- 25 Nisan 2018
- 1.393
- 4.844
- 39
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #87.261
Dediğin gibi her evliliğin dinamiği farklıpure hazel hedefleri sormussun, nakit olarak elde birsey yok, hesabimda sadece 130$ var, burdan bakarsak tutturamadim hedefi ama elimizdekini eve yatirdik, 15 senelik krediyi 13 seneye indirdik, burdan bakarsak fazlasiyla tutturdum hedefi :)
Sonradan geliyorum ama ben de biz nasil yapiyoruz onu anlatayim. Bizde de ayri gayri yok, herkesin maasi kendi hesabinda durur, maas alinca odemeler yapilir, gerek olursa birbirimize para aktaririz. Odemeleri esim yapar cunku tarihler konusunda cok iyidir, unutmaz. Ayri ayri olmasi bana da farkli geliyor ama her evliligin dinamigi farkli tabi, mesela bizim ust kat komsular ayri takiliyorlar ama evin ortak giderlerini paylasiyorlarmis.
Evet burdan aldik, kiradan kurtulduk, cok sagol.Dediğin gibi her evliliğin dinamiği farklı
Eviniz açısından çok sevindim yaşadığınız yerden mi aldınız
Hedefi ev alarak turltturdun bence zeynep. 2 yıl da indirdiniz borçtan. Masallahpure hazel hedefleri sormussun, nakit olarak elde birsey yok, hesabimda sadece 130$ var, burdan bakarsak tutturamadim hedefi ama elimizdekini eve yatirdik, 15 senelik krediyi 13 seneye indirdik, burdan bakarsak fazlasiyla tutturdum hedefi :)
Sonradan geliyorum ama ben de biz nasil yapiyoruz onu anlatayim. Bizde de ayri gayri yok, herkesin maasi kendi hesabinda durur, maas alinca odemeler yapilir, gerek olursa birbirimize para aktaririz. Odemeleri esim yapar cunku tarihler konusunda cok iyidir, unutmaz. Ayri ayri olmasi bana da farkli geliyor ama her evliligin dinamigi farkli tabi, mesela bizim ust kat komsular ayri takiliyorlar ama evin ortak giderlerini paylasiyorlarmis.
Teşekkür ederm inslalah hepimizinB Bugunneselibirgun hosgeldin. Atanmana cok sevindim. Ins her sey gönlunce olsun.
Stok yapmazsak olmuyor malesef. Benim erzak dolaplarım da dolu.Günaydın hanımlar nasılsınız. Sürekli indirim kovalayıp stok yapıyorum ama böyle de evde yer kalmıyor hem de sürekli harcama yapmış oluyorum. Bu şekilde yapmasam sürekli zam geliyor sonra çok daha yüksek fiyata alıyorum. Bu durum geleceğe olan güven duygumu da etkiliyor. Öyle bir karmaşa halinde duygu durumum bu ara.
Iyi aksamlar kizlar.Yogun bir gunu bitirdim sukur. Yarin sabahtan dersim yok neyseki.Almak istedgim arsayla ilgili bir hesap yaptim. 10 bin acigim cikiyor.Dusundum tasindim borclanmak istemedgime karar verdimSeneye nasip olursa gormedigim birkac yeri gormek istiyorum. Birikim hayal gibi
pure hazel bu yilki hedefimi gerceklestirmedim ama yeni yatirimlar yaptik ve oglumu okula yazdirdik. Bu sebeple bu yili bos gecmemis sayiyorum
Bizde hesaplar ayri. 3 yil once ev borcu bitince ayirdik hesaplari. Maasimi kendim degerlendiriyorum. Bazen birikim bazen ufak yatirimlar vs. Oglumun okul taksitini ben veriyorum bu sene. Limitim azaldi bu sebepleEvin gecimini ve araba borcunu esim hallediyor. Ama tabiki ihtiyac oldugunda birbirimizin hesabina para yolluyoruz.
Kucuk bir yer 200 m2. 45 50 arasi fiyatiArsa ne kadar ve kaç dönüm
Günaydınlar.
Maaşa son 16 günama öncesinde ek dersim yatacak.
Eksikler çoğaldı.
Aloben indirimli birşey bulursam söylerim de pek.indirim yok gibi. Un ,bakliyat vs alacağım.yaglar pahalanmış galiba , toplu bir şekilde zeytinyağ aldığımız için fiyatlardan haberim yoktu
Bazen diyorum beter olalım. 35 liraya 1 litre sıvıyağ alıp,, böyle çok iyiyiz diyenler var!!1 litre yudum ayçiçek dün A101 de 35 TL ydi. Sadece balık pişirirken kullanıyorum.
35 görünce almadım
Rekabet kurumu fahiş fiyat sebebiyle altı firmaya/markete yüklü ceza vermiş.
Fiyatlar düşer mi , sanmam
Kelepçe tarzı bişey istiyordm ama kullanımı rahat değil dediler.Merhaba hanımlar biz memlekete geldik. Çok uzun sürdü. İki günlüğüne geldik. Çok yoruldk.
Bugün
Bir ata lira aldım . 3680 liradan.
Bir tane ceyrekli bileklik aldım.
3300
Bir tane de
1650 ye zincir aldım. On dört ayar.
Bende takip wtmek istiyorum gerçi bizim ilçedeStok yapan arkadaşlar indirim yakalarsanız buraya yazarmısınızkaçırmak istemem