Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Annem geldi o yüzden linda.
Annemi de götüreceğiz. Nöbetleşe bakarız dedik çocuğa. Arkadaşım günübirlik gitti serin dedi farkındayım ama bu mevsim çok güzel doğa orda.
Ben kendim idare etmeye çalışıyorum. Bebek küçükken her hafta geliyordu. Şimdilerde 2-3 aya bir yetiyor.

Bol bol gez o zaman canim. Bende kisa bi kacamak istiyorum aslinda.
Bende haftaya cagiracagim.dur bakalim umarim belli bi düzende giderim.

Simdiden keyifli geziler diliyorum. Bolu yu bu mevsimde ben de cok severim. 29 Ekim haftasi niyetlendik olmadi. Esim izin ayarlayabilirse Kasım ara tatilinde ben de gitmek istiyorum.

Günaydın hanımlar dün büyük bir marketteydim. Normalde hafta sonu
tıklım tıklım olur. Sebze tartma kısmında kuyruk olurdu. Dün hem boştu hem de insanlar sebze meyve reyonundan bakarak geçip gittiler. Kabak bile on lira olmuş napsınlar
Ben birikim olayını kendi içimde şöyle netleştirdim. Evin çok az borcu kaldı orta seviyede bir arabamız var. Çocuğu da koleje verdik bu yıl. Allahtan bir şey olmazsa düzenli gidecek artık. Artık kendimizi sıkmadan kalan parayı sepet olarak değerlendirmeye başladım.

Geçen hesapladım evi almak yerine o dönemde altın ya da döviz alsaymışım evin şuanki değerinden fazla ediyor. O yüzden çocuğa evi şimdiden almak yerine döviz ve altında biriktirip vakti geldiğinde almaya karar verdim. Hem ev eskimez hem de kiracı ile falan uğraşmak istemiyorum.

Birikim yaparken de çocuğun eğitiminden, kendi alışverişimden ve tatilimden kısmadan yapacağım. Zira kaç yıl ömrüm kaldı bilmiyorum hayatı kaçırmak da istemiyorum.

Tabiki piraye. Evin de ömrü var. 25 yıla kadar eskir,değerini kaybeder.
Oturacak bir eviniz vardı galiba o yeter bence

Tabiki piraye. Evin de ömrü var. 25 yıla kadar eskir,değerini kaybeder.
Oturacak bir eviniz vardı galiba o yeter bence
Evet Püre 6 ay sonra kredisi biten bir evimiz var. Çocuk için bir ev almak istiyorum ama dediğin gibi artık yapılar kolay eskiyor o yüzden parayı emtiada tutup vakti gelince ya da karşıma iyi bir fırsat çıkınca alma planım var.

Çok doğru

100 bine alınan ev , ev alırken bozdurulan altın ve döviz miktarı hesaplandı , 340 bin TL ediyor . Ev o kadar artmadı .

Anca İstanbul’dan alınırsa ev katlar . Yoksa altın dövizde kalmam daha mantıklı bence

6 ay kalmış süper. Birikime başlarsın..

Hayirli olsun cocugun okulu canim
Baya bakmistiniz arastirmistiniz yanlis hatirlamiyorsam. Zaten o basli basina buyuk bir kalem. O olmasa cok daha fazla biriktirirdim. Ama egitim birikimi diyoruz ona da.

Bence de mantikli bir dusunce. Gonlunuze gore olur insaallah.

Yorucu bir pazar gunu geciriyorum. Ezogelin corbasi ve karnabahar yemegi yaptim. Sonra firin sutlac ve un helvasi yaptim. Cok yoruldum. Evi topladim camasirlari hallettim kizima ders calistirdim. Daha e okula sinav tarihi yazilacak ve cocuklar banyo yaptirilacak. Bir an once yarin olsa

Daha 2 sınıfın sınavlarını okuyabildim. Mesaj yazıp duruyorlar meraklandılar.
Hafta ici ancak bitiririm herhalde.
1 sınıfın da konuşma sınavı yapilacak

İstanbul ama istanbulun özellikle yeni gelişen bölgeleri ile gelişen yazlık bölgelerden almak diye düşünüyorum ben .

Gerçekten indirim var mı bari. bakamadım daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…