- 7 Kasım 2017
- 16.723
- 40.923
- Konu Sahibi pure hazel
- #87.381
Gunaydinlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende 6.45e kurdum.Günaydın!
Boş günüm diye alarmı geç kurmuştum ama alışkanlık erkenden uyandım. Herkes uyuyor :)
Bakalim bir hesaplatalim yaparsak bu isi ocakta yapacagiz ve ben 5 6 aydir bunu planliyorum hayirlisi ise olsun. Evet 1 sene oldu alali yani 2 senede krediyi bitirmis olacagiz eger boyle yaparsak Allahin izniyle.Hayırlı olsun.
10 sene kredisi varsa evi yeni aldınız öyleyse. Eğer yeni aldıysanız şuan faizlerini oduyorsunuzdur.
Bence bir hesaplatip kârınıza bakın boş yere faiz ödemeyiń. Bir-çok arkadaş burda ara ödeme yaptılar, faizi azaltmak vadeyi azaltmak için. Ayrıca 1.38 ve 1.28 arasında pek bir fark yok.
Bence bi hesaplatin bankada.
Migros’larda satılan Onsüt marka Balıjesir yöresi sütlerden yapılan bir kaşar peyniri var. Taze kaşar. Tostlarda yemeklerde vs uzun süredir kullanıyorum. Tadını cok beğeniyoruz biz. Üstelik fiyatın da diğerlerine göre uygun daha bugün aldım 29.90’a büyük boyunu.Merhaba kizlar
Beyqz peynir ve kasar peyniri almam gerekiyor
Evde cocuklarda var önume geleni alamiyorum. hem hesapli hemde iyi marka olarak hangi marketten ve hangi marka aliyorsunuz?
Dogum gunun kutlu olsun zeynep. Allah saglikli mutlu ve uzun omurler versin.Selamlar, bir yil daha yaslanip geldim :)
Haftasonu harcamasi 300 u gecti galiba. Biraz stokluk deterjan, sabun falan aldim cikmisken.
Alisveris, temizlik, yemek, camasir, klasik bir haftasonu.
Haftanin yemekleri guvec, tavuk corbasi, sarma, kuru fasulye, bulgur pilavi, balikli makarna salatasi, un helvasi, bir de dogum gunumden kalan pasta.
Bereketli olsun püre erzaklarınız.Selamlar.
Biraz mutfak erzagi aldim stokluk.
Bir-kac parca kıza ve oğlana kıyafet. Yaklaşık 1000 lira tuttu.
Akşama balık salata kola var
Bakayim tesekkurlerMigros’larda satılan Onsüt marka Balıjesir yöresi sütlerden yapılan bir kaşar peyniri var. Taze kaşar. Tostlarda yemeklerde vs uzun süredir kullanıyorum. Tadını cok beğeniyoruz biz. Üstelik fiyatın da diğerlerine göre uygun daha bugün aldım 29.90’a büyük boyunu.
Bizde de çok gidiyor taze kaşar. Bende bakayım ona. Genelde Muratbey alıyorum.Migros’larda satılan Onsüt marka Balıjesir yöresi sütlerden yapılan bir kaşar peyniri var. Taze kaşar. Tostlarda yemeklerde vs uzun süredir kullanıyorum. Tadını cok beğeniyoruz biz. Üstelik fiyatın da diğerlerine göre uygun daha bugün aldım 29.90’a büyük boyunu.
Ben de buraya gunluk harcamalari yazmak istiyorum
Biz yatirimlik degil ama oturmalik 2.evi aldik
10 senelik kredisi var esime diyorum ki birikimlerimizle 1 senede kapatabiliriz kalan borcu ama o diyorki kalsin 10 senede odeyelim bu sirada birikim yapalim
Ama evi 450bine aldik
770bin geri odemesi var
Ben neden fazladan para odeyeyim bu eve
Tabiki 10 senelikkrediyi 1senelik yapmak icin suanki konut kredisi faiz fiyatindan odeme yapacagiz oda 1.38 civari
Biz 1.28den cekmistik
Ben bu aksam planladigim yemekleri yapamayacagim okulda isim cikti
Eve gidonce cocuklara bir corba yaparim onlara dunden kalanlar yeter
Biz esimle tostla gecistirip spora gidecegiz
68le 2 ay once diyete basladim
2 ay 1 hafta icinde tam 6 kilo vererek 62ye dustum :)
Suanda 62yim ama hala bacak ve basenlerimdeki incelmeyi hissetmedim o sebeple sporla destekleyecegim
Bakmiyorum aslinda protein agirlikli beslendim ama spor yapmadim acikcasiKilodansa önemli olan, kas ve yağ oranı ..
Bakıyor musunuz hangisinden verdiğinize
Daha önceden tanıdık bir üye misin Beth18Ben bu aksam planladigim yemekleri yapamayacagim okulda isim cikti
Eve gidonce cocuklara bir corba yaparim onlara dunden kalanlar yeter
Biz esimle tostla gecistirip spora gidecegiz
68le 2 ay once diyete basladim
2 ay 1 hafta icinde tam 6 kilo vererek 62ye dustum :)
Suanda 62yim ama hala bacak ve basenlerimdeki incelmeyi hissetmedim o sebeple sporla destekleyecegim
Evet canim buraya da cok yazdim farkli ekonomi topiklerine de yazmistimDaha önceden tanıdık bir üye misin Beth18
Aslinda kotu gun parasi ayirmistik uzerine birikim yaptik oyle oyle biriktiYeterli birikim varsa direk nakit neden almadınız ?