Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Geçmiş olsun,kötü olmuş
Benim annem babam da yaşlı ve yalnızlar. Birbirlerine bakıyorlar,birine birşey olsa Allah korusun kötü olur.
Uzakta olmaktan bu yüzden hiç hoşlanmıyorum. Kardeşim de ben de annemlerden uzaktayız. Birimiz 3 saat birimiz 6-7 saat mesafede. Aynı şehirde olmayı çok isterdim. Kısmet.

Geçmiş olsun arkadaşım kötü olmuş
Allah şifa versin..

Günaydın kızlar.
Oğlum tost istedi ona tarhana tostu,kendime de normal ekmekten yaptım.
Kahvaltısını yapıyor şimdi. Bende sıcak çayımı içip sosyal medya da takılıyorum
Dün kombinin bir kaç arızası vardı onu yaptırdık.
300 verdik. Tanıdık biriydi. o kadar aldı. Dışardan biri gelse 800 den aşağı olmazdı. Ev sahibimiz kiraya zam yapmamıştı. O yüzden kendimiz yapmaya karar verdik.
Ayaz’ a montessori kargola siparişi vermiştik.
Şimdi yatak siparişi vericeğiz. Dün morhipodan aldığım alez geldi çok beğendim kaliteli duruyor. Birde nevresim almam lazım.

Gecmis olsun boza. Allah acil sifa versin. Hosgeldin bu arada.

Bugün öyle birşey konuşurlardı .
Asgari ücretin 3800 olacağı iddiaları da varmış a haber yazmış, görmedim.
Aslında önemli olan alim gücümüz.
Asgari ücret 10bin olsun sabahına1 ekmek 10 tl olacaksa hicbir anlamı yok.

S3nde nasıl gidiyor hayat

Aynen öyle alim gücü dustukten sonra ne farkeder kac olduğu. Benim birikimlerim uzun zamandan beri durmuş durumda. Biraz rahat harcama yapıyorum sanirim. Ocaktan itibaren toparlamaya gececgim.
Aklimi bu aralar sey karıştırıyor. Herkse soruyorum tabi bunu. Simdi surekli birikim birikim diye konusuyoruz ya. Bi insanin lac evi olmali emeklilikte rahat ederim iste colugu cocugu rahat okuturrum diye. Hep niyeyse bunu dusunuyorum. Yaf surekli arabayi degistir yok git ikinci evi al yok git arsa al. Tamam alalim alalim da eee ömür gitti bitti. Ne zaman rahat edecez de yaff bu ay maasim bana kaldi dur gönlüme göre harcayayim diyecegiz. Bu kısır döngüye girip de ömür çürütmek istemiyorum. Ama al bebek 2 yasina girecek. Cabuk da bitiyor seneler rahat ettirmek de istiyorum kolej olsun yurt disi isterse o olsun. Yani sizlerin aklinda bi sey var mi. Iste ben 2 ev yapayim artik ugrasmicam ev araba gibi. Ya da işte 3 evden sonra hayatta almam falan gibi.
Yanlış anlaşılmasin cok malim mulkum olduğundan degil. Sadece sürekli bi birikim yapma derdimizden bahsediyorum.

Çocuk bitse torun başlıyor. Bu devran böyle sürer gider. Bir şekilde sistemin çarkı olmak böyle bir şey maalesef

Selamlar,
pure hazel biz bu sene kabak suslemedik ama gecen sene dedesiyle yapmisti oglum, eglenceli oluyor.
@mutlu1988 hayirli olsun cafe yatirimiz, bol kazanclariniz olsun, yeme icme sektoru bence her zaman kazandirir.
boza gecmis olsun annene, ah uzak olmak ne zor bir de bana sorun. Kardesimin son haftalari, aklimiz onda, annemler de burada, orda yanliz degil ama keske annemlere gelmeyin deseydim.
lindalinda hos geldin, ben de tam bilmiyorum, ama gonlumdeki evi alip borcunu bitirince sanki ben biraz birikimi azaltirim gibi. Universiteler burda ucretli, bunun icin saglam bir birikim sart ama nerden baksan 11-12 sene var daha, ama simdiden aklimda, cocuklara egitim hesabi acmayi dusunuyorum.

Esimin kardesi ve esi ev bakiyorlar, hatta anlastilar, kapora verdiler. Ev 20 senelik, 730 bin ama konumu iyi. Neyse kredi icin evin belgelerini istiyorlar sahibinden, iskan yok, onca sene iskan alamamis, vazgeciyorlar tabi. Sahibi de hic soylememis, insan boyle bir seyi nasil saklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…