tavuk, etli patates, bamya, pilav, mercimek corbasi, kadayif tatlisi. Patlican aldik, bu yemekler azalinca karniyarik ya da turlu yapacagiz artik.
Saclarim inanilmaz dokuluyor, var mi bir tavsiyeniz kizlar? Biotin ve kolajenli sampuan almistim ama pek ise yaramadi sanki.
bence deEger kahvaltilik peynir falansa yine ucuz atlatmissiniz
Al benden de o kadar .. 2 haftada bir avm ye götürür istediklerini yedirir gezdirirdim cocukları artık oda yalan oldu pizzayı falan ortaya bi tane söyler olduk .. nefes alsak parayla ilk doğalgaz faturamız kaç gelecek dörtgözle korkarak bekliyorum .. tasarrufun da tasarrufunu yapmaya başladık artık .. yakında ekmeği de yarımında yarısı olacak şekilde alırsak şaşmamMerhaba kizlar. Altin uctu gitti. Napicaz bakalim bundan sonrasinda. Alim iyice zorlasti. Cocuklar icin biriktirme hedefindeyim bundan sonra. Umarim basarabilirim. Biz yine iyi kotu birseyler aldik ,cocuklarimiz ne yapacak kara kara dusunuyorum
Keşke şimdi de böyle olsa:) güzel olmuş
aldıklarımı ben de yazayım
Damacana su
Pastırma
Helva
Ekmek
Zeytin ezmesi
Turp
Ispanak
45 tl ödedik
Sadece pastırmaya verioz 45 lirayı şimdi.. oda bilmem kaç gramcıkKeşke şimdi de böyle olsa
ahhahaah ay valla şu an güldüm ağlanacak halimize.Keşke şimdi de böyle olsa
En son iyi gibilerdi ama baya da oldu baktirali. Dokulmesi bir yana olanlarda cok inceldi, nerde onceki belime kadar ki gur saclarimZeynepcim kan değerlerine baktırdın mı? Benim demir ve b12 düşünce çok dökülüyordu.