- 7 Kasım 2017
- 16.723
- 40.923
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #87.301
Uzakta olmaktan bu yüzden hiç hoşlanmıyorum. Kardeşim de ben de annemlerden uzaktayız. Birimiz 3 saat birimiz 6-7 saat mesafede. Aynı şehirde olmayı çok isterdim. Kısmet.Geçmiş olsun,kötü olmuş
Benim annem babam da yaşlı ve yalnızlar. Birbirlerine bakıyorlar,birine birşey olsa Allah korusun kötü olur.
Geçmiş olsun arkadaşım kötü olmuşSelamlar yeniden
Bugün boş günüm. Büyüğü babası götürdü giderken. Küçükle kaldık evde. Kahvaltısını yapıyor şimdi :) biraz evi toparlarız, çamaşır yıkarız. Öğleden sonra da ablayı almaya gidince hava hâlâ iyi olursa parka götürmeyi planlıyorum. Birkaz büyük kavanoz alacağım. Annem diz kapağını kırdı bacağı komple alçıda. Haftasonu görmeye gideceğim. Konserve tarzı birkaç yemek yapayım da götüreyim dedim. Babam yapıyor yemekleri birkaç gün rahat etsin tüm iş üzerinde şimdi. Evde bir de 90 yaşında babanne var.
Amin Sevgi çok teşekkür ederimGeçmiş olsun arkadaşım kötü olmuş
Allah şifa versin..
Gecmis olsun boza. Allah acil sifa versin. Hosgeldin bu arada.Selamlar yeniden
Bugün boş günüm. Büyüğü babası götürdü giderken. Küçükle kaldık evde. Kahvaltısını yapıyor şimdi :) biraz evi toparlarız, çamaşır yıkarız. Öğleden sonra da ablayı almaya gidince hava hâlâ iyi olursa parka götürmeyi planlıyorum. Birkaz büyük kavanoz alacağım. Annem diz kapağını kırdı bacağı komple alçıda. Haftasonu görmeye gideceğim. Konserve tarzı birkaç yemek yapayım da götüreyim dedim. Babam yapıyor yemekleri birkaç gün rahat etsin tüm iş üzerinde şimdi. Evde bir de 90 yaşında babanne var.
HoşbuldumGecmis olsun boza. Allah acil sifa versin. Hosgeldin bu arada.
Bugün öyle birşey konuşurlardı .Selamlar nasilsiniz kizlar.
Birikimleriniz bereketli olsun inşallah.
Artık daha sık yazacagim inşallah.
Bugune yemegim var dün et kavurmustuk uc gun yeriz 1 tencere var.
Enflasyon farki aciklanmis dun. Bu gidisle yuzde 10 zam kesin galiba.
Aynen öyle alim gücü dustukten sonra ne farkeder kac olduğu. Benim birikimlerim uzun zamandan beri durmuş durumda. Biraz rahat harcama yapıyorum sanirim. Ocaktan itibaren toparlamaya gececgim.Bugün öyle birşey konuşurlardı .
Asgari ücretin 3800 olacağı iddiaları da varmış a haber yazmış, görmedim.
Aslında önemli olan alim gücümüz.
Asgari ücret 10bin olsun sabahına1 ekmek 10 tl olacaksa hicbir anlamı yok.
S3nde nasıl gidiyor hayat
Çocuk bitse torun başlıyor. Bu devran böyle sürer gider. Bir şekilde sistemin çarkı olmak böyle bir şey maalesefAynen öyle alim gücü dustukten sonra ne farkeder kac olduğu. Benim birikimlerim uzun zamandan beri durmuş durumda. Biraz rahat harcama yapıyorum sanirim. Ocaktan itibaren toparlamaya gececgim.
Aklimi bu aralar sey karıştırıyor. Herkse soruyorum tabi bunu. Simdi surekli birikim birikim diye konusuyoruz ya. Bi insanin lac evi olmali emeklilikte rahat ederim iste colugu cocugu rahat okuturrum diye. Hep niyeyse bunu dusunuyorum. Yaf surekli arabayi degistir yok git ikinci evi al yok git arsa al. Tamam alalim alalim da eee ömür gitti bitti. Ne zaman rahat edecez de yaff bu ay maasim bana kaldi dur gönlüme göre harcayayim diyecegiz. Bu kısır döngüye girip de ömür çürütmek istemiyorum. Ama al bebek 2 yasina girecek. Cabuk da bitiyor seneler rahat ettirmek de istiyorum kolej olsun yurt disi isterse o olsun. Yani sizlerin aklinda bi sey var mi. Iste ben 2 ev yapayim artik ugrasmicam ev araba gibi. Ya da işte 3 evden sonra hayatta almam falan gibi.
Yanlış anlaşılmasin cok malim mulkum olduğundan degil. Sadece sürekli bi birikim yapma derdimizden bahsediyorum.
Valla toruna yardim falan edemem ya. Yasamadan ölüp gidecem yeminle. Yok su yok bu diye. Anadan babadan zengin olmayinca ugras dur işte biz gibi.Çocuk bitse torun başlıyor. Bu devran böyle sürer gider. Bir şekilde sistemin çarkı olmak böyle bir şey maalesef
Eskiden yine memurlar iyiydi bir iki sene öncesine kadar şimdi onlarda da umut yokŞu saatten sonra bizim gibi memur kesim istese de alamaz . Maaşımız belli, enflasyon çok yüksek,alim gücümüz azaldı. Ev araba arsa fiyatlari çok arttı.