Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Merhaba canım
Telefonun için üzüldüm

Selamlar
Oğluma çorap ve oyuncak sepeti siparişi verdim.
Birde eşimden kıyma almasını istedim.dolapta var buzlu.
Yarın abim bize gelebilir. Gelirse el açması mantı yapıcak. Buzluğa da atarım

Selamlar, ogluma okuma kitaplari siparis ettim 30$, market 80$, esim babamla kombinin oldugu bolume surgulu kapi tatilar, malzemeler 60$. Evde usta olmasi cok iyi, sagolsun tamir ediyor, boyuyor babam, ustune bahceye de bakti, cimlerimiz buyuyor.
Her hafta ne pisirecegiz derdi cok yoruyor, bu haftanin yemekleri tavuk, etli patates, bamya, pilav, mercimek corbasi, kadayif tatlisi. Patlican aldik, bu yemekler azalinca karniyarik ya da turlu yapacagiz artik.

Saclarim inanilmaz dokuluyor, var mi bir tavsiyeniz kizlar? Biotin ve kolajenli sampuan almistim ama pek ise yaramadi sanki.

Zeynepcim kan değerlerine baktırdın mı? Benim demir ve b12 düşünce çok dökülüyordu.

Merhaba kizlar. Altin uctu gitti. Napicaz bakalim bundan sonrasinda. Alim iyice zorlasti. Cocuklar icin biriktirme hedefindeyim bundan sonra. Umarim basarabilirim. Biz yine iyi kotu birseyler aldik ,cocuklarimiz ne yapacak kara kara dusunuyorum

Merhaba kizlar. Altin uctu gitti. Napicaz bakalim bundan sonrasinda. Alim iyice zorlasti. Cocuklar icin biriktirme hedefindeyim bundan sonra. Umarim basarabilirim. Biz yine iyi kotu birseyler aldik ,cocuklarimiz ne yapacak kara kara dusunuyorum
Al benden de o kadar .. 2 haftada bir avm ye götürür istediklerini yedirir gezdirirdim cocukları artık oda yalan oldu pizzayı falan ortaya bi tane söyler olduk .. nefes alsak parayla ilk doğalgaz faturamız kaç gelecek dörtgözle korkarak bekliyorum .. tasarrufun da tasarrufunu yapmaya başladık artık .. yakında ekmeği de yarımında yarısı olacak şekilde alırsak şaşmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…