Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Birkac gundur yogun harcama yapiyoruz. Evdeki eksikler bir yana, olan şeyden de yedekli koymaya çalışıyorum bende. Okul yogun, haftaya sinav yap, oku telasesi de olucak cok sukur. Tek korkum suan korona. Etrafta dikkat eden sayisi hice yakin artık. Umarim bir muddet daha korunabiliriz. Altin cok artti, tl de duran para icimi acitir oldu. 🤦‍♀️ Yarini atlatirsam oh be diyeceğim, bana sans dileyin kizlar. 😅

uzaklardabiz uzaklardabiz ozlendin 💕

Yaklaşık 5 makine çamaşır katladım herhalde:KK53: birikmiş iyice. 2 makine de astım yine.

Bir-kac parca eksik var markete gidilecek. Eşimle yürüyüşe çıkacağız sonbahar yaprak dökümünü cok seviyorum.

Akşama dışardan soylicez pizza düşündüm çocuklar istedi, bir de soguk baklava 😍
5 makina çamaşırı nerede dinlendirdin öyle🤣
Bende katlıyorum ama dolaba yerleştirme kısmını bekletiyorum işgence gibi onları ayrı ayrı yerlerine kaldırmak 🙄

Geçen hafta eşim izinliyken salondaki eşyaların yerini değiştrdik.
Yeni halini daha çok beğendik.
Oğluşa montessori yatak siparişi verdik.
Hızlı marketten ara ara siparişler verdim 150 yakın. Birde alez sipariş verdim dün gece yeni yatak için. Dün annem yemeğe çağırdı balık yemeğe bende giderken ayva tatlısı yaptım. İlk kez yaptım fena değildi 😅 üstünü kaymak ve fındıkla süsledim.

Eklentiler

• ADACE89C-551C-43E2-A5E7-4D673197CE52.jpeg
    ADACE89C-551C-43E2-A5E7-4D673197CE52.jpeg
    169,1 KB · Görüntüleme: 107
Selam arkadaslarim,
Sevgiyeyolculuk Sevgiyeyolculuk sana zahmet gecen paylastigin mucverin tarifini verir misin, sosyal medya pek kullanmiyorum. Mucver cok severim, arada yaparim, senin yaptigin da cok guzel gozukuyordu.

Market alisverisi 240$ tuttu, Turk marketine gittik, kahvaltilik falan aldik, o yuzden cok tuttu. Esim seni goturmeyecegim, sen gelince cok tutuyor diye takiliyor.

Cok yorgunum, dun Halloween di, sokak sokak gezdik, oglan kendi basina hallediyor da, kizin mecbur pesindeydim, bir de ben olunca mutlaka benim yapmami istiyor, anne gelsin, anne tutsun, babasina izin vermiyor. Sanirim birkac kilo seker cikolata topladik, biz de bir o kadar dagittik tabi, sokaklar cumbus yeriydi dun aksam. Annemin de hosuna gitti, ne guler yuzlu insanlar diyor.

Haftanin yemekleri yesil mercimek corbasi, yogurt corbasi (cocuklara), tavuk kizartma, kurutulmus taze fasulye yemegi, uydurmasyon firinda etli kabak yemegi, pilav, sekerpare. Firinda balik yapmistik, ondan da kaldi.

Selam arkadaslarim,
Sevgiyeyolculuk Sevgiyeyolculuk sana zahmet gecen paylastigin mucverin tarifini verir misin, sosyal medya pek kullanmiyorum. Mucver cok severim, arada yaparim, senin yaptigin da cok guzel gozukuyordu.

Market alisverisi 240$ tuttu, Turk marketine gittik, kahvaltilik falan aldik, o yuzden cok tuttu. Esim seni goturmeyecegim, sen gelince cok tutuyor diye takiliyor.

Cok yorgunum, dun Halloween di, sokak sokak gezdik, oglan kendi basina hallediyor da, kizin mecbur pesindeydim, bir de ben olunca mutlaka benim yapmami istiyor, anne gelsin, anne tutsun, babasina izin vermiyor. Sanirim birkac kilo seker cikolata topladik, biz de bir o kadar dagittik tabi, sokaklar cumbus yeriydi dun aksam. Annemin de hosuna gitti, ne guler yuzlu insanlar diyor.

Haftanin yemekleri yesil mercimek corbasi, yogurt corbasi (cocuklara), tavuk kizartma, kurutulmus taze fasulye yemegi, uydurmasyon firinda etli kabak yemegi, pilav, sekerpare. Firinda balik yapmistik, ondan da kaldi.
Merhaba Zeynep
Tabi paylaşırım 🙂
2 kabak bir havuç ve bir soğanı rendeleyip iyice suyunu sıktım. Ardından bir yemek kaşığı yoğurt ve bir yumurta kırdım. Ardından göz kararı pul biberi karabiber tuz bir fiske kabartma tozu koydum. En son biraz yağ ve un ekledim. Tamamen göz kararı. 200 derece fırında iyice piştiğinden emin olana kadar pişirdim.
Resimler fenomene ait.

Eklentiler

• A51274B9-F487-4D3E-A60B-5D6E396CE808.png
    A51274B9-F487-4D3E-A60B-5D6E396CE808.png
    857,1 KB · Görüntüleme: 74
  • ED41DFF7-EFA6-4B8F-8126-31793C3FF656.png
    ED41DFF7-EFA6-4B8F-8126-31793C3FF656.png
    820,1 KB · Görüntüleme: 68
  • B49F1431-382C-4F75-8ABF-BD5FDE513CB1.png
    B49F1431-382C-4F75-8ABF-BD5FDE513CB1.png
    610 KB · Görüntüleme: 74
  • 75E135C4-200F-46B8-8385-C27F3118F7B6.jpeg
    75E135C4-200F-46B8-8385-C27F3118F7B6.jpeg
    217,1 KB · Görüntüleme: 82
Iyi geceler kızlar. Nasilsiniz? Yogun bir nöbet gununden sonra cocujlari da uyuttum artik dinlebme vakti. Gecen aylarda hisse aldigimiz cafeden bir miktar daha hisse almaya karar verdik. Elimde kalan altinlarin tamamini verip yarin anlasmayi yapicaz insaallah. Umarim bereketli kazanclar elde ederiz ve hayirli olur hakkimizda. Boylece ocak ayindan itibaren az da olsa sifirdan yeni bir birikime baslayip arsa hedefim icin ilerlemeye calisacagim. Uzun vadeli.bir hedef koydum.kendime. 2 3 yıl.biriktirip imarli.bir arsa almaya karar verdim. Allah hepimizin yardimcisi olsun insaallah.Hedeflerimize bir bir ulasalim. Bu arada hayati da kacirmak istemiyorum. Inkanlar olcusune yeni yerler gormeye ve gezmeye devam😍

Selamlar yeniden 👋🏻
Bugün boş günüm. Büyüğü babası götürdü giderken. Küçükle kaldık evde. Kahvaltısını yapıyor şimdi :) biraz evi toparlarız, çamaşır yıkarız. Öğleden sonra da ablayı almaya gidince hava hâlâ iyi olursa parka götürmeyi planlıyorum. Birkaz büyük kavanoz alacağım. Annem diz kapağını kırdı bacağı komple alçıda. Haftasonu görmeye gideceğim. Konserve tarzı birkaç yemek yapayım da götüreyim dedim. Babam yapıyor yemekleri birkaç gün rahat etsin tüm iş üzerinde şimdi. Evde bir de 90 yaşında babanne var.

X