- 7 Kasım 2017
- 16.723
- 40.923
- Konu Sahibi pure hazel
- #87.241
Offf ne kadar çok hasta oldu çocuklar yine burunları tıkalı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle öyleHerşey çok pahalandı. 850ye çeyrek alırım hesabı yaparken çeyrek 910 a cikti
Bizimkide aynıOfff ne kadar çok hasta oldu çocuklar yine burunları tıkalı.
Aynı bizim kız da . Oğlan artık büyüdü üstünü örtüyor yine de kalkıp bakıyorum geceleri. Ama kız asla ,örtüyü açıyor bağırarak. Ortu olmazsa rahat uyuyor ama üşütüyor demekki.Bizimkide aynı
Üstünu örmeyi sevmiyor
Çorap giymeyi sevmiyor
Napcam bilmiyorum bir hafta güzel geçse diğer haftaya yine aynı kendi bildiğini okuyor hasta oluyor
Sabah kislklari çıkardım. Oğlanın ki çoktan çıkmıştı bizimkileri cikardm
Bereketli olsun. Allah ağız tadıyla yemeyi nasip etsin canımBaklava aldik 75tl.
Dışardan kebap söyledik 85 tl.
Kuruyemiş aldık yaklaşık 200 tl de o tuttu.
Kuru kayısı aldik 80 tl kgsi ama çok güzeldi. 1kg aldık. Kola ,birkaç şey daha. Yaklaşık 450 lira harcadık.
Halıları vermiştik bugün gelecek.180 tl.
Sağol canımSevgiiiiii eline saglik.
İyi akşamlar herkese
Bugün hava çok güzeldi kendimizi dışarı attık.
İki saate yakın kaldık. Dışarda 50 lira harcadık.
Eşim bizi eve bırakıp işe gitti. O akşam nöbetçisi bugün. Oğluş dışarda baya koşup oynadı eve gelince hemen uyudu. iki saatte yakın.bende o sıra işleri yaptım. Evde ki elmaları değerlendirmek için kurabiye yaptık oğlumla birazda yanardağ kurabiye evi mis gibi tarçın kokusu sardı.
istagramda sevdiğim bir fenomen var.
Bütün tarifleri tutar.
Bu mücver de onun tarifi bunu da çok beğendik Eki Görüntüle 2938694
Teşekkür ederimAfiyet olsun
Fenomenin adını özelden atar mısınız ?
Guzel bir gun olur ins pure. Kolayliklar diluyorum.Sabahtan yemeğimi yaptım ama aksiliklerle dolu bir güne başladım. Bakalım hayırlısı artık.