Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Offf ne kadar çok hasta oldu çocuklar yine burunları tıkalı.
Bizimkide aynı

Üstünu örmeyi sevmiyor
Çorap giymeyi sevmiyor

Napcam bilmiyorum bir hafta güzel geçse diğer haftaya yine aynı kendi bildiğini okuyor hasta oluyor

Sabah kislklari çıkardım. Oğlanın ki çoktan çıkmıştı bizimkileri cikardm

Aynı bizim kız da . Oğlan artık büyüdü üstünü örtüyor yine de kalkıp bakıyorum geceleri. Ama kız asla ,örtüyü açıyor bağırarak. Ortu olmazsa rahat uyuyor ama üşütüyor demekki.

Baklava aldik 75tl.
Dışardan kebap söyledik 85 tl.
Kuruyemiş aldık yaklaşık 200 tl de o tuttu.
Kuru kayısı aldik 80 tl kgsi ama çok güzeldi. 1kg aldık. Kola ,birkaç şey daha. Yaklaşık 450 lira harcadık.

Halıları vermiştik bugün gelecek.180 tl.

Bereketli olsun. Allah ağız tadıyla yemeyi nasip etsin canım

İyi akşamlar herkese
Bugün hava çok güzeldi kendimizi dışarı attık.
İki saate yakın kaldık. Dışarda 50 lira harcadık.
Eşim bizi eve bırakıp işe gitti. O akşam nöbetçisi bugün. Oğluş dışarda baya koşup oynadı eve gelince hemen uyudu. iki saatte yakın.bende o sıra işleri yaptım. Evde ki elmaları değerlendirmek için kurabiye yaptık oğlumla birazda yanardağ kurabiye evi mis gibi tarçın kokusu sardı.
istagramda sevdiğim bir fenomen var.
Bütün tarifleri tutar.
Bu mücver de onun tarifi bunu da çok beğendik

Afiyet olsun
Fenomenin adını özelden atar mısınız ?

Merhaba kızlar. Bugun dersim yok. Sabahtan beri ev isleriyle ugrasiyorum. Buzdolabini tamamen bosaltip temizledim. 2 posta camasir katladim 2 posta yikayip astim. Robotu calistirdim birkac odayi supurdu. Cocuklarin odasini toparladim. Birazdan da evden cikicam kizimi ve oglumu okuldan alicam. Kizimi Bilsem e birakicam. Kosturmaya devam. Altin uctu gitti ceyrek altinlari 600den alirken cok pahali diyordum su an 900 oldu. Ata lirayi 2900 e almistim nerdeyse 3800 olacak. Kar ediliyor.gibi dursa da sanki paramiz iyice eriyor. Allah herkesin yardimcisi olsun

Bugün askerdeki nişanlıma kıyafet aldım 140₺
Karbonat ve züber aldım toplamda 50₺
Bime ayna gelmiş aldım.
Krem şanti ve m.nişastası aldım.
Manavdan domates aldım.
Nişanlıma aldıklarımı kargoladım 35₺ tuttu.
Ben bugün 250₺ harcamışım.Haftaya iyi bir başlangıç yapmamışım.

Selamlar, yogun bir hafta gecirdim, gece gec saatlere kadar calistim, cumartesi de yarim gun calistim, evdekiler isyanda, neyse proje bitti sayilir.
Merakla bekledigim su faturasi geldi bizim payimiza dusen 184$, iki aylik. Ust katimiz biz yokken 4 ccf kullanmis, oradan hesap yapmis biz de 5.5 ccf kullanmisiz aylik, gayet iyi ya biz 5 kisi idareli kullanmisiz, ya da onlar 2 kisi suyu cok kullanmis.
Oglanin gozu sisince acile goturmustuk, 20$ faturasi gelmis, hicbir sey, ben cok daha fazla bekliyordum. Benim de 202$ dis faturam var, kisacasi haftaya -400$ le basladik.
Yarin sirketin Halloween partisi var, kostum almadim, kostumsuz de cok katilan olacak, sorun olmaz. Cocuklarin kostumleri hazir, haftasonu seker cikolata toplayacagiz. Tabi bizim de eve almamiz lazim, gelen cocuklara dagitiriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…