Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Selam kızlar
Robot süpürgesinden memnun olanlar marka ve model paylaşabilir mi ?
Özelden direk link de atabilirsiniz ..
Kasım indirimlerinde indirime giriyorsa almak istiyorum ..
Bizde roborock s5 max var, ben cok memnunum, normal supurge pek acmiyorum artik, esyalar da yuksek olunca altlarina da giriyor.

Selamlar, bir yil daha yaslanip geldim :)

Haftasonu harcamasi 300 u gecti galiba. Biraz stokluk deterjan, sabun falan aldim cikmisken.
Alisveris, temizlik, yemek, camasir, klasik bir haftasonu.
Haftanin yemekleri guvec, tavuk corbasi, sarma, kuru fasulye, bulgur pilavi, balikli makarna salatasi, un helvasi, bir de dogum gunumden kalan pasta.

Ev yatirim midir degil midir ben tam karar veremedim, bizim icin yatirim degil biraz batirim oldu simdilik orasi kesin :) Kendimiz donunce otururuz diye 2015 yilinda 410 bin TL ye sifir 2+1 daire aldik Istanbul`dan, 118 bin $ ve 450 gram civari altin bozdurduk, borcsuz kresidiz aldik. Donmedik kiraya verdik, ama hesap ortada, ev suan 800-900 eder diyorlar, bence kesinlikler etmez etmemeli yani ama isterse 1 milyon etsin biz zarardayiz, aldigimiz kiralari da hesaplasak da oyle.

Dusuncem oturacagin ev imkan varsa alinmali, yatirimlik evlerde dikkat edilmeli, cok dusunulmeli.

Mutlu yıllar Zeynep

Selamlar herkese
Bugün 1500 yakın harcama yaptık.
Lcw den oğluma nevresim. Sweatshirt, triko kazak ve pantolon siparişi verdim. 360 ödedim.
montessori kargolanın kurulumu yapıldı bugün ona yatak siparişi de verdik. İndirmle 750 liraya geldi. Birde carrefourdan 2 tane stok için 4 litrelik sıvı yağ iki kutu süt bir paket sucuk.Hızlı marketten de domestos, kağıt havlu ve bingo yer silme deterjanı aldık. Dünde iki kg balık aldık.

Sevgi normalde zeytinyağ kullanıyorum fakat aycicek de lazım oluyor. Stokluk almisim fişi de yaninda duruyor. 64 liraymış 5 litre.

Offf sınav kağıdı okumaktan
Öğrenciler ders çalışmak istiyor sınav öncesi ,konular da tam olunca izin verdim ,bende kağıt okudum.
Bu dönem çok zorlandım. Ders saatim fazla ,ek ders ücretim iyi geliyor fakat yoruyor. Normalde dilekçe verip ek ders almıyordum veya çok az alıyordum fakat bu yıl diğer arkadaşın bazı sorunları varmış ek ders almadi bize kaldi

Ben de buraya gunluk harcamalari yazmak istiyorum
Biz yatirimlik degil ama oturmalik 2.evi aldik
10 senelik kredisi var esime diyorum ki birikimlerimizle 1 senede kapatabiliriz kalan borcu ama o diyorki kalsin 10 senede odeyelim bu sirada birikim yapalim
Ama evi 450bine aldik
770bin geri odemesi var
Ben neden fazladan para odeyeyim bu eve

Tabiki 10 senelikkrediyi 1senelik yapmak icin suanki konut kredisi faiz fiyatindan odeme yapacagiz oda 1.38 civari
Biz 1.28den cekmistik

Hayırlı olsun.
10 sene kredisi varsa evi yeni aldınız öyleyse. Eğer yeni aldıysanız şuan faizlerini oduyorsunuzdur.
Bence bir hesaplatip kârınıza bakın boş yere faiz ödemeyiń. Bir-çok arkadaş burda ara ödeme yaptılar, faizi azaltmak vadeyi azaltmak için. Ayrıca 1.38 ve 1.28 arasında pek bir fark yok.
Bence bi hesaplatin bankada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…