Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Hayırlı olsun.
10 sene kredisi varsa evi yeni aldınız öyleyse. Eğer yeni aldıysanız şuan faizlerini oduyorsunuzdur.
Bence bir hesaplatip kârınıza bakın boş yere faiz ödemeyiń. Bir-çok arkadaş burda ara ödeme yaptılar, faizi azaltmak vadeyi azaltmak için. Ayrıca 1.38 ve 1.28 arasında pek bir fark yok.
Bence bi hesaplatin bankada.
Bakalim bir hesaplatalim yaparsak bu isi ocakta yapacagiz ve ben 5 6 aydir bunu planliyorum hayirlisi ise olsun. Evet 1 sene oldu alali yani 2 senede krediyi bitirmis olacagiz eger boyle yaparsak Allahin izniyle.

Merhaba kizlar
Beyqz peynir ve kasar peyniri almam gerekiyor
Evde cocuklarda var önume geleni alamiyorum. hem hesapli hemde iyi marka olarak hangi marketten ve hangi marka aliyorsunuz?
Migros’larda satılan Onsüt marka Balıjesir yöresi sütlerden yapılan bir kaşar peyniri var. Taze kaşar. Tostlarda yemeklerde vs uzun süredir kullanıyorum. Tadını cok beğeniyoruz biz. Üstelik fiyatın da diğerlerine göre uygun daha bugün aldım 29.90’a büyük boyunu.

Selamlar, bir yil daha yaslanip geldim :)

Haftasonu harcamasi 300 u gecti galiba. Biraz stokluk deterjan, sabun falan aldim cikmisken.
Alisveris, temizlik, yemek, camasir, klasik bir haftasonu.
Haftanin yemekleri guvec, tavuk corbasi, sarma, kuru fasulye, bulgur pilavi, balikli makarna salatasi, un helvasi, bir de dogum gunumden kalan pasta.
Dogum gunun kutlu olsun zeynep. Allah saglikli mutlu ve uzun omurler versin.

Migros’larda satılan Onsüt marka Balıjesir yöresi sütlerden yapılan bir kaşar peyniri var. Taze kaşar. Tostlarda yemeklerde vs uzun süredir kullanıyorum. Tadını cok beğeniyoruz biz. Üstelik fiyatın da diğerlerine göre uygun daha bugün aldım 29.90’a büyük boyunu.
Bakayim tesekkurler

Bizde de çok gidiyor taze kaşar. Bende bakayım ona. Genelde Muratbey alıyorum.

Selamlar
Dolar 10 lirayı geçti 😐
Bugün lcw kargolar geldi. Makineye attım nevresimi.
Dünden yemeğimiz.
Bitcoin borsasına tekrar giriş yaptım. Al sat yaparak kendime harçlık çıkarıyorum 🙂
Lcw elbise siparişi verdim kargo ücreti ile beraber 100 ödedim. Başka bişey almama gerek kalmadı.

Ben bu aksam planladigim yemekleri yapamayacagim okulda isim cikti
Eve gidonce cocuklara bir corba yaparim onlara dunden kalanlar yeter
Biz esimle tostla gecistirip spora gidecegiz
68le 2 ay once diyete basladim
2 ay 1 hafta icinde tam 6 kilo vererek 62ye dustum :)
Suanda 62yim ama hala bacak ve basenlerimdeki incelmeyi hissetmedim o sebeple sporla destekleyecegim

Ben de buraya gunluk harcamalari yazmak istiyorum
Biz yatirimlik degil ama oturmalik 2.evi aldik
10 senelik kredisi var esime diyorum ki birikimlerimizle 1 senede kapatabiliriz kalan borcu ama o diyorki kalsin 10 senede odeyelim bu sirada birikim yapalim
Ama evi 450bine aldik
770bin geri odemesi var
Ben neden fazladan para odeyeyim bu eve

Tabiki 10 senelikkrediyi 1senelik yapmak icin suanki konut kredisi faiz fiyatindan odeme yapacagiz oda 1.38 civari
Biz 1.28den cekmistik

Yeterli birikim varsa direk nakit neden almadınız ?

Suanda 62yim ama hala bacak ve basenlerimdeki incelmeyi hissetmedim o sebeple sporla destekleyecegim

Kilodansa önemli olan, kas ve yağ oranı ..
Bakıyor musunuz hangisinden verdiğinize

Daha önceden tanıdık bir üye misin Beth18 Beth18

X